18/2/12

oxyro N1.704



















Europa League


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
- ΠΑΟΚ - 0-0

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε έστω και δύσκολα να φύγει με το 0-0 από το «Φρίουλι» και κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό του για 12ο αγώνα στην Ευρώπη. Συγκλονιστικός ο κόσμος του ΠΑΟΚ....Οι 6.000 φίλοι του ΠΑΟΚ έιχαν δημιουργήσει συνθήκες Τούμπας!


Λάζλο Μπόλονι

«Νομίζω ότι παλέψαμε σκληρά, ήμασταν καλοί στην τακτική. Το 0-0 δεν μας δίνει πλεονέκτημα στην Τούμπα. Πιστεύω ότι στην έδρα μας θα μπορέσουμε να παίξουμε σε ένα άλλο επίπεδο, με περισσότερη κατοχή της μπάλας. Στην Τούμπα θα παίξουμε άλλο ένα δύσκολο ματς και πιστεύω ότι στην Τούμπα οι οπαδοί μας θα μας στηρίξουν όπως σήμερα» είπε ο Ρουμάνος τεχνικός.
Για τα λάθη στο χώρο του κέντρου:

«Πιστεύω ότι όταν δεν έχεις κατοχή της μπάλας δεν έχει κινητικότητα στο χώρο του κέντρου. Αυτό σημαίνει ότι το μυαλό δεν είναι αποφασιστικό. Γνωρίζω ότι οι Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα περισσότερο».
Αν πιστεύει ότι η σημερινή ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη:
«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα από το να κάνει την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία της ιστορίας του. Δεν κάναμε φανταστικό παιχνίδι, αλλά ας μη λέμε άσχημα πράγματα. Παίζει η 3η ομάδα της Ελλάδος με την 3η-4η της Ιταλίας»
Για την επιλογή του Κρέσιτς να μη δίνει τη μπάλα στους μπακ , αλλά να κάνει βολέ:
«Δεν θα κάνω ανάλυση για τις επιλογές του Κρέσιτς, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».
Για την απουσία του Λίνο από την ενδεκάδα:

«Εγώ αποφασίζω ποιο είναι φυσιολογικό. Νομίζω ότι πρέπει να δώσω μία απάντηση που δεν θέλω. Ο Λίνο είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Στο τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ ήταν λίγο κουρασμένος. Επίσης κάνω άλλου είδους ανάλυση πριν πάρω την απόφαση. Ο Λίνο έμεινε έξω επειδή εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ παίρνω αποφάσεις».
Για το πώς περιμένει την Ουντινέζε στη ρεβάνς:
«Και οι δύο ομάδες θα πρέπει να σκοράρουν. Ξέρω ότι για τη δική μου ομάδα το επιθετικό κομμάτι πρέπει να είναι καλύτερο. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πάρουμε όλων των ειδών τα ρίσκα. Θα παίξουμε με το δικό μας στιλ. Αυτό που δεν μου αρέσει σήμερα είναι το 0-0. Η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά το 0-0 όχι».

Ο ιδιοκτήτης της Ουντινέζε, Τζιανπάολο Πότσο


"
Θα πάρει λίγο χρόνο για να συνέλθω από αυτό που είδα χθες"

Πάμπλο Γκαρσία


«Η Ουντινέζε είναι μία πολύ σκληρή ομάδα. Αμυνθήκαμε καλά αλλά μας έλειψε να επιτεθούμε περισσότερο. Πιστεύω θα είναι πολύ δύσκολος ο επαναληπτικός στην Τούμπα. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε και με την παρουσία των φίλων μας πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Στην Τούμπα θα πρέπει να πιέσουμε παραπάνω. Παίζουν με τρεις πίσω και ανοίγουν πολύ καλά το παιχνίδι».
Για τις πιθανότητες πρόκρισης:
«Πήραμε το 0-0 και την ισοπαλία αλλά θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες στην Τούμπα. Σήμερα κυριάρχησαν λίγο παραπάνω από ότι εμείς. Εμείς αμυνθήκαμε πολύ καλά, αλλά στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να παίξουμε».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αρη:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε. Ερχεται ένα δύσκολο παιχνίδι τώρα και θέλουμε να τους δώσουμε χαρά. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε την Κυριακή. Είναι ένα παιχνιδι και πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε στα πλέι οφ».

Ντάριο Κρέσιτς

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι πολύ δύσκολο,. Δεν πετύχαμε ένα γκολ που θέλαμε, αλλά πήραμε πολύ καλό αποτέλεσμα. Η ρεβάνς της Τούμπας θα είναι πολύ δύσκολη. Αυτός που θα παίξει καλύτερα θα πάρει και την πρόκριση»
Για την εικόνα που είχε ο ΠΑΟΚ:
«Υπερεκτιμήσαμε την Ουντινέζε. Δείξαμε περισσότερο σεβασμό από ότι έπρεπε και για αυτό υπήρχε αυτή η εικόνα».
Για τον κόσμο:
«Είχαν την αίσθηση ότι παίζαμε στην Τούμπα και όχι στην Ιταλία…»

Γιώργος Φωτάκης


«Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να έχουμε την ίδια προσοχή με σήμερα και να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν υπερεκτιμήσαμε την Ουντινέζε. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ποιότητα, που είχε την απουσία ενός μεγάλου παίκτη, όπως ο Ντι Νατάλε. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες για να πάρουμε την πρόκριση»
Για το γεγονός ότι δέχτηκε κάρτα και θα χάσει τη ρεβάνς:

"Δεν το γνωρίζω αυτό, αλλά είμαι σίγουρος ότι όποιος και να παίξει θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό".
Για τις πιθανότητες της πρόκρισης:
«Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν το αποτέλεσμα. Ακόμα οι πιθανότητες είναι στο 50-50. Όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Πέμπτη».

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ
«Ημασταν λίγο τυχεροί, γιατί η Ουντινέζε ήταν καλύτερη, αλλά δεν έβαλε γκολ. Αυτό κρατάμε. Εμείς δεν είχαμε κάποια ευκαιρία. Πρέπει να δούμε το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα. Πιστεύω να παίξουμε λίγο πιο ανοικτά και να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Είναι καλή ομάδα η Ουντινέζε. Αν βάλει γκολ εμείς θα πρέπει να βάλουμε δύο γκολ. Είμαστε καλά οργανωμένοι αμυντικά, αλλά θα πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο στην επίθεση. Πιστεύω στην Τούμπα να είμαστε πιο επιθετικοί. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σήμερα. Η Ουντινέζε κάνει καλό και οργανωμένο παιχνίδι, έπαιξε με τρία στόπερ και έξι στο κέντρο. Εκεί είχαμε πρόβλημα στην κατοχή της μπάλας»

Μπρούνο Τσιρίλο
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι συνολικά. Δείξαμε ότι έχουμε πάθος και ότι είμαστε συμπαγής σαν ομάδα και κρατάμε αυτό το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα με αφήνει ικανοποιημένο. Έχουμε μία εβδομάδα να σκεφτούμε το παιχνίδι και μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Τούμπα. Σίγουρα ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά δεν αποτέλεσε κάποιο ισχυρό κίνητρο. Αισθάνθηκα χαρούμενος που έβλεπε όλη η Ιταλία το παιχνίδι, αλλά ήμουν ο ίδιος που έχετε δει και στην Ελλάδα. Πρέπει να το κοιτάξουμε μαζί με τον προπονητή. Έχουμε μία εβδομάδα να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα. Όμως, μπροστά μας έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη, ένα ντέρμπι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Σίγουρα ήταν σημαντικές οι απουσίες, αλλά έδειξε ότι ακόμα κι έτσι ήταν ένα ισχυρό και δυνατό σύνολο που πρέπει να περάσουμε».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ
: Λάζαρ, Φωτάκης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :
Αλμπέρτο Μαγιένκο (Ισπανία)
ΒΟΗΘΟΙ :
Ραούλ Μαρτίνεθ (Ισπανία) – Φερμίν Ιμπάνεθ (Ισπανία)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ :
Χαντάνοβιτς, Ντανίλο, Μπάστα Ντομίτσι, Μπενάτια, Πασκουάλε, Αρμέρο, Πατσιέντσα, Αμπντί, Πίντσι, Φλόρο Φλόρες.

ΠΑΟΚ :
Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...