7/2/12

oxyro N1.698



Ανακοίνωση ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.


Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, ξεκαθαρίζει κατηγορηματικά ότι δεν έδωσε σε κανένα τουριστικό πρακτορείο ή οπουδήποτε αλλού οργανωμένα, εκτός από τους Συνδέσμους Φιλάθλων της, εισιτήρια για τον αγώνα Udinese Calcio - Π.Α.Ο.Κ. την Πέμπτη, 16.Φεβ.2012.

Οποιοσδήποτε ισχυρίζεται ότι προσφέρει εισιτήρια του εν λόγω αγώνα, το κάνει με δική του ευθύνη και χωρίς να έχει έρθει σε συνεννόηση με την ΠΑΕ.



paok-oxyro

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σταύρος Σουντουλίδης μίλησε
στον "Libero"

"Η ζήτηση και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο από την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστός ο αντίπαλος. Ειδικά για το ματς στο "Φρίουλι" είναι αρκετά μεγάλο το ενδιαφέρον, με δεδομένη πάντα και την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα. Το νούμερο που πληροφορούμαστε για τον αριθμό των συνδεσμιτών, ξεπερνάει τις 2.000. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει επίσημα 1.600 εισιτήρια στο πέταλο των φιλοξενούμενων και είναι το 5% των εισιτηρίων που χρησιμοποιεί η Ουντινέζε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εγγράφως από την Κυριακή, οι Ιταλοί αφού συνεννοήθηκαν με την αστυνομία, απάντησαν θετικά στο αίτημα για άλλα 2.000 εισιτήρια. Η διανομή και ο τρόπος διανομής των εισιτηρίων θα προκύψει μετά από μία σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού δουν οι υπεύθυνοι το ενδιαφέρον που υπάρχει από τους συνδέσμους. Θα πρέπει επίσης να περιμένουμε να στείλουν τα επιπλέον εισιτήρια για να μπορούν να διατεθούν και από εδώ. Περιμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, χθες ολοκληρώθηκε η αλληλογραφία και μάλιστα ο ΠΑΟΚ κατέβαλε και τα χρήματα για τα έξτρα εισιτήρια".


Πρόσθεσε σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Ουντινέζε:

"Είναι λίγο διαφορετική από αυτή των Αγγλων η νοοτροπία γύρω από το πως προσεγγίζουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και κυρίως αν θέλουν κόσμο στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να έχει την ευθύνη για οποιονδήποτε έχει αγοράσει εισιτήριο μέσω διαδικτύο, αλλά για το υπόλοιπο γήπεδο οι Ιταλοί έχουν ανοικτά εισιτήρια μέσω διαδικτύου. Και οι Ιταλοί το ζήτησαν, ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει την ευθύνη. Μέσω διαδικτύου οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει εισιτήριο για οποιαδήποτε άλλη θύρα εκτός των φιλοξενούμενων. Οι Αγγλοι δεν είχαν κάνει κάτι ανάλογο. Οι Ιταλοί από την πρώτη στιγμή είπαν ότι θα δώσουν έξτρα εισιτήρια, αλλά υπήρχε μία μικρή καθυστέρηση γιατί περίμενε τη συγκατάθεση της ιταλικής αστυνομίας. Ότι είχαμε συμφωνήσει προφορικά την ημέρα της κλήρωσης, γίνεται και στην πράξη".


Για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τις κάρτες εισόδου σχολίασε:

"Δεν γνωρίζουμε τον τελικό αριθμό. Ξέρουμε τις λίστες που έχουν ετοιμάσει οι οργανωμένοι. Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι δεδομένος. Πρέπει να αποφασιστεί επίσημα το πώς θα διατεθούν τα εισιτήρια, πριν ο κόσμος ξεκινήσει για το Ούντινε. Υπάρχει περίπτωση να ζητήσει ο ΠΑΟΚ να έχει εκδοτήριο εκεί. Πρέπει να δούμε τι θα συμβεί από τη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει ενδιαφέρον και από φίλους του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό".


Για το πότε θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια:

"Πρέπει πρώτα να έρθουν τα εισιτήρια στη Θεσσαλονίκη. Για να μη γίνει κάποιο λάθος και κάποια καθυστέρηση. Είναι αρκετές οι πιθανότητες να ανοίξει εκδοτήριο στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, αλλά δεν υπάρχει η πίεση που υπήρχε με την Τότεναμ. Είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των εισιτηρίων. Αρκετός κόσμος ενδιαφέρεται για το πώς θα ταξιδέψει στο Ούντινε, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε.
Για να ξέρει ο κόσμος τις δυσκολίες, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, υπήρχε πρόστιμο 50.000 ευρώ για κάποια καπνογόνα που άναψαν και πρέπει να σταθούμε στην επισήμανση ότι είναι η τελευταία προειδοποίηση γιατί είναι ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται. Λέει στην αναφορά, ότι το βλέπουν και το παρατηρούν διαρκώς στα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ και αυτή είναι η σύσταση για να μην έχει προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ είναι υπεύθυνος και υπόλογος και για ότι συμβεί στο Ούντινε από τους δικούς του φιλάθλους, παρότι είναι φιλοξενούμενος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...