29/3/13

oxyro N1.967










 

ΜΠΑΣΚΕΤ A1
 

ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός 73-69

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ηλυσιακο με 73-69, επέστρεψε στις νίκες και διατήρησε το αήττητο στο «Παλατάκι».  

Σούλης Μαρκόπουλος
«Ήταν δύσκολο ματς, θέλαμε να ελέγξουμε την ρακέτα και παρότι οι ψηλοί δεν έπαιξαν καλά οι αντίπαλοι είχαν 50% στα δίποντα και αυτό είναι πρόβλημα για μας. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, όπως είπε και ο Χάτσερ και αυτό μέτρησε και στην άμυνα. Η επιθετική μας φιλοσοφία δεν ήταν καλή, ούτε και η άμυνά μας στην περιφέρεια ήταν καλή. Δεν παίξαμε καλά και υπήρχε άγχος και πίεση. Θα δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα γιατί έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Έχει γυρίσει το πόδι του, θα μας πει το ιατρικό τιμ πόσες ημέρες θα μείνει έξω και αν θα παίξει στο επόμενο ματς. O Παπαδόπουλος δηλώθηκε στην δωδεκάδα γιατί πιστεύαμε ότι υπήρχε περίπτωση να τον χρησιμοποιήσουμε, αλλά αυτό δεν συνέβη, ούτε όμως μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγή. Κανείς δεν ξέρει αυτή την στιγμή, εάν θα μπορέσει να παίξει ο Παπαδόπουλος στο παιχνίδι με την Ελευσίνα. θα πρέπει να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου, τους παίκτες, αλλά και όλους όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα για την προσπάθεια που γίνεται και μας έχει φέρει ως εδώ. Οτιδήποτε αποφασίζεται βγαίνει μέσω του γραφείου Τύπου, δεν μπορούμε να πούμε για το αν συζητάμε ή όχι ή κάτι άλλο. Επίσης για να πάρεις έναν παίκτη, πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, να δεις εάν ταιριάζει ο παίκτης, εάν τα οικονομικά δεδομένα υπάρχουν, παίζουν ρόλο πολλά».

ΠΑΟΚ: Χάτσερ 15(3), Κασελάκης 4(5 ριμπ.), Χαραλαμπίδης 8(3), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 18(7/13 διπ., 9ριμπ.), Δέδας 5(1), Μαργαρίτης 13 (8 ριμπ.), Νικολόπουλος, Καλλές 8 (8 ριμπ.), Χρυσικόπουλος 2. 

Ηλυσιακός:
Καυκής 2, Αράπης, Αναγκόνιε 1, Αποστολίδης 3, Χατζής 20(3), Σπανός 4, Δορκοφίκης 14(3), Αντωνάκης, Μόρρισον, Γκάρισον 2, Παραγυιός 2, Στόγκλιν 21(3)
















ΒΟΛΕΪ  Α1 ανδρών  Αγωνιστική: 22η

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 σετ τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό με τη συμπαράσταση 400 οπαδών μας για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 του βόλεϊ και εξασφάλισε  την Τρίτη θέση και τη συμμετοχή στα πλέι οφ. 

Στέλιος Καζάζης
"Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι για την ομάδα μου  γιατί  ήταν η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπου κρινόταν η είσοδος μας στην πρώτη 4αδα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί μπορεί να μην μας έφταναν οι δύο βαθμοί για την είσοδο μας στην τετράδα. Η ομάδα μας έπαιξε οριακά και ανταποκρίθηκε στον υπέρτατο βαθμό ειδικά στο πρώτο και στο τρίτο σετ  όπου μας πίεσε πολύ ο Ολυμπιακός. Ο αγώνας κρίθηκε στο καλό μπλοκ και στην άμυνα μας παρόλου που χάσαμε περισσότερα σερβίς από ότι έπρεπε.  Η ομάδα σε αυτό το παιχνίδι έδειξε το πνεύμα του νικητή και του μαχητή".
Γιάννης Παντακίδης
"Πήραμε ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ γιατί χρειαζόμασταν τους 3 βαθμούς για να μπούμε 4αδα και να διεκδικήσουμε μια καλύτερη θέση σε συνδυασμό και με άλλα αποτελέσματα. Το θέλαμε περισσότερο αυτό το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό και το πήραμε".
ΠΑΟΚ (Καζάζης Στ.): Παντακίδης, Πλίκας, Χατζηηλιάδης, Κανέλλος, Αρμενάκης, Ντος Σάντος / Παπαδημητρίου (λ),  Στεφανίδης, Αμπουίλα, Μπερμούδες, Αγγελής

Ολυμπιακός (Καζάζης Δ.): Χριστοφιδέλης, Γιούρισιτς, Φιλίποφ, Κοκκινάκης, Γιορντάνοφ, Σμαραγδής / Στεφάνου (λ), Σωτηρίου, Ποτότσνικ. Καλας, Μαρουλης

Η τελική βαθμολογία (πρώτες 4 ομάδες)
1. Ολυμπιακός 56
2. Παμβοχαϊκός 43
3.  ΠΑΟΚ 41
4. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 41
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων των πλέι οφ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013
1ος αγώνας: Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρουπολης
1ος αγώνας: Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ

Σάββατο 6 Απριλίου 2013
2ος αγώνας: Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρουπολης
2ος αγώνας: Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013
3ος αγώνας: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός
3ος αγώνας: ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013
4ος αγώνας (αν χρειαστεί): Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός
4ος αγώνας (αν χρειαστεί): ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013
5ος αγώνας (αν χρειαστεί): Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρουπολης
5ος αγώνας (αν χρειαστεί): Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ

Τελική Φάση (3 νίκες)
1ος Τελικός - Παρασκευή 19 Απριλίου 2013
2ος Τελικός - Σάββατο 20 Απριλίου 2013
3ος Τελικός - Τετάρτη 24 Απριλίου 2013
4ος Τελικός (αν χρειαστεί) - Πέμπτη 25 Απριλίου 2013
5ος Τελικός (αν χρειαστεί) - Κυριακή 28 Απριλίου 2013













 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α κατηγορία  Αγωνιστική: 15η

Αμαζόνες Δράμας - ΠΑΟΚ - 1-4
Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ νίκησε  τις Αμαζόνες Δράμας με 1-4 για τη 15η αγωνιστική της Α κατηγορίας και πανηγύρισε σήμερα την κατάκτηση του ένατου πρωταθλήματός της, με τη νίκη που πήρε εκτός έδρας από τις Αμαζόνες Δράμας. Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 43 βαθμούς (14 νίκες, 1 ισοπαλία) και άφησε πίσω του με δέκα βαθμούς διαφορά τις Ελπίδες Καρδίτσας που ηττήθηκαν στη Γλυφάδα με 2-1.

Γιώργος Προύσαλης 
«Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια και στον προπονητή για ακόμη ένα πρωτάθλημα που κατέκτησαν. Αυτή η ομάδα δεν χορταίνει να κατακτά πρωταθλήματα και το δείχνει κάθε χρόνο. Βρίσκουμε κίνητρο και η προσπάθειές μας ανταμείβονται» τόνισε αρχικά ο έφορος του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε ότι «πρέπει να σημειώσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε στις ακαδημίες μας, οι οποίες τροφοδοτούν και την πρώτη ομάδα. Σήμερα στον ΠΑΟΚ υπάρχουν 50 κορίτσια που μαθαίνουν ποδόσφαιρο. Μακάρι να είχαμε δικές μας εγκαταστάσεις για να μπορέσουμε να τις αναπτύξουμε και περισσότερο».
Αναφορικά με το… απωθημένο της ομάδας, ο Γιώργος Προύσαλης είπε ότι «αυτό είναι η ευρωπαϊκή πορεία και η διάκριση. Δεν είναι εύκολο και για να επιτευχθεί πρέπει να υπάρξει ενίσχυση. Παίζουμε στο Τσάμπιονς λιγκ, αντιμετωπίζουμε ομάδες που χρησιμοποιούν Βραζιλιάνες ή Αμερικάνες που κάνουν τη διαφορά».
Πέρσι η ομάδα γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τούμπα με τον Πάμπλο Γκαρσία να κάνει την απονομή. Φέτος τι θα έχει το πρόγραμμα; «Θα δούμε, είναι νωρίς ακόμη για να πούμε κάτι. Το βέβαιο είναι ότι θα κάνουμε κάτι για να ευχαριστήσουμε τα κορίτσια μας που δικαιούνται το χειροκρότημα του κόσμου».


Αμαζόνες Δράμας: Οπρεα, Μοσχοπουλου (Συμεωνίδου 60΄), Τσιγγελιδου, Μήτκου, Χατζηνικου, Μπιρτογιού (Ηλιάδου 67΄), Κεραμυδα, Φωτιαδου, Κοτσάκη, Παπαδοπουλου Αν., Παπαδοπουλου Δ.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Βλασιάδου (Σπύρου 25΄), Μουρατίδου, Δημητρίου, Μάρκου, Χατζηγιαννίδου, Γκατζογιάννη, Βαρδαλή, Αρβανιτάκη, Παντελιάδου, Ντιμιτρίεβιτς

 
 

Superleague K20  Αγωνιστική: 27η

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 0-1

H ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, κερδίσε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη τους γηπεδούχους με 1-0 με σκόρερ τον Κουλούρη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.... Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση με 47 βαθμούς και ο Ολυμπιακός στην 1η με 54

Ολυμπιακός : Βλάχος, Γκούτσιος, Δημακάκος, Ρουγκάλας, Πίντο, Σιώπης Μ. (76 Σουκιάς), Σιώπης Δ., Βουτσιώτης (64 Παπασάββας), Ιωαννίδης, Γκίνο, Λύρας (66 Παιδάκης).

ΠΑΟΚ : Στρέζος, Μπαντάνης, Ποζατζίδης, Πουγγούρας, Χατζόπουλος, Πολύζος, Δεμηρτζόγλου Σαββίδης (83 Τζεβελέκης), Κουλούρης (92 Καρατζάογλου), Παπαδόπουλος (60 Πόζογλου), Τουμανίδης.












  



ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ  Α1 Αγωνιστική: Ημιτελικοί πλέι οφ, 1ος αγώνας

Αναγέννηση Άρτας - ΠΑΟΚ - 20-22
Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έσπασε την έδρα της Αναγέννησης Άρτας νικώντας με 20-22 και πήρε την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να προκριθεί στους τελικούς των πλέι οφ της Α1, και πλέον το ερχόμενο Σάββατο με νίκη στη Μίκρα θα προκριθεί στους τελικούς της Α1.
Δημήτρης Χασεκίδης.
"Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εμφάνιση. Υπάρχει μπροστά μας ο δεύτερος αγώνας και σε αυτό το ματς η Μίκρα πρέπει να γεμίσει"

Τα δεκάλεπτα: 2-3, 6-7, 7-13 (ημχ.), 10-16, 15-20, 20-22

Αναγέννηση (Σίμπι Ντοιτσίνοφ): Μπαλάφα 2, Σκουτέλλα 2, Βέμη, Σαγάνη, Σκάρα 12, Δήμου, Καράλη, Βράτσεβα, Μιχαηλίδου, Γρούμπα, Ζιώρη, Στανκούτε 4, Μαυρομάτη.

ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Ζούμπου, Ιωαννίδου, Νούλα 3, Σμαρδέλη 1, Τραίκοβιτς, Ανθίτση 3, Τζέριτς, Μπίμπα 1, Χατζή, Λογδανίδου 3, Προκοπίδου 4, Βαφειάδου 3, Στρατάκη 4, Παυλίδου.
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, δίλεπτα: 1-6, πέναλτι: 7/8-1/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου