21/2/12

oxyro N1.707



Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του κρισιμότατου αγώνα εναντίον της Udinese Calcio για τη φάση των «32» του UEFA Europa League θα ήθελε να επισημάνει τα εξής:

Η άψογη παρουσία 6.000 εκδρομέων την προηγούμενη εβδομάδα στο Stadio Friuli πρέπει να είναι «οδηγός» για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Η UEFA με το τελευταίο ιδιαίτερα υψηλό πρόστιμο των 50.000 Ευρώ για πυρσούς και βεγγαλικά μας προειδοποίησε για ακόμη υψηλότερες ποινές σε περίπτωση επανάληψης του φαινομένου.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να μην κάνουν σε καμία περίπτωση χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων, μηχανημάτων λέιζερ και οτιδήποτε άλλου μπορεί να βλάψει οικονομικά και αγωνιστικά την ομάδα στην προσπάθειά της να επιτύχει άλλη μια σημαντική πρόκριση.

Φίλαθλοι, σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα, τους διαιτητές και κυρίως προστατεύστε τον Π.Α.Ο.Κ.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλει να επισημάνει για άλλη μια φορά τα εξής:

1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

2. Η UEFA απειλεί με αυστηρές ποινές τυχόν επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό, πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

3. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.

4. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

5. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.

6. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.

7. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και της UEFA.

8. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.

Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.



Νέα διάκριση για την Τούμπα. Η έδρα του ΠΑΟΚ η 3η πιο εχθρική της υφηλίου

Η ιστοσελίδα bleacherreport.com αναφέρει πως στη ένδρα του «δικέφαλου» διαμορφώνεται η 3η πιο εχθρική στα γήπεδα της υφηλίου! Χαρακτηρίζεται μάλιστα, «Μαύρη κόλαση»! Παράλληλα βέβαια, γίνετατά αι λόγος και για την εκ των έσω ... κόλαση. Και τούτο επειδή μερίδα φίλων του ΠΑΟΚ – κτην ιστοσελίδα bleacherreport.com «έδιωξε» τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Ένα μήνα πριν φίλοι του ΠΑΟΚ δεν έλαβαν υπόψη πως απαιτείται οικονομική εξυγίανση και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Θόδωρος Ζαγοράκης από την θέση του προέδρου», αναφέρει χαρακτηριστικά. Και προσθέτει: «Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ηχηρή και συναισθηματική υποστήριξη τους για την ομάδα τους. Κάνουν την ατμόσφαιρα «Μαύρη κόλαση», όπως θα μπορούσε, να περιγραφτεί τι ακριβώς περνάνε οι φιλοξενούμενοι στην Τούμπα, όταν ο ΠΑΟΚ παίζει καλά»...

Αναλυτικά οι 10 πιο σκληρές και ... πολεμικές έδρες στο παγκόσμιο ρεκόρ:

1. «Ντε Κάιπ» της Φέγενορντ

2. «Άνφιλντ» της Λίβερπουλ

3. « Τούμπα» του ΠΑΟΚ

4. «Ινονού» της Μπεσίκτας

5. «Σαν Πάολο» της Νάπολι

6. «Βεστφάλεν» της Μπορούσια Ντόρτμουντ

7. «Σεντενάριο» της Πενιαρόλ

8. «Μπομπονέρα» της Μπόκα Τζούνιορς

9. «Αλί Σαμί Γεν» της Γαλατάσαραι

10. «Μαρακανά» του Ερυθρού Αστέρα


Ένα ακόμη αφιέρωμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ένα αφιέρωμα όπου οι ΠΑΟΚτσήδες και οι συνήθειές τους σχολιάζονται μαζί με τους φανατικούς της Λέγκια Βαρσοβίας…

«Οι οπαδοί στο ποδόσφαιρο το κάνουν καλύτερα. Οι οπαδοί της Λέγκια πετούν χιονόμπαλες ενώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πετούν φωτοδολίδες» αναφέρει ο τίτλος στο sportige.com.
«Ειδικά οι οπαδοί της θύρας 4 αγαπούν τις φωτοβολίδες…» αναφέρεται στο κείμενο (http://sportige.com/legia-warsa-snowballs-paok-flares/) όπου εκτός των άλλων υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλά χρόνια να πάρει κάποιον τίτλο στην Ελλάδα.
Παρόμοια αναφορά γίνεται και για τις συνήθειες των οπαδών της Λέγκια που στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας πετούσαν χιονόμπαλες στο γήπεδο.
Στα ξένα σάϊτ λοιπόν οι φωτοβολίδες αποτελούν θέμα και φαίνεται να αρέσουν, αυτό που όλοι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους είναι ότι ειδικά στους Ευρωπαϊκούς αγώνες οι πυρσοί και οι φωτοβολίδες απαγορεύονται, κάτι που φάνηκε και από το τελευταίο πρόστιμο των 50
χιλιάδων ευρώ.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...