16/3/12

oxyro N1.722


25η αγωνιστική της Super League
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ -1-1
Ο ΠΑΟΚ  ισοφάρισε πέντε λεπτά πριν το τέλος με τον Τσιρίλο και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Αγρίνιο 1-1, η ομαδα ηταν.και πάλι  μέτρια
Λάζλο Μπόλονι 
«Στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Σίγουρα ο επιθετικός τους μπορεί να πάρει κάποιες κεφαλιές, αλλά βρήκε έναν  συμπαίκτη του στα 8 μέτρα στο γκολ που δεχτήκαμε. Αυτό πρέπει να το συζητήσουμε με τους παίκτες μου. Στο δεύτερο μέρος η κυριαρχία μας ήταν σημαντική, όπως και στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Από δυνάμεις υπέφερε πολύ στο δεύτερο μέρος αυτή η ομάδα. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι η ισοφάριση ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει με βάση την παρουσία μας στο δεύτερο μέρος. Ακόμη και στη δική τους περιοχή κάναμε λάθη, που αν δεν τα είχαμε ίσως να μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι 1-1. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία που είχαμε μέσα στο παιχνίδι. Είναι όμως ένας βαθμός εκτός έδρας και αν κάτι υπάρχει θετικό, είναι η αντίδρασή μας μετά το γκολ που δεχτήκαμε απέναντι σε μια ομάδα με δυνατό χαρακτήρα, για την οποία αναρωτιέμαι γιατί βρίσκεται σε αυτή τη θέση», δήλωσε ο Ρουμάνος. 
Για την παρουσία των έμπειρων του ΠΑΟΚ
«Ίσως να γίνονται λάθη από αυτούς τους ποδοσφαιριστές, επειδή μάλλον έχουν κουραστεί περισσότερι. Αυτοί, όμως σήμερα πήραν την ομάδα πάνω τους και επιστρέψαμε. Είναι μία δύσκολη περίοδος, είμαστε έξω από την Ευρώπη και το Κύπελλο και ίσως να υπάρχει ένα ζήτημα κινήτρου. Πρέπει, όμως να πούμε ότι στα πλέι οφ πρέπει να χτίσουμε πράγματα για τη νέα χρονιά σε συνδυασμό με την προσαρμογή των πιο νεαρών παικτών». 
Για τον Αποστολόπουλο και τις αλλαγές
«Για τον Αποστολόπουλο το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο, απ’ ότι την προηγούμενη χρονιά. Ο Λίνο τραυματίστηκε και ιδέα μου ήταν να πάρουμε περισσότερα ρίσκα. Οι φάσεις του Φωτάκη από τη θέση του δεξιού αμυντικού θα μπορούσαν να είναι καλύτερες από του Αποστολόπουλου. Επίσης έχετε δίκιο ότι πίστευα πώς στα τελευταία λεπτά θα κάναμε περισσότερες σέντρες στην αντίπαλη περιοχή για να πιέσουμε. Δεν κατάλαβα γιατί ο Παπάζογλου έφευγε από τη θέση του σέντερ φορ και πήγαινε στις πλευρές, αλλά σαφώς και αυτός μέσα από αυτά τα παιχνίδια μαθαίνει».
Μπρούνο Τσιρίλο
«Αφιερώνω το γκολ στον πατέρα μου, που χάθηκε πριν από ένα χρόνο και στην οικογένεια μου. Ενιωθα έντονα ότι θα σκοράρω», είπε αρχικά, ενώ για το παιχνίδι τόνισε: «Δεν ήταν ο ΠΑΟΚ αυτός που θα έπρεπε, αλλά παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, μόνο εμείς ήμασταν στο γήπεδο»
Στέλιος Μαλεζάς
«Για μία ακόμα φορά πετάξαμε ένα ημίχρονο και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα. Σε αυτά τα παιχνίδια που μένουν θέλουμε να είμαστε καλύτεροι, γιατί ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η είσοδος μας στα πλέι οφ. Πήρα και εγώ το ρίσκο, παρά το σφίξιμο που είχε στο δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στη συνέχεια για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».
Παναιτωλικός: Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Σιόντης, Άντι και Καμαρά, Μπαμπανιώτης, Μουμίν, Παλαιολόγος, Φερνάντεζ, Καραμαλίκης, Ονουάτσι και Ακαλέ.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης και Αθανασιάδης, Γλύκος, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς και Νιμανί.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θανάσης Γιάχος (Χίου).
ΒΟΗΘΟΙ: Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών) και Πέτρος Τρύφων (Δράμας).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λίνο (38΄), Λάζαρ (62΄), Σταφυλίδης (79΄), Νιμανί (87΄), Γκαρσία (87΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ: -


















Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ - 77-59

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 77-59 τον ΚΑΟΔ στο PAOK Sports Arena για την 24η αγωνιστική της Α1 και έκανε ουσιαστικά ένα σημαντικό βήμα για την συμμετοχή του στα πλέι φο του πρωταθλήματος

Σούλη Μαρκόπουλου:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ για το Κύπελλο που κατέκτησε, μας έκανε όλους υπερήφανους και περιμένουμε και άλλες τέτοιες επιτυχίες στη συνέχεια. Συγχαρητήρια και στον ΚΑΟΔ που έκανε μία εξαιρετική χρονιά, είναι ιδιαίτερα ισχυρός στην έδρα του και είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος και άξια βρίσκεται σε αυτή την θέση. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Οταν χάνεται ο βασικός σου στόχος είναι δύσκολος να βρεις κίνητρο, αλλά νομίζω ότι τα καταφέραμε αρκετά καλά σήμερα. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεχθήκαμε κάποια τρίποντα, αλλά διορθώσαμε την άμυνά μας κι από την στιγμή που είχαμε εμείς τον έλεγχο νομίζω ότι όλα τα υπόλοιπα ήρθαν φυσιολογικά. Και μόνο το γεγονός ότι παίζει κάποιος στον ΠΑΟΚ είναι το κίνητρο. Η ομάδα θα κάνει μία μίνι προετοιμασία, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε και θα περιμένουμε πότε θα παίξουμε…»

Τα Δεκάλεπτα: 20-20, 38-29, 60-43, 77-59

ΠΑΟΚ: Bojovic 9 (1), Stiggers 11 (1), Αράπης, Aleksic 7 (1), Duvnjak 6 (1), Ντικούδης 14, Pettway 4, Παππάς 20 (1), Γιαννακίδης 5 (1), Καλλές 1, Καλαμπάκας, Τσακαλέρης.

ΚΑΟΔ: Hant 3 (1), Καρύδας 4, Χαραλαμπίδης 7 (1), Αθηναίου 3, Michel 2, Χούμας, Κιτσούλης 6 (2), Ceranic 12, Ζάρας 2, Bavcic 3, Κακαρούδης 3 (1), Μπένας 14.



Γυναικεία ομάδα  ποδοσφαιρου

Εργοτέλης - ΠΑΟΚ -3-5
Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 5-3 του Εργοτέλη στην Κρήτη, για την 14η αγωνιστική της α΄ κατηγορίας των γυναικών.Τα γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Παντελειάδου (2), Αδαμάκη, Αρβανιτάκη και Ντιμιτρίεβιτς.
Βασίλης Παρασκευόπουλος 
«Μπήκαμε σοβαροί στο παιχνίδι και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ΄ όλη τη διάρκειά του. Ήταν ένας αγώνας-κλειδί για εμάς που καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Τα κορίτσια εμφανίστηκαν αποφασισμένα. Κάναμε ένα βήμα παραπάνω προς την κατάκτηση του τίτλου. Ο αντίπαλος ήταν αρκετά σκληρός βέβαια, όπως καταδεικνύει και το σκορ, αφού κατάφερε να πετύχει τρία γκολ. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ αλλά και Εργοτέλη, δημιούργησαν μία ωραία ατμόσφαιρα και ελπίζουμε να ευχαριστήθηκαν το θέαμα και τα γκολ».




















Κ17 του ΠΑΟΚ 1η αγωνιστική 4ου γύρο
Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 4ου γύρου συνέτριψε με 4–1 τον Παναιτωλικο και έμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα με 39 βαθμούς σε 17 αγώνες.Τα γκολ πέτυχαν οι Παπαδόπουλος Δ. (31ο και 47ο λεπτό), Κουλούρης (41ο λεπτό), Αποστολίδης (91ο λεπτό).

ΠΑΟΚ: Ταχματζίδης, Καραμπάς, Βασαϊτης, Τσελεπίδης, Κοτέντζης, Τουμανίδης, Τζεβελέκης (75’ Στεφανίδης), Πόζογλου (54’ Αποστολίδης), Παπαδόπουλος Δ. (84’ Παπαδόπουλος Γ.), Κουλούρης (61’ Καρατζάογλου), Ανδριόπουλος.



21ης αγωνιστική της Α1

ΠΑΟΚ - ΓΣ Λαμία - 3-2

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια μεγάλη νίκη στο PAOK SPORTS ARENA, επικρατώντας του Γ.Σ. Λαμία με 3-2 στο τάι μπρέικ.

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 10 (8/15 επ., 2 μπλοκ), Παπαϊακώβου 9 (2/11 επ., 7 μπλοκ, Πλίκας 2, Ρομέρο 9 (5/20 επ., 3 άσοι, 65% υπ. - 41% άριστες), Μπορόβνιακ 22 (21/43 επ., 67% υπ. - 50% άριστες), Αρμενάκης 27 (21/45 επ., 5 άσοι), Παπαδημητρίου -λ 82% - 64% άριστες) / Γεωργιάδης, Ωρολογάς, Ίλιτς.

ΓΣ Λαμία (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης 3 (2 μπλοκ), Χατζηηλιάδης 11 (11/32 επ., 57% υπ. - 48% άριστες), Κόβακς 13 (10/40 επ., 2 μπλοκ), Παντακίδης 6 (4/10 επ., 2 μπλοκ), Σιμεούνοβιτς 14 (10/26 επ., 3 μπλοκ, 48% υπ. - 32% άριστες), Σφενδυλάκης 12 (7/11 επ., 4 μπλοκ), Γκαράς -λ (59% υπ. - 56% άριστες) / Βλαχόπουλος, Ανάγνου.










Γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ πέτυχε μεγάλη νίκη  στην Αθήνα, επικρατώντας του Αστέρα Εξαρχείων με 69-79…

Αστέρας Εξαρχείων  - ΠΑΟΚ - 69-79

Τα δεκάλεπτα : 17-15, 36-46, 54-64, 69-79.
Αστέρας Εξαρχείων  : Δασκαλοπούλου 17(4), Χαρίτου, Χαλιβελάκη 13, Βλάχου 2, Γκαρτρέλ 14, Δαύκου 2, Χαϊκάλη 10(1), Τζόουνς 11.
ΠΑΟΚ : Αβτζή 21(3), Σπανίδου 12, Γιαννοπούλου 14(4), Βουλγαράκη 7, Ντέιβις 25.
 

Oμάδα Κ20 του ΠΑΟΚ 25η αγωνιστική    
 Παναιτωλικό - ΠΑΟΚ -0-0
 Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ έμεινε στο στείρο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 25η αγωνιστική.
Νίκο Κολομπούρδα
"Κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που λειτουργήσαμε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δικαιούμασταν τη νίκη" τόνισε αρχικά, προσθέτοντας: "Αυτό που μας έλειπε ήταν το να είμαστε πειστικοί μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Υπήρχαν αρκετές φάσεις που μπήκαμε στην περιοχή του Παναιτωλικού και εκεί δεν φωνάξαμε παρών. Είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να βελτιωθούμε"

ΠΑΟΚ : Στρέζος, Κωνσταντινίδης Δημ., Αγγελίδης, Λαμπάκης, Ποζατζίδης, Πολύζος, Τσανδάρης, Παναγιωτούδης (46’ Παπαδόπουλος), Πόποβιτς, Πέλκας (75’ Γεωργιάδης), Μπολόσης (50’ Ταουσιάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00