20/3/12

oxyro N1.724













Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ | ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Οι σύνδεμοι φίλων Π.Α.Ο.Κ. Καβάλας και Ελευθερούπολης διοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού* χαρακτήρα στις 7-4-2012 στο γήπεδο ΕΠΣ Καβάλας( Διαστάυρωση Αμισιανών) . Τιμή εισητηρίου 5 ευρώ και Ωρα έναρξης 17:00

*Τα έσοδα θα διατεθούν στην ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ Καβάλας


Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 θέλει να συγχαρεί όλα τα στελέχη του τμήματος χάντμπολ για την πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Όλα τα παιδιά που αγωνίζονται και κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς κάτω από αντίξοες οικονομικές και αγωνιστικές συνθήκες αξίζουν την αγάπη και τη στήριξη ολόκληρου του κόσμου του ΠΑΟΚ. Παιδιά που ενώ γνωρίζουν πως δεν θα γίνουν εκατομμυριούχοι ποτέ από το άθλημά τους ούτε και θα αποκτήσουν τεράστια φήμη και αναγνωρισιμότητα μέσω αυτού, εξιτάρονται από την ιδέα που πρεσβεύει ο Δικέφαλος Αετός που φοράνε στο στήθος τους. Η αγάπη τους αυτή για το σύλλογο αλλά και οι αδιαμφισβήτητες αγωνιστικές τους δυνατότητές έφεραν το τμήμα εδώ, να πανηγυρίζει παρέα με τον εκπληκτικό του κόσμο ακόμα έναν τίτλο. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε για τη χαρά που μας δώσανε και να τους ευχηθούμε ανάλογη συνέχεια. Οι χαρές για φέτος μόλις ξεκίνησαν! ΠΑΟΚ γερά, Πρωτάθλημα ξανά!


Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου 
O Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου συγχαίρει το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας . Οι παίχτες του Π.Α.Ο.Κ. έδωσαν και την ψυχή τους μέσα στο παρκέ για να φέρουν το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη . Ο τρόπος που αγωνίζονταν μας πόρωσε , αυτή η ομάδα είναι ο Π.Α.Ο.Κ. που θέλουμε να βλέπουμε και αυτά τα παληκάρια δίνουν το παράδειγμα σε όλους τους αθλητές του συλλόγου . Τα παιδιά αυτά αγωνίζονται για την φανέλα και το λαό ,  αφού ακόμα και τα ελάχιστα λεφτά με τα οποία αμοίβονται τους οφείλονται ακόμα από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη . Οι παίχτες αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες . Από χρυσοπληρωμένους επαγγελματίες που στο βωμό του χρήματος θυσιάζουν τα πάντα έχουμε πια χορτάσει και το σύνολο της οικογένειας του Π.Α.Ο.Κ. θα πρέπει να αναθεωρήσει τη στάση του απέναντι στο τμήμα . 
   Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάποιους - αφανείς ήρωες - παράγοντες του Π.Α.Ο.Κ. που έκαναν εξαιρετική δουλειά και εξασφάλισαν την ομαλή κάθοδο των οπαδών τσην πόλη της Πάτρας και διευθέτησαν με πολύ αποτελεσματικό τρόπο τα όποια προβλήματα προέκυψαν . Ίσως ήρθε η στιγμή για κάποιους που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να αποχωρήσουν , ο Π.Α.Ο.Κ. χρειάζεται ικανούς και τολμηρούς παράγοντες  . Ακόμα αποδείχθηκε πως όταν  η αστυνομία θέλει μπορούν να διεξάγονται παιχνίδια με τους οπαδούς και των δύο ομάδων , κάτι που επιβεβαιώνει παλαιότρερη τοποθέτηση μας ότι η αστυνομία πολλές φορές θέλει επειδόδια στα γήπεδα ( π.χ. Νέα Σμύρνη ) για δικούς της λόγους . 
   Η παρουσία των οπαδών μας στην Πάτρα και ο τρόπος που βοήθησαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου φανερώνει για πιο λόγο ο κόσμος πρέπει να είναι παντού και πάντα δίπλα στην ομάδα σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν αγωνίζονται τα τέσσερα γράμματα . Κανένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν έγινε Π.Α.Ο.Κ. από του τίτλους και τις διακρίσεις . Π.Α.Ο.Κ. γίναμε και Π.Α.Ο.Κ. είμαστε για αυτές τις στιγμές οπαδικής παράνοιας που ζήσαμε στο κλειστό της ΠΑΤΡΑΣ ,για το λαό και τις εκδρομές . 
ΥΓ : Οι συκρίσεις  με άλλους οπαδούς μπορούν να γίνουν μόνο όταν τους έχεις απέναντι σου . Το δωρεάν σεμινάριο κερκίδας  ήταν μια ευγενική προσφορά των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ.


  
Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
Με μεγάλη εμφάνιση η ομάδα του χάντμπολ κέρδισε πανάξια το χανούμι στην Πάτρα και έγραψε ιστορία σηκώνοντας το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του τμήματος!
Τα παλικάρια της ομάδας ήξεραν από την αρχή ότι αυτό το Κύπελλο μεταξύ των δυο συγκεκριμένων ομάδων θα κριθεί στο ποιος έχει τη θέληση, το πάθος και τη δύναμη για να το κατακτήσει. Και έκαναν πράξη αυτό που έπρεπε, μπήκαν μέσα στο ματς με μοναδικό στόχο τη νίκη και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τελικό σκορ 25-24 και έτσι συμπληρώθηκε άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου!
Μοναδική ήταν η στήριξη από τη κερκίδα από λίγο περισσότερους από 300 οπαδούς που φώναζαν με αμείωτο πάθος μέχρι και το τέλος του αγώνα.
Συγχαρητήρια στην ομάδα και στα αδέρφια που βρέθηκαν στη Πάτρα και στήριξαν την ομάδα από κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου