19/2/12

oxyro N1.706




















Superleague 22η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Άρηθ -
0-0

Ο ΠΑΟΚ λόγω κούρασης από τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Ουντινέζε, δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Άρη, σ΄ ένα παιχνίδι στο οποίο είχε υπεροχή απλά του έλλειψε το γκολ...


Λάσλο Μπόλονι

«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό και όμορφο παιχνίδι και είμαι περήφανος για την παρουσία των παικτών μου. Δεν είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αν και δεν είναι κακό. Γι’ αυτό που μου έδειξαν οι παίκτες όμως είμαι περήφανος. Λέω αυτό το πράγμα επειδή είδα πολλές όμορφες επιθετικές ενέργειες, κάτι που δεν είδαμε στην Ιταλία. Είδα σωστές αλλαγές πλευράς. Η ένταση υπήρχε ακόμη και χωρίς το γκολ, γι΄ αυτό πιστεύω ότι ήταν καλό το θέαμα. Η ομάδα μας τεχνικά ήταν καλύτερη, μόνο στο δεύτερο μέρος κάναμε κάποια λάθη στο χώρο του κέντρου. Αυτά τα λάθη πρέπει να τα προσέξουμε. Σήμερα ο Άρης έκανε κάποιες επικίνδυνες κόντρα επιθέσεις. Στη φυσική κατάσταση ήμασταν παρόντες. Μετά το ταξίδι στην Κρήτη, την επιστροφή, το ταξίδι στην Ιταλία και την επιστροφή το επίπεδό μας ήταν καλό. Είμαι χαρούμενος επειδή μέσα σε 2-3 μέρες αποδείξαμε ότι η αυτοσυγκέντρωσή μας είναι σε τοπ επίπεδο. Μη με ρωτήσετε σε ποια κατεύθυνση είναι η σκέψη μου. Θέλω από τον κόσμο να μας βοηθήσει στον αγώνα της Πέμπτης».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ με τον Γιάννου στη θέση του Φωτάκη:

«Ο Γιάννου είναι ένας νεαρός παίκτης. Κάποια χαρακτηριστικά του θα τον βοηθήσουν να παίξει σε τοπ επίπεδο, ίσως όχι σε αυτή τη θέση. Έπρεπε να δοκιμάσω κάτι σε αυτή τη θέση, αλλά είχαμε πολλές απουσίες. Πίστευα ότι από τη δεύτερη γραμμή επίθεσης, θα μπορούσε να κάνει ζημιά. Δεν ήταν κακώς, αλλά δεν είμαι και ευχαριστημένος από την απόδοσή του».

Για τη χρησιμοποίηση του Νιμανί και του Παπάζογλου:

«Ο Νιμανί έχει μεγάλη απόσταση να διανύσει μέχρι να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο. Σήμερα έκανε κάποια βήματα. Την ποιότητα του Παπάζογλου την ξέρουμε, είχε αρκετούς τραυματισμούς και πρέπει να δουλέψει σκληρά».

Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας μετά το αποψινό αποτέλεσμα:

«Θα ήθελα να κρατήσουμε τη σημερινή μας απόδοση και λίγο καλύτερη αν γίνεται. Θα προσευχηθώ για περισσότερη τύχη. Παιχνίδια σαν το σημερινό μπορείς να τα κερδίζεις με 6-1 ή και να τα χάνεις με 0-1. Χρειάζεται λίγο περισσότερο τύχη στο σκοράρισμα».

Για το γεγονός ότι σήμερα ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός:

«Δεν ένιωθα κάτι ιδιαίτερο σήμερα».

Για τις ομοιότητες του αποψινού αγώνα σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης:

«Και με την Ουντινέζε θα παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα» .

Κοστίν Λάζαρ
"Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν ήθελε να μπει, δεν είχαμε τύχη. Ελπίζω αυτή να γυρίσει στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Θα σταθώ στο ότι δεν είχαμε τύχη γιατί σήμερα σταθήκαμε στο γήπεδο καλά και είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε.
Σίγουρα θα μας βοηθήσει. Το καλύτερο θα ήταν να έχουμε κερδίσει, αλλά δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και αυτό θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την Ουντινέζε με πάθος. Θα έχουμε τον κόσμο και το γήπεδο, που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Η Ουντινέζε είναι καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και αν σκοράρουν θα είναι πολύ δύσκολα για μας. Αυτό το 0-0 δε μας βολεύει καθόλου. Μια νίκη ή ισοπαλία με γκολ θα ήταν καλύτερα γιατί, όπως είπα, θα είναι δύσκολο για μας αν σκοράρει η Ουντινέζε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο και ίσως να πάρουμε τη νίκη και από στημένη φάση.

Γιώργος Γεωργιάδης
«Γνωρίζαμε ότι θα ήμασταν κουρασμένοι μετά τον αγώνα της Πέμπτης, αλλά κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, δεν σκοράραμε, μερικές φορές είναι έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και άλλες είναι ατυχία. Το σημαντικό είναι κάνουμε ευκαιρίες και θα έρθουν και τα γκολ. Το δυσάρεστο είναι ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να ικανοποιήσουμε το φανταστικό κόσμο που είχαμε σήμερα. Τώρα που τέλειωσε το ματς με τον Άρη, το μυαλό μας είναι στην Ουντινέζε»

Για τον αγώνα της Πέμπτης:

«Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την τακτική προσέγγιση του ματς με την Ουντινέζε»

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, Γιάννου, Αθανασιάδης, Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Τσουκαλάς και Νιμανί. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ρομπέρ.

Άρηθ: Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Φατί, Κασναφέρης, Παπαζαχαρίας, Ούμπιντες, Ακόστα, Καστίγιο, Σηφάκης, Ντίκο, Γιαννιώτας, Καπετάνος, Τσιανταφυλλάκος, Τσουκάνης και Πρίττας.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκαρσία, Αθανασιάδης, Κρέσιτς - Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Φατί, Ουμπίντες, Τριανταφυλλάκος.
ΚΟΚΚΙΝΗ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας) και Τάτσης (Ηπείρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...