29/3/13

oxyro N1.966
















Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Ξεκινώντας την ανακοίνωση, αναφέρουμε πως θεωρούμε υποχρέωσή μας να τοποθετηθούμε στη φημολογία των τελευταίων μηνών, λειτουργώντας προληπτικά και με μοναδικό στόχο την ενότητα.
 Διανύουμε μία εποχή όπου θα έπρεπε όλοι ενωμένοι να παρακολουθούμε την εξέλιξη της ομάδος μας, προσμένοντας μέρες όπου το αγωνιστικό τμήμα θα είναι επιτέλους αντάξιο του λαού μας. Δυστυχώς όμως εδώ και καιρό, βλέπουμε μία ύπουλη επικοινωνιακή συντήρηση κλίματος, με στόχο την επιστροφή του ανθρώπου που συσπείρωσε, όμως εν τέλει δημιούργησε επιπλέον χρέη και δίχασε όσο ποτέ κανένας άλλος στο παρελθόν. Ο γνωστός για τις προθέσεις του δημοσιογράφος-διευθυντής και το συνάφι του (ραδιοφωνικοί παραγωγοί, πρώην και νυν υπάλληλοι και διοικητικά στελέχη της Π.Α.Ε, "οπαδικά" ή "ανεξάρτητα" site), προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι ο σύλλογος δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει ένα βήμα μπροστά χωρίς τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ενεργό μέλος στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να τονίσουμε ότι εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στον διχαστικό παραλογισμό να διαλέξουμε στρατόπεδο, ανάμεσα στους "φίλους" που τα σπάσανε (?) στην πλάτη του Π.Α.Ο.Κ. Για να μην μακρηγορούμε, μη θέλοντας συνειδητά να αναφερθούμε λεπτομερώς στις αμαρτίες του παρελθόντος, επισημαίνουμε ως Σ.Φ. ΤΟΥΜΠΑΣ ότι οποιαδήποτε κίνηση είναι ικανή να ξαναδιχάσει τον κόσμο μας σε αυτή τη νέα εποχή που ξημερώνει για τον σύλλογο, θα μας βρει απέναντί της.
 Τελειώνοντας, θέλουμε και πιστεύουμε πως ο άνθρωπος που ηγείται της νέας προσπάθειας και παρέλαβε καμμένη γη καθώς και ανεξιχνίαστα χρέη, είναι ικανός να οδηγήσει τον Π.Α.Ο.Κ. μας εκεί που ονειρευόμαστε με τη βοήθεια και στήριξη όλων μας.

 

Υ.Γ. Θόδωρε Ζαγοράκη κάνε πράξη έστω και μία φορά το "Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ"  και μείνε μακρυά απο την οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.

http://paoktoumpa.blogspot.gr/2013/03/blog-post_28.html













CLUB Π.Α.Ο.Κ. MAKEΔΟΝΕΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΠΑΟΚ. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΕΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ (ΕΙΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ.
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘEIΕΣ ΤΗΣ ΓNΩΣΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΩΣ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.
ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

http://makedonespaok.gr/gr/news.asp?news_id=206





















Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Βέροιας ανακοινώνει ότι συμπαραστέκεται στην ανακοίνωση του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ και των υπόλοιπων που συνυπογράφουν. Την αλληλεγγύη προς τα φυλακισμένα αδέρφια μας την έχουμε δείξει έμπρακτα απότην πρώτη μέρα προφυλάκισης τους και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους μέχρι τέλους. Ωστόσω θεωρούμε ότι η κίνηση της αποχής από την κερκίδα τη δεδομένη χρονική στιγμή θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα το σύλλογο παρά οφέλη επάνω στον αγώνα που κάνουμε για τους συνοπαδούς μας. Σε αυτή τη νέα σελίδα της ιστορίας που ανοίγεται για τον Π.Α.Ο.Κ. μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη εμείς θα είμαστε εκεί για να δώσουμε τις δικές μας Π.Α.Ο.Κτσήδικες μάχες. Δυστυχώς η απόσταση από τη Θεσσαλονίκη δεν μας επιτρέπει να είμαστε τόσο κοντά στις εξελίξεις και ίσως να μας διαφεύγουν κάποια πράγματα. Αλλά σαν ένας από τους ιστορικότερους και πιο ενεργούς συνδέσμους της επαρχίας απαιτούμε την άμεση αντίδραση όλων των εμπλεκόμενων μέσα στον σύλλογο για τη βοήθεια και τη στήριξη ώστε  να αποδοθεί γρήγορα δικαιοσύνη και να αποφυλακιστούν οι συνοπαδοί μας.  Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να σκεφτούμε ότι η στάση των διοικούντων όλο αυτόν τον καιρό είναι κάτι  παραπάνω από έλειψη επίγνωσης της κατάστασης. 

Υ.Γ.1: Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ - ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ 

Υ.Γ.2: Pablo Gabriel Garcia Perez σε ευχαριστούμε για όλα. Είσαι ένας από μας, θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας. Και ένα συγνώμη εκ μέρους αυτών των λιγόψυχων που δεν θα καταλάβουν ποτέ τι είναι  ο ΠΑΟΚ για εμάς. Ελπίζουμε στον Π.Α.Ο.Κ. της νέας εποχής να μείνει κάτι από την ψυχή σου και να  μεγαλώσουν οι νέες γενιές με ηγέτες αντάξιους του μεγέθους σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...