5/2/12

oxyro N1.695


























Superleague 20η Αγωνιστική


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός - 0-2


To νωχελικό του ξεκίνημα και την πονηρή Διαιτησία πλήρωσε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ηττήθηκε με 0-2, δεν ήταν καλός σήμερα, δεν μπόρεσε να κερδίσει το ντέρμπι, στο οποίο βρέθηκε 0-2 πίσω στο σκορ από το 18! Οι τραυματισμοί παικτών, πριν και κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, σίγουρα επηρέασαν την απόδοση της ομάδας, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.

Λάσλο Μπόλονι
«Ποτέ δεν είναι καλό να χάνεις. Χάσαμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χάσαμε και το σημερινό, όμως προτιμώ τη σημερινή εμφάνιση. Είχαμε αγωνιστική παρουσία, όμως μας έλειψαν κάποιες λεπτομέρειες, που ήταν με την πλευρά του αντιπάλου. Με δύο απουσίες ήταν πραγματικά ρεαλιστές, αλλά έδειξαν ωριμότητα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, που δεν είχαμε εμείς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και πρέπει να πω ότι είμαι στεναχωρημένος για τους 4 τραυματισμούς. Τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα για εμάς».

Για τους τραυματισμούς των τελευταίων ημερών και τους σημερινούς:
«Δεν ξέρω αν είμαστε άτυχοι, αλλά το να χάσουμε τέσσερις βασικούς και τον Λαζάρ με κόκκινη κάρτα, θα με αναγκάσει να μην κοιμηθώ καλά τις επόμενες εβδομάδες. Ανάμεσα στους πέντε που έχουν τραυματιστεί είναι οι Γλύκος και Κατσικάς που πέρσι είχαν χειρουργηθεί στο γόνατο. Ο Γεωργιάδης φέτος έχει τραυματιστεί. Του Κλάους ο τραυματισμός δεν είναι μυικός και του Σνάουτσνερ είναι κάτι που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Δουλεύουμε καλά αλλά τα συνεχόμενα παιχνίδια σε συνδυασμό με τις ηλικίες κάποιων παικτών δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις».

Για την εξέλιξη του αγώνα και τη διαιτησία του Γιάχου:
«Στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαμε προγραμματίσει να έχουμε ένα καλό αμυντικό τείχος. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις δεν έγινε. Σε δύο μπλακ άουτ δεχθήκαμε δύο γκολ. Μετά το 0-2 ακόμη και αν συμφωνώ ότι αδικηθήκαμε από τον διαιτητή, δεν λέω κουβέντα. Όταν κερδίζεις μπορείς να λες οτιδήποτε, όταν χάνεις το βουλώνεις».

Για το δύσκολο πρόγραμμα, σε συνδυασμό με την κατάσταση της ομάδας:
«Δεν αισθάνομαι εγκλωβισμένος. Έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα και ξέρετε ποιο είναι. Σας είπα για τους τραυματισμούς. Όταν πήρα το χαρτί των συνθέσεων πριν το ματς είδα τον πάγκο του Ολυμπιακού και νόμιζα ότι ήταν βασικοί. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

Πάμπλο Γκαρσία
«Είχαμε 10 λεπτά πολύ άσχημα στο ξεκίνημα του αγώνα. Δεχθήκαμε νωρίς το πρώτο γκολ μετά από ένα δικό μου λάθος. Εκείνη ήταν πολύ καθοριστική στιγμή. Γι αυτό θα πω ότι σήμερα χάσαμε εξαιτίας μου! Το παίρνω πάνω μου. Εγώ φταίω για την ήττα. Τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε. Μετά από το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε αλλά προσπαθήσαμε. Δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ, μετά κάναμε λίγες ευκαιρίες αλλά και ο Ολυμπιακός έκανε ένα καλό παιχνίδι και πήρε αυτό που ήθελε».

Ο Ουρουγουανός παραδέχθηκε ότι η σημερινή μέρα ήταν μία από τις χειρότερές του στον ΠΑΟΚ:
«Ναι, είναι μία από τις πιο άσχημες μέρες μου στον ΠΑΟΚ. Τώρα δε θέλω να πω τίποτα άλλο εν βρασμώ ψυχής για τη συνέχεια. Πρέπει να ηρεμήσουμε...»

Ντάριο Κρέσιτς
«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι. Έπρεπε να μπούμε με περισσότερο πάθος και δύναμη στο ματς. Κάναμε δύο λάθη στο πρώτο ημίχρονο και δεχθήκαμε δύο γκολ. Μετά παίξαμε καλύτερα, αλλά δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αλλά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Για τους τραυματισμούς τόνισε
«στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι για να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν ήμασταν παρόντες μέσα στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό. Δεν ήμασταν εκεί. Γι’ αυτό ήρθε η ήττα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Τελείωσε αυτό το ματς, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αλλά πρέπει να δούμε τη συνέχεια...».

Στέλιος Μαλεζάς
«Ήμασταν απόντες στην αρχή του αγώνα. Δυστυχώς δεν ήρθε όπως θέλαμε το ματς. Δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ και μετά παρότι προσπαθήσαμε πολύ δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Το πρώτο γκολ άλλαξε όλη τη ροή του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός ήταν καλά στημένος αρχικά, καλύτερα από εμάς και σε μία αντεπίθεση έκανε και το 0-2. Εμείς προσπαθήσαμε αλλά δυστυχώς έτσι είναι στο ποδόσφαιρο»

Για το γεγονός ότι σήμερα έσπασε το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα που κρατούσε από τις 6 Νοεμβρίου
«σημασία έχει ότι χάσαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε για να πάρουμε στη συνέχεια αυτό που αξίζουμε..»

Στέφανος Αθανασιάδης
«Δεν είναι δίκαιο αυτό το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στα πρώτα λεπτά, πέτυχε δύο γκολ και από εκεί και πέρα δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Ήταν απλά πιο αποτελεσματικοί. Από εκεί και πέρα βέβαια και εμείς δεν κάναμε πολλά για να αντιστρέψουμε της εις βάρος μας κατάσταση…».

Για τον τραυματισμό του
«Χτύπησα στο γόνατο και αύριο θα δούμε τι ακριβώς έγινε…».

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Λίνο, Κατσικάς, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Ρομπέρ, Ιβιτς, Τσουκαλάς, Γιάννου.

Ολυμπιακός: Μέγερι, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Αμπντούν, Κάρολ, Πάντελιτς, Καζίμ, Φουστέρ, Χολέμπας, Τοροσίδης και Μακούν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θανάσης Γιάχος (Χίου).
ΒΟΗΘΟΙ: Δημήτρης Ποντίκης (Πρέβεζας), Γιώργος Γεωργιάδης (Κοζάνης).
4ΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σταφυλίδης, Γκαρσία, Φωτάκης - Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...