25/3/12

oxyro N1.726










 
ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α1 ανδρών 19η Αγωνιστική
ΠΑΟΚ - ΧΑΝΘ - 28-24

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη ΧΑΝΘ σε αγώνα φιέστα με 28-24 για τη 19η αγωνιστική μπροστά σε  600 οπαδούς μας. Οι οπαδοί μας με πυρσούς και χαρτάκια δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Σήκωσαν δύο πανό, ένα με το πρόσωπο του Αντώνη Σαουλίδη και ένα με τη σφραγίδα "Αρχηγέ σ ευχαριστούμε" και του απένειμαν τιμητική πλακέτα.

Τα δεκάλεπτα: 5-3,  10-5, 17-10 (ημχ.), 24-16, 27-20, 28-24

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Παλάσκας 1, Γουργούμης, Σαουλίδης, Κοκκώνης 2, Κνέζεβιτς, Αποστολίδης 3, Πετρίδης 4, Ανγκελόφσκι 1, Ιωαννίδης 8, Τσακίρης 5, Σεβαστίδης 3, Τάτσης 1, Κεσίδης, Πίτσιος.

ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Παντελίδης 12, Σπυρόπουλος 1, Τσαβδάρης, Τίκος 3, Κοκτσίδης 2, Ιωαννίδης, Σαρηγιαννίδης, Αργυρίου 1, Ορφανουδάκης, Ευαγγελίδης 3, Κεσίσης 1, Λάππας 1, Ανανιάδης, Κουτσικόπουλος.

Διαιτητές: Τόλιος- Θεοδοσάκης, δίλεπτα: 5-5, πέναλτι: 4/5-5/5

 












ΜΠΑΣΚΕΤ 25η Αγωνιστική

Ίκαρος - ΠΑΟΚ - 82-64

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Αθήνα από τον Ικαρο Καλλιθέας με 82-64 στην χειρότερη φετινή του εμφάνιση  

Σούλης Μαρκόπουλος
«συγχαρητήρια στον Ικαρο για τη νίκη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ντροπή για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες. Σε κανένα σημείο δεν κάναμε ότι έπρεπε. Παίξαμε εγωιστικά, παραπάνω από άλλες φορές. Δεν δείξαμε επιθυμία για το παιχνίδι και δεν βγάλαμε καθόλου ενέργεια. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με αυτό τον τρόπο. Χάσαμε κι άλλα παιχνίδια, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα άλλων ομάδων κι αυτό είναι το χειρότερο όλων… Σε όποια κατάσταση κι αν είμαστε πάντως κι εμείς κι ο Αρης και γενικά οι μεγάλες ομάδες, πάντα στόχος πρέπει να είναι η νίκη».

Τα δεκάλεπτα: 26-11, 44-31, 59-43, 82-64

Ίκαρος: Σκορδίλης 8, Κουμπούρας 10 (1), Καράμπουλας 2, Πολυτάρχου, Τσιάρας 9 (1), Βασίλιεβιτς 16 (3), Παπαργυρόπουλος, Αγαδάκος 6, Μπέινς 11, Μπεκ 5 (1), Λιούμπισιτς 11, Λαρεντζάκης 4.

ΠΑΟΚ: Μπόγιοβιτς 2, Στίγγερς 5 (1), Αλεξιτς 5 (1), Ντούβνιακ 7, Ντικούδης 9 (1), Πέτγουεϊ 2, Παππάς 12 (2), Γιαννακίδης 4 (1), Καλλές 7, Καλαμπάκας 11 (1), Τσακαλέρης.

 









  



Superleague K20 26η Αγωνιστική
Κέρκυρα- ΠΑΟΚ - 2-5

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ πέρασε  από την Κέρκυρα κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 2-5
Τα γκολ: Πολύζος (15ο λεπτό), Τσανδάρης (28ο λεπτό), Μπολόσης (55ο λεπτό), Πόποβιτς (62ο λεπτό), Ανδριόπουλος (70ο λεπτό). 

Νίκου Κολομπούρδα
«Δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο.
Έχω παράπονα από τον τρόπο που δεχθήκαμε τα 2 γκολ χωρίς να μας απειλεί ο αντίπαλος αλλά κυρίως από την έλλειψη σοβαρότητας που δείξαμε στην αντιμετώπιση του αγώνα.
Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και στο πρώτο μέρος, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για ακόμη μία φορά και δεχθήκαμε 2 γκολ με παιδαριώδη τρόπο με το 2 – 2 να προσθέτει πίεση και εκνευρισμό...»
Για την εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο και την αντίδραση των παικτών ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε:
« Στο δεύτερο ημίχρονο αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε για ακόμη μία φορά παίζοντας με 3 αμυντικούς πίσω, κάναμε τις δύο αλλαγές αλλάζοντας τη διάταξη της ομάδας και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την ανταπόκριση των παιδιών καθώς βάλαμε τον αντίπαλο μέσα στην εστία του, σκοράραμε τρεις φορές και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη.
Για να γίνει αυτό όμως οι παίκτες άλλαξαν την ελληνική νοοτροπία του χαβαλέ που είχαν στο πρώτο μέρος, άλλαξαν τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης του αγώνα και έδειξαν μεγάλη σοβαρότητα και συγκέντρωση. 
Για τα ρίσκα που έχει το σύστημα με 3 αμυντικούς πίσω ο Νίκος Κολομπούρδας είπε:
«Το δοκιμάσαμε και σε άλλα παιχνίδια και είμαι πολύ ευχαριστημένος που οι παίκτες ανταποκρίθηκαν για ακόμη μία φορά.
Είναι δύσκολος και απαιτητικός αυτός ο σχηματισμός γιατί η ομάδα πρέπει να μεταφέρει όλο το παιχνίδι στην περιοχή του αντιπάλου κάτι που προϋποθέτει περισσότερα τρεξίματα, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και περισσότερα ρίσκα.
Όταν υπάρχει και η πίεση του αποτελέσματος, η πίεση από τον προπονητή αλλά και μια οχύρωση του αντιπάλου στην άμυνα του γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αλλά οι παίκτες μου τα κατάφεραν και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι’αυτό».

ΠΑΟΚ : Στρέζος, Κωνσταντινίδης Δημ., Αγγελίδης, Πολύζος, Ποζατζίδης (46’ Κιόσσε), Τσανδάρης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Μπολόσης (60’ Παπαδόπουλος Βας.), Ταουσιάνης (46’ Ανδριόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...