11/3/12

oxyro N1.718





































































































Superleague 24η Αγωνιστική
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης - 2-3
O ΠΑΟΚ που στο πρώτο ημίωρο τον πήρε ο ύπνος έχασε στην Τούμπα από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-2, στις καθυστερήσεις έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Λίνο εκτέλεσε πέναλτι άουτ!

Λάζλο Μπόλονι 
«Πραγματικά πολύ κακή μέρα για μας, δύσκολο να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σας. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρεις απαντήσεις για κάποια πράγματα.
Αν πρέπει να μπω στην ανάλυση του ματς, στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν παρών, δεν ήμασταν παρόντες στην άμυνα, χάσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Δεν ήμασταν παρόντες στο κέντρο, κάναμε πάρα πολλά και μεγάλα λάθη, που οδήγησαν την Τρίπολη να πάρει αυτοπεποίθηση. Δεν ήμασταν παρόντες και επιθετικά, γιατί δεν είδα την δυνατότητά μας να αλλάξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού.
Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν καλύτερο. Νομίζω ότι είχαμε μια μεγάλη κυριαρχία, αλλά αν και παίξαμε καλύτερα, δεν είδα πάλι αλλαγές στις πλευρές, δεν είδα προσπάθειες στην πλάτη της άμυνάς τους, γι΄ αυτό δεν είχαμε και πολύ καθαρές ευκαιρίες για γκολ.
Είχαμε ένα σημείο ψυχολογικά να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, στο πρώτο με την ευκαιρία του Νιμανί, αν το κάνεις εκεί 1-2, ίσως κάτι αλλάξει ψυχολογικά κι επιστρέψεις στο παιχνίδι. Και το δεύτερο είναι το πέναλτι, που δεν θα γύριζε το παιχνίδι, αλλά θα ισοφαρίζαμε τουλάχιστο.
Είμαι απογοητευμένος γιατί ότι χτίσαμε στην Αθήνα δύο φορές, το καταστρέψαμε στην Τούμπα δύο φορές. Τώρα πρέπει να έχουμε χαρακτήρα, να φέρουμε τους πόντους πίσω από παιχνίδι εκτός έδρας.
Έχουμε ένα πρόβλημα. Στην Τούμπα πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερο και μάλιστα από νωρίς και κάποιες φορές δεν μπορούμε. Όταν στη διάρκεια αυτού του διαστήματος δέχεσαι ένα γκολ, τότε τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Στο παιχνίδι με τον Άρη παίξαμε καλά αλλά δεν σκοράραμε, σήμερα ήταν αλλιώς. Ήταν ήδη στο 20’ 0-3 κι έπρεπε να επανέλθουμε. Πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο για να δημιουργήσουμε και να το κάνουμε με γρήγορο τρόπο»
Για την απόδοση του Νιμανί :
 «Δεν συμφωνώ για τον Νιμανί. Μπορώ να μιλήσω γι΄ αυτόν, αλλά αν θέλετε να μου πείτε ότι ήταν λάθος που έπαιξε δεν θα συμφωνήσω. Δεν είδα το νούμερο 11 του Αστέρα να κατεβαίνει και να βγάζει σέντρα. Αν ρωτάτε αν μου άρεσε ο Νιμανί, δεν μου άρεσε, αλλά σήμερα δεν μου άρεσαν πολλοί ποδοσφαιριστές».
Για τον Λάζαρ, που στην αλλαγή του έφυγε στα αποδυτήρια :
«Δεν ξέρω τι έγινε εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε».
Για την αποβολή του :
«Είπα στον 4ο να μιλήσει με τον διαιτητή, να κοιτάξουν λίγο το χρόνο που παίζεται ποδόσφαιρο, γιατί σήμερα αντί για 90 παίξαμε 60. Έχω ένα πρόβλημα, δεν μιλάω ελληνικά κι εκείνος δεν καταλαβαίνει αγγλικά. Του είπα, το χρόνο παρακαλώ, και μου απάντησε ότι δεν μιλάει αγγλικά. Εκείνη τη στιγμή εκνευρίστηκα. Το λάθος είναι δικό μου, γιατί δεν μιλάω ελληνικά».
Για τα πέναλτι, που ζήτησε ο ΠΑΟΚ :
«Ίσως από τις φάσεις που λέμε, μία του Παπάζογλου που ο διαιτητής θα πρέπει να αισθανθεί αν τον τραβάνε. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, αλλά το ότι αποδέχτηκε ο διαιτητής το να μην παίξουμε 90 λεπτά, αλλά 60, ίσως γιατί το 9 με το 6 μοιάζουν αν τα γυρίσεις ανάποδα. Δεν έχω κάτι με τους αντιπάλους, που έκαναν σινεμά, ο διαιτητής είναι εκεί, όταν βλέπει κάτι να γίνεται συνεχώς, ας μην τους επιτρέψει ακόμα και 5 λεπτά να μπουν μέσα. Αυτοί πρέπει να εκπαιδεύουν τους ποδοσφαιριστές».
Για τις δικές του επιλογές :
«Πάντα ο προπονητής έχει την απόλυτη ευκαιρία, ίσως θέλετε να μου πείτε κάτι, που το ξέρω. Όταν κερδίσουμε, κερδίζουν οι παίκτες, όταν χάνουμε, χάνει ο προπονητής».
Θανάσης Παπάζογλου 
«Είχαμε ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 0-3. Τα δώσαμε όλα για να κάνουμε την ανατροπή και νομίζω ότι μπορούσαμε να την πετύχουμε. Αν ήμασταν πιο τυχεροί και πιο προσεκτικοί το σκορ θα μπορούσε να είναι 4-3 και όχι 2-3» 
Σταύρος Τσουκαλάς 
«Δεν μπήκαμε καθόλου δυνατά στο παιχνίδι. Ήμασταν νωθροί στην αρχή και μετά  το 0-3 έπρεπε να βρούμε και το ψυχολογικό σθένος για να επιστρέψουμε στο ματς.Άλλη φορά θα πρέπει να μπαίνουμε πιο δυνατά στα παιχνίδια για να τα καθαρίζουμε από την αρχή.Σε άλλα παιχνίδια πετύχαμε να κάνουμε ανατροπή στο σκορ.Η ομάδα έχει παίκτες με ψυχολογική δύναμη, αλλά σήμερα δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς.Στο ημίχρονο ο κ. Μπόλονι μας είπε να έχουμε πίστη στην ανατροπή. Το τελικό αποτέλεσμα μας πονάει.Υπάρχει απογοήτευση γιατί χάσαμε από έναν υποδεέστερο αντίπαλο στην έδρα μας, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε αυτόν τον θυμό στα επόμενα παιχνίδια”. 
Φρεντερίκ Νιμανί   
«Η αιτία της ήττας είναι ότι δε μπήκαμε συγκεντρωμένοι στα πρώτα τριάντα λεπτά. Έκανα κι εγώ λάθη και παίρνω μέρος της ευθύνης πάνω μου. Ζητώ συγγνώμη απ’ όλους, θεωρώ ότι δεν ήμουν παρών»
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας).
ΒΟΗΘΟΙ: Σπύρος Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Χρυσούλα Κορομπύλια (Καρδίτσας).
ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Φουκάκης (Ηρακλείου).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθήνας).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λάζαρ, Τσιρίλο, Ροτζέριο, Ράγιος, Πιπίνης.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (83 Τσουκαλάς), Μπαλάφας, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Λάζαρ (75 Παπάζογλου), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Νιμανί (46 Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.
, Γλύκος, Σταφυλίδης, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Παναγιωτούδης, Κωνσταντινίδης.
Αστέρας Τρίπολης : Μπαντής, Πιπίνης, Χουανίτο, Φορμίκα (66 Μπρέσκα), Περόνε, Ροτζέριο (53 Αλβάρεζ), Τσαμπούρης, Ράγιος, Μπαρτολίνι, Ναβάρο (72 Χούλι), Κουρμπέλης, Στεφανάκος, Αργυρόπουλος, Αλβάρεζ, Μπρέσκα, Χούλι, Λαδάκης, Σολάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου