5/3/12

oxyro N1.714



Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Δημήτρης Ζιγκερίδης για την γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον "Sport 103fm":

"Ο χθεσινός απόηχος της γενικής συνέλευσης είναι θετικός. Παρ΄ όλο που δημιουργήθηκε ένταση σε ορισμένες στιγμές, το σώμα της συνέλευσης ήταν πολύ ώριμο. Με γνώμονα την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε, για χρήση μέχρι τις 30 Ιουνίου, τα χρέη πέρα από τα παγωμένα του Γούμενου, φθάνουν τα 20.5 εκατομμύρια ευρώ. Εμείς από αυτά αφαιρέσαμε, σύμφωνα με μια συντηρητική προσέγγιση για τα διαρκείας (από 12.000-15.000 εισιτήρια) και λόγω των εσόδων από την Ευρώπη, τα εισιτήρια στα πλέι οφ, τα τηλεοπτικά και μείον ορισμένων λειτουργικών εξόδων και τα παραπάνω χρέη θα κατέβουν στα 16.5 εκ. ευρώ. Επίσης από αυτά αφαιρούμε τις συνολικές ρυθμίσεις με την εφορία για χρέη 5.5 εκ. ευρώ, τα οποία θα προσπαθήσουμε να πληρώνουμε 85.000 ευρώ σε 48 δόσεις κι όχι σε 24 όπως πιέζει την Πολιτεία η τρόικα.
Ακόμα έχει γίνει διακανονισμός σε συμβόλαια παικτών και στους φόρους και αυτά τα 4 εκ. ευρώ θα πληρωθούν μετά την 1η Ιουλίου του 2012 κι όχι στις 30 Ιουνίου. Τέλος προστίθενται άλλα δύο εκ. ευρώ που έχουν διακανονιστεί με τους προμηθευτές, τότε τα άμεσα απαιτητά είναι στα 5 εκ. ευρώ. Πρέπει να στηρίξουμε τα νέα παιδιά και να αναδείξουμε παίκτες, γιατί παλιά, για παράδειγμα ο Μουσλίμοβιτς μπορεί την πρώτη σεζόν του να απέδωσε τα αναμενόμενα, αλλά την δεύτερη χρονιά δεν παρουσιάστηκε καλός και ο Αθανασιάδης που τώρα είναι ανερχόμενος τότε ήταν στην σκιά του, και του καλού και του κακού Μουσλίμοβιτς".


Για το ποιο ήταν το μεγάλο λάθος της προηγούμενης διοίκησης:

"Το μεγάλο λάθος της ήταν ότι έφτιαχνε προϋπολογισμούς με τα προσδοκώμενα έσοδα κι όχι με τα ρεαλιστικά νούμερα. Επίσης ήταν λάθος που δεν έμπαιναν στην άκρη χρήματα για να χρησιμοποιηθούν για το θέμα των "παγωμένων" οφειλών προς το δημόσιο. Σιγά σιγά θα αρχίσουν να εκδικάζονται αυτές οι υποθέσεις και μπορεί να προκύψουν μεγάλα ποσά που πρέπει να πληρώσουμε άμεσα. Εγώ για αυτό από τότε έλεγα ότι έπρεπε να πάμε στην ρύθμιση Ορφανού και κάποιοι αυτό το έβλεπαν περίεργα. Βέβαια οι προηγούμενες χρήσεις επιβαρύνθηκαν και από την αλλαγή της φορολογίας, κάτι που δεν το περίμενε κανένας. Δεν θέλουμε να πάμε σε ανθρωποφαγία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πιέσουμε για τα χρεωστούμενα της προηγούμενης διοίκησης, όπως είπε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ χθες".



Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια με τον Αστ. Τρίπολης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης, που θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου 2012, και ώρα 19:30.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν Τετάρτη μέχρι Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ το Σάββατο θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 20€
Θύρες 2, 3: 20€
Θύρες 5, 6: 15€
Θύρες 4, 4α: 10€
Θύρες 7, 7α, 8: 10 €
VIP 3ου: 80€
VIP 4ου: 50€

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας



Το σχόλιο του ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4


Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, πέτυχε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (για 2η φορά φέτος) μειώνοντας έτσι την απόστασή του από τη δεύτερη θέση εν όψει των play-off. Η ομάδα μας μετά από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων έδειξε χαρακτήρα και κατέκτησε πανάξια τους τρεις βαθμούς, με μια εμφάνιση η οποία σίγουρα αναπτέρωσε το ηθικό των οπαδών μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Σε αυτό το σημείο και μετά από την ανάγνωση των γελοίων πρωτοσέλιδων κάποιων εφημερίδων που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες, θα θέλαμε να σχολιάσουμε το εξής: Η ένδοξη ιστορία του συλλόγου, επιβάλει στον ΠΑΟΚ δρόμο μοναχικό. Έτσι πορευτήκαμε ως εδώ (πληρώνοντάς το με απώλειες τίτλων και δεκάδες σφαγές) και έτσι θα συνεχίσουμε, με κάθε κόστος.


Ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι άρμα από μόνος του.


paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -