13/3/12

oxyro N1.720












Ανακοίνωση Club ΠΑΟΚ Troisdorf - Defenders
«Ως γνήσια παιδιά του κοινωνικού φαινομένου που ονομάζεται Π.Α.Ο.Κ. και ως μέλη του συνδέσμου PΑΟΚ Club Troisdorf Defenders, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι και αδιάφοροι απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες μας στην Ελλάδα.
Για αυτόν τον λόγο ανταποκριθήκαμε άμεσα στο κάλεσμα της ενορίας του τόπου μας, του Αγίου Δημητρίου Troisdorf και του Πατέρα  Αλέξανδρου Καστρινάκη, συλλέγοντας και προσφέροντας διψήφιο αριθμό κιβωτίων με ρουχισμό και τρόφιμα. Τα ρούχα και τρόφιμα αυτά θα σταλθούν από την ενορία σε ιδρύματα των Μητροπόλεων και σε ορφανοτροφεία ανά της Ελλάδος για να μοιραστούνε σε παιδιά και απόρους συμπατριώτες μας.
Ευχόμαστε με αυτή την μικρή προσφορά μας να χαρίσουμε λίγη διευκόλυνση και χαρά σε όσους η ανύπαρκτη (για άλλη μια φορά) πολιτεία της Ελλάδας δεν έχει να προσφέρει τίποτα παρά μόνο μνημόνια, χαράτσια, ξύλο και δακρυγόνα!
Το PΑΟΚ Club Troisdorf Defenders δεν θα παραλείψει ποτέ να αποδεικνύει τον κοινωνικό του χαρακτήρα, έναντι κάθε συκοφαντικής προπαγάνδας και λασπολογίας που συνηθίζεται τις μέρες μας και παριστάνει τους οπαδούς ως αποβράσματα της κοινωνίας, τα οποία έχουν θέση μόνο μέσα σε κελιά. Η θέση η δική μας θα είναι κυρίως στα πέταλα, όμως όποτε χρειαστεί θα είναι και σε δρόμους και σε πλατίες....γιατί και για μας, ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο μπάλα! 
Defenders»  
paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...