4/3/12

oxyro N1.713











Το γκολ του Λίνο χτες στο ΟΑΚΑ πανηγυρίστηκε δεόντως από τους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες (ακόμα και τους ... κρυφούς)



paok-oxyro - Superleague 23η Αγωνιστική


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ - 0-2

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-0 του Παναθηναϊκού και έστειλε το μήνυμα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τα γκολ ο Λίνο στο 52΄με πέναλτι και ο Σαλπιγγίδης στο 84΄.
Ένα μπράβο στον Κ. Χαλκιά που θύμισε τον τερματοφύλακα των 2 πρώτων ετών στον ΠΑΟΚ.

Λάζλο Μπόλονι
«Αν ήθελα να μπω στην ανάλυση του παιχνιδιού, στο πρώτο ημίχρονο, είδαμε και από τις δύο ομάδες τακτικά λάθη, στο πρώτο μέρος δεν αισθάνθηκα ότι υπήρχε καλό επίπεδο έντασης. Οι θέσεις μας στο γήπεδο ήταν σωστές και η αίσθησή μου ήταν πως η πρώτη ομάδα που θα έκανε το λάθος ή η πρώτη που θα έκανε κάτι καλό, θα ήταν αυτή που θα κέρδιζε. Είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο λάθος και μετά, τακτικά και στο θέμα των δυνάμεων, ήμασταν αυτοί που μπορούμε για να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη.
Στο τέλος η νίκη ήρθε φυσιολογικά. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στην Τούμπα, σήμερα δεν έκανε το ίδιο παιχνίδι κι ήμασταν έτοιμοι να το εκμεταλλευτούμε. Συγχαρητήρια για την ομάδα μου, συνήθως δεν μιλάω για ατομικές αποδόσεις, αλλά πρέπει να παραδεχτώ το μεγάλο «come back» του Χαλκιά σήμερα. Επίσης πρέπει να πω ότι οι εξετάσεις του Αποστολόπουλου δεν ήταν εύκολες, ο αντίπαλός του ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα, αλλά είμαι ευχαριστημένος για ότι έκανε ο Αποστολόπουλος σήμερα.
Θα πρέπει να σας πω ότι στη διάρκεια του αγώνα δεν το νιώθω, αλλά πριν και μετά το ματς το νιώθεις και πρέπει να πω πως είναι απογοητευτικό να παίζεις ένα ντέρμπι με άδειες κερκίδες.
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι λυπημένοι, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ, με δυνατούς παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουν με τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος.
Νομίζω ότι έχουμε άλλα 7 παιχνίδια, είναι 21 βαθμοί, είναι πολλοί. Για μας είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι 3 βαθμοί, γιατί χθες ο Ατρόμητος κέρδισε, και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην πεντάδα και σε καλή θέση. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αποφασιστικοί οι σημερινοί βαθμοί, ήταν όμως σημαντικοί».

Στέφανος Αθανασιάδης
«Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Το θέλαμε όλοι πολύ αυτό το παιχνίδι. Όταν βγήκαμε από το Europa League ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι. Πλέον θα τα δώσουμε όλα στο πρωτάθλημα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Πετύχαμε το πρώτο γκολ και περιμέναμε ότι θα πετύχουμε και άλλα γκολ. Είναι πολύ καλό ότι παίρνουμε αποτελέσματα και εκτός έδρας. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα με τη φάση του πέναλτι, αλλά προτιμώ να κοιτώ το ομαδικό καλό και όχι το ατομικό. Στόχος είναι να πάμε πιο ψηλά και να μπούμε με την καλύτερη δυνατή θέση στα πλέι οφ»

Στέλιος Μαλεζάς
«Οι αρκετές εμπειρίες που αποκτήσαμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ότι πιστεύουμε περισσότερο στους εαυτούς μας, βοηθούν πολύ για να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα.
Ο Χαλκιάς έχει αποδείξει τι είναι, τι μπορεί να προσφέρει».

Για τους παίκτες που έπαιξαν για πρώτη φορά βασικοί στον ΠΑΟΚ:
«Είναι σημαντικό ότι έπραξαν κάτι τέτοιο σε ένα ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας. Ελπίζουμε με τη δουλειά και με την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχουν, να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ στο μέλλον».

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

«κερδίσαμε και δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Πάντως στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Αλβες Λίνο
«Ήταν πολύ δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες μπροστά και μας δυσκόλεψαν. Εμείς βελτιωθήκαμε, είχαμε συγκέντρωση. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι και δίκαια παίρνουμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο ΟΑΚΑ. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι, φέρνουμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας»

Για τη δική του παρουσία:

«Όταν κάποιος σκοράρει νιώθει ωραία επειδή βοηθά την ομάδα του. Σήμερα όλοι είχαμε θετική παρουσία. Με το γκολ και την ασίστ που έδωσα νομίζω ότι βοήθησα».

Μπρούνο Τσιρίλο

«πάντα είναι πολύ δύσκολο όταν παίζεις με τον πρώτο, όμως είχαμε τις δυνατότητες να ξεπεράσουμε αυτόν τον αντίπαλο κι αυτό κάναμε και σήμερα. Δείξαμε ότι το ταμπού του ΟΑΚΑ, το ξεπεράσαμε»

Για το δίδυμο που έχουν φτιάξει με τον Μαλεζά στα στόπερ
:
«Με τον Μαλεζά παίζω τρία χρόνια, έχουμε κάνει πολλά καλά παιχνίδια. Συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Πάντως είναι πολύ πιο εύκολο να πεις κάτι σε έναν αμυντικό που παίζει άσχημα, γιατί δε φαίνεται στο παιχνίδι».

Για την απόδοση του Χαλκιά
:
«Είναι αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ που παίζει με τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες καλούς».

Γιώργος Γεωργιάδης
«είναι γούρικο γήπεδο το ΟΑΚΑ, μια και πετύχαμε δύο συνεχόμενες νίκες. Η σημερινή είναι μια μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ. Ημασταν καλά διαβασμένοι, κλείσαμε καλά τους αντιπάλους μας και… χτυπήσαμε στις αντεπιθέσεις. Πέρα από την κεφαλιά του Τοτσέ δεν κινδυνεύσαμε αρκετά».

Αλέξανδρος Αποστολόπουλος

«Περίμενα πολύ καιρό για να παιξω βασικός. Είμαι πολύ χαρούμενος που η παρουσία μου συνδυάστηκε και με νίκη της ομάδας. Παίξαμε καλά, έξυπνα και πήραμε τρεις βαθμούς».

Για το τι του είπε ο Μπόλονι, πριν τον αγώνα
:
«Μου ζήτησε ο προπονητής να είμαι συγκεντρωμένος».

Παναθηναϊκός:
Καρνέζης, Μαρίνος, Σαριέγκι (63' Καραγκούνης), Μπιάρμσιρ, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα (63' Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Κλέιτον (46' Τοτσέ), Καπίνος, Τοτσέ, Καντέ, Νίνης, Βύντρα. Καραγκούνης, Μαυρίας

ΠΑΟΚ:
Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Νιμανί (67' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης, Γλύκος, Σταφυλλίδης, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτούδης, Γιάννου

Διαιτητές:
ΒΟΣΚΑΚΗΣ Μ. (ΡΕΘΥΜΝΟΥ), ΓΡΕΒΕΝΗΣ Α. (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ), ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Ι. (ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου