4/2/12

oxyro N1.694





ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α1 ανδρών 13η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Δούκας
- 25-20

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και το τρίτο κατά σειρά ντέρμπι, καθώς επιβλήθηκε του Δούκα στη Μίκρα με 25-20 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών και συνεχίζει ακάθεκτος.

Στέλιος Υετίων

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Θεωρούσα αυτό το ματς πολύ δύσκολο, δυσκολότερο από εκείνο με την ΑΕΚ. Παίξαμε καλό χάντμπολ παρά την κόπωση που έχουμε από τα συνεχόμενα ματς. Φτάσαμε να είμαστε μπροστά με οκτώ γκολ. Παρ’ όλα αυτά και ο Δούκας είναι ομάδα που παίζει χάντμπολ, μας δυσκόλεψε, αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν μέτριο, αλλά αυτό που μετράει ήταν το αποτέλεσμα. Την Τετάρτη δίνουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Άργος με το Διομήδη, όπου θέλουμε και εκεί οπωσδήποτε τη νίκη. Αφιερώνουμε τη σημερινή νίκη στο Χρήστο Μισυρλή, που θα υποβληθεί σε εγχείρηση χιαστών. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση»

Δεκάλεπτα: 3-2, 10-4, 13-9, 17-13, 19-17, 25-20
Πέναλτι: 5/5-1/2

ΠΑΟΚ:
Παλάσκας 1, Γουργούμης, Αποστολίδης Β., Αποστολίδης Π., Κοκώνης 4, Κνέζεβιτς, Πετρίδης 3, Ανγκελόφσκι 6, Τσακίρης 1, Ιωαννίδης 3, Σεβαστίδης 5, Τάτσης 2, Κεσίδης, Πίτσιος.

Δούκας:
Μηλώνης, Γεωργίου 2, Τόμπρος 2, Τζηράς 2, Γκέρτσιος 1, Ζαμπούνης 2, Νικολαϊδης 1, Αργυράκης, Γεωργιάδης 4, Παπαδόπουλος 1, Τσακνής, Μαστορόγιαννης 4, Κοτελίδης, Ακάλεστος



Superleague K20 - 20η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
- 3-0

O ΠΑΟΚ νικησε τον Ολυμπιακό με 3-0 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ Δύο γκολ ο Πόποβιτς και ένα (με πέναλντι) ο Παναγιωτούδης.

Νίκος Κολομπούρδας

«Σίγουρα άκουσαν το καμπανάκι και το κατάλαβαν οι παίκτες. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο σήμερα, ένα ντέρμπι κορυφής. Πήραμε το αίμα μας πίσω σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Μετά από τέτοια νίκη σε ένα ντέρμπι εγώ δε θέλω να μιλάω πολύ θέλω να πέσουν όλα τα φώτα στους παίκτες. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Οσο για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο:
«Υπήρξε ένα πρόβλημα προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι αλλαγές ισορρόπησαν το ματς, είχαμε κλεψίματα, ενώ σημαντικό ήταν ότι και ο Κίτσιου ανταποκρίθηκε σαν αριστερό μπακ».

ΠΑΟΚ
: Μελισσάς, Κωνσταντινίδης Δ., Λαμπάκης, Αγγελίδης, Χατζόπουλος, Τζανδάρης, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Μπολόσης, Πέλκας, Κίτσιου.
Στον πάγκο κάθονται οι Στρέζιος, Παπαδόπουλος Β., Κωνσταντινίδης Παν., Γεωργιάδης, Πολύζος, Ταουσιάνης και Στάμου.

Ολυμπιακός
: Μπάμποβιτς, Σιώπης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Δραμετσάνης, Σταμόγιαννος, Λύρας, Κοτσαρίδης, Διαμαντάκος, Σούκιας, Παιδάκης.
Στον πάγκο κάθονται οι Χουτεσιώρης, Σούλης, Γκόγκιτς, Βουρτσιώτης, Πασχάλης, Ιωαννίδης, Βέργος.



ΜΠΑΣΚΕΤ 17η Αγωνιστική

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ -
69-59

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 69-59 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 17η Αγωνιστική

Σούλη Μαρκόπουλο
«Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια τον αγώνα. Εμείς χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και βολές με αποτέλεσμα να μην είμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά που έκαναν ότι μπορούσαν. Τα γρήγορα φάουλ του Ντικούδη μας κόστισαν γιατί είναι ένας παίκτης στον οποίο στηρίζουμε πολλά. Χρειαζόμαστε βελτίωση και γι αυτό δουλεύουμε παρά τα προβλήματα».

Για την ήττα του ΠΑΟΚ μίλησε και ο Δημήτρης Αράπης…
«Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και πολλές ελεύθερες βολές και έτσι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι η δουλειά που κάνουμε θα αποδώσει. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».

Τα Δεκάλεπτα: 10-11, 34-28, 52-41, 69-59

Πανι
ώνιος: Ξανθόπουλος 8 (2), Κιζ 8 (2), Αθανασούλας, Ντίμπλερ 9 (3), Μπατής 8, Γιάνκοβιτς 12, Καββαδάς 8, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 4, Νάτζφεϊ 2, Μπόισα 2, Παραγυιός 8 (1).

ΠΑΟΚ
: Γκίντενς 6, Στίγγερς 4, Αράπης, Αλεξιτς 10, Ντικούδης 13 (2), Καλαμπόκης 2, Πέτγουεϊ 5, Παππάς 10 (1), Γιαννακίδης, Καλλές 6, Καλαμπάκας 3 (1).



Α1 ΠΟΛΟ 12η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
- 7-15

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Πτολεμαϊδα με 7-15 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Η κούραση από τον αγώνα της Πέμπτης στην Πάτρα στάθηκε καθοριστικος παράγοντας για την ήττα.

Γιάννης Παπαγιαννάκης
"Το παλέψαμε μέχρι ένα σημείο. Δεχτήκαμε, όμως, κάποια εύκολα γκολ στην κόντρα και μετά το παιχνίδι δυσκόλεψε αρκετά. Είχαμε πει πριν τον αγώνα να προσέξουμε την κόντρα του Ολυμπιακού, είναι πολύ επικίνδυνος σε αυτό το κομμάτι, αλλά το κάναμε μέχρι ενός σημείου. Ανα διαστήματα παίξαμε ωραίο πόλο. Η άμυνά μας σε γενικές γραμμές, παρά τα 15 γκολ που δεχτήκαμε, λειτούργησε καλά. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Τώρα θέλουμε νίκες στα τέσσερα επόμενα ματς. Είναι μια τετράδα αγώνων που πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ηταν λίγο έξω από τα νερά του. Πάντως, σύμφωνα με αυτά που εδειξε, πιστεύω ότι με πιο αδύναμους αντιπάλους θα είναι πιο ουσιαστικός".

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 3-7, 5-11, 7-15



ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Ημιτελικός Κύπελλου Ελλάδος

Νέα Ιωνία - ΠΑΟΚ
- 23-19

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος από τη Νέα Ιωνία στην Αθήνα με 23-19.
Στον τελικό η Νέα Ιωνία θα αναμετρηθεί με την Ορμή Πάτρας

Τα δεκάλεπτα: 3-1, 8-5, 12-6 (ημχ.), 15-10, 19-15, 23-19
Διαιτητές: Καραπάνος- Τσακανίκας, Δίλεπτα: 4-4, πέναλτι: 1/1-7/8.

Νέα Ιωνία
(Σοφία Ναισίδου): Μαυρογιώργη Δ., Μαυρογιώργη Ζ. 3, Μαυρογιώργη Ν. 1, Λαφάρα, Παπανικολάου 1, Μίλκοβιτς 6, Μασμανίδου 1, Σλιάκοβα 4, Κοτσαμποικίδου, Βοίτοβιτς Α., Μακρή, Τσακάλου 5, Χρύση 2, Κοντοστεργίου.

ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια):
Σμαρδέλη 1, Νούλα 2, Κακούτη, Τραϊκοβιτς 9, Ξενοφώντος, Κολου 1, Βασιλειάδου.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...