18/3/12

oxyro N1.723

















 
















 
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΑΟΚ -  Αεκ - 25-24

Ο ΠΑΟΚ είναι o Κυπελλούχος Ελλάδος, καθώς  νίκησε στον τελικό την ΑΕΚ με 25-24 στην Πάτρα. Πανάξια η νίκη του ΠΑΟΚ ΜΑΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥΣ, 
Μας έκαναν περήφανους. και αξίζουν κάθε στήριξή μας, μπράβο στους 400 οπαδούς μας που πήγαν στην Πάτρα.

ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ.... 

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2012
Στέφανος Υετίων
«Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το Κύπελλο κι ήρθαμε αποφασισμένοι να το πάρουμε. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Αυτό το Κύπελλο μας το χρωστούσε η ιστορία, είμαστε μια μεγάλη ομάδα, με καταπληκτικούς παίκτες. Έχουμε μάθει να παίζουμε με λίγα, αυτή η ομάδα μας φτιάχνει. Ο Αντώνης μας βοηθά πάρα πολύ φέτος. Μετά απ΄ αυτή την κατάκτηση του Κυπέλλου η χρονιά θα βγει μια χαρά.

Αντώνης Σαουλίδης 
"Το θέλαμε πολύ αυτό το Κύπελλο, δείξαμε πως ήμασταν πιο έτοιμοι. Από την αρχή της σεζόν όλα τα παιδιά δίνουν το είναι τους, με αυταπάρνηση, για να κάνουν περήφανο αυτό τον κόσμο. Είμαι έτοιμος να το σηκώσω, τον τελευταίο καιρό έκανα προπόνηση και θα το δείτε πως θα το σηκώσω! Θα το σηκώσω γι΄ αυτόν τον κόσμο, όλα τα παιδιά θέλουμε να του δώσουμε αυτή τη χαρά. Αυτόν τον κόσμο, που ταξίδεψε χιλιόμετρα, για την ιδέα του, για την ΠΑΟΚάρα του"

Ηλίας Σεβαστίδης
«Οι οπαδοί μας, μας έκαναν να νιώθουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας. Γι΄ αυτούς θέλαμε πάρα πολύ το Κύπελλο. Κάποια άσχημα πράγματα που συμβαίνουν, πρέπει κάποτε να σταματήσουν, αλλά σε σχέση με τον φάιναλ φορ της Λαμίας, σήμερα έγινε ένας εξαιρετικός τελικός. Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ, απόδειξη είναι οι συνεχόμενες νίκες που έχουμε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, που κατακτήσαμε. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, μαθηματικά είμαστε μέσα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Νίκος Κοκκώνης
"Κύπελλο... Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο. Κύπελλο. Μεγάλη υπόθεση. Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος σταθήκαμε στα πόδια. Δεχτήκαμε επικριτικά σχόλια από την αρχή της χρονιάς και τι δεν ακούσαμε. Βάλαμε το κεφάλι κάτω. Και μόνο που ήμασταν στον τελικό ήταν μια τεράστια επιτυχία για εμάς. Το ότι πήραμε το Κύπελλο είναι τεράστιο πράγμα. Μια παρέα, δύο προπονητές, όλο επιτελείο..."
Ανακοίνωση ΑΣ ΠΑΟΚ
«Η ψυχή του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο και η ψυχή του ΠΑΟΚ στην κερκίδα, κέρδισε το κύπελλο. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΓΕ .
Δικαιούταν την επιτυχία τα παιδιά και είναι δικιά τους. Χάρις στην λεβεντιά τους. Ο αγώνας τους τώρα δικαιώνεται. Συγχαρητήρια».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚEΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
Σύμφωνα με το paokhandball.gr
"Mετά από επικοινωνία αρκετών ΠΑΟΚτσήδων του εξωτερικού με στελέχη της ομάδας, αποφασίστηκε να υπάρξει ειδικός τραπεζικός λογαριασμός, για όσους φιλάθλους εντός ή εκτός Ελλάδος θέλουν να πριμοδοτήσουν την ομάδα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.Δεν υπάρχει κανένα απολύτως χρηματικό όριο στην κατάθεση ποσού.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν αποκλειστικά στους παίκτες ως πριμ για τη μεγάλη επιτυχία τους. Ο αριθμός λογαριασμού είναι ο εξής:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR7501102130000021356279907

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για κάθε ενδιαφερόμενο φίλο του ΠΑΟΚ που θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες, είναι το 6947 177 177. Το email επικοινωνίας είναι το asaoulidis@yahoo.gr".
Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας Χάντμπολ (www.paokhandball.gr) ανέβηκε μία ανακοίνωση, στην οποία περιγράφεται πως οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δώσουν πριμ στους παίκτες, με ένα SMS...

"Όσοι οπαδοί επιθυμούν, μπορούν να πρέπει να στέλνουν sms με τη λέξη ΠΑΟΚ ή PAOK και αποστολή στο 54574.

Η χρέωση για το sms είναι 2,48€ (συμπ. ΦΠΑ).

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διανεμηθεί αποκλειστικά στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για τη μεγάλη επιτυχία τους και σε κανένα άλλο σκοπό. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι αθλητές της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα πριμοδοτηθούν για την κατάκτηση ενός τίτλου"

Τα δεκάλεπτα:4-5, 11-9, 14-11 (ημχ.), 16-15, 20-20, 25-24

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Παλάσκας 4, Γουργούμης, Σαουλίδης, Κοκκώνης 2, Κνέζεβιτς, Αποστολίδης 2, Πετρίδης 3, Ανγκελόφσκι 1, Ιωαννίδης 2, Τσακίρης 7, Σεβαστίδης 3, Τάτσης, Κεσίδης 1, Πίτσιος.

Αεκ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Γεωργιάδης 4, Γιαννόπουλος 3, Βακάλης, Κοκολοδημητράκης 1, Κουλούρης, Κόντης 2, Ασαρίδης 2, Οικονόμου, Τσαούσης 1, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος 1, Μαξίμοβιτς 3.

Διαιτητές: Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, δίλεπτα: 7-8, πέναλτι: 4/4-2/3. Κόκκινη: 54:48 Τσακίρης (τρία δίλεπτα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -