18/2/12

oxyro N1.703






Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - 2ος ημιτελικός

ΠΑΟΚ – Ορμή
- 21-20

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε και νίκησε την Ορμή με ένα γκολ διαφορά (21-20) στον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος, δεν κατάφερε να καλύψει την διαφορά του πρώτου αγώνα και αποκλείστηκε από τον τελικό

Τα δεκάλεπτα:
1-3, 7-4, 10-8, 17-11, 19-14, 21-20

ΠΑΟΚ (Γκόλια):
Σμαρδέλη 1, Νούλα 8, Κακούτη, Τραίκοβιτς 8, Ξενοφώντος, Κολονιάρη, Σισαούρη, Τζιώτα, Σημαιοφορίδου, Χαντζάκη, Τραπενζαλή, Προκοπίδου 4, Λογδανίδου, Βασιλειάδου

Ορμή
(Πετρονίγιεβιτς): Καλασνίκοβα, Κασάπη Στράτου 3, Καράγιωργα 4, Ευαγγελίδου, Ζιλινσκάιτε 2, Παπάζογλου, Στανκούτε 4, Πένεφ 3, Βαφειάδου 2, Στρατάκη 2

Δίλεπτα:
4-3,
Πέναλντι: 1/2- 3/3



Superleague K17 4η Αγωνιστική 3ου γύρου

Ξάνθη - ΠΑΟΚ
- 0-1

Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ νίκησε της Ξάνθης με 1-0 για την 4η αγωνιστική του 3ου γύρου του Β' ομίλου και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, το τέρμα σημείωσε ο Πόζογλου στο 81'

Αγγελος Ζαζόπουλος.
"Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ξάνθη. Προσαπαθεί να παίξει μπάλα και έχει τεράστια βελτίωση μέσα στην χρονιά. Βέβαια, αξίζουν συγχαρητήρια και στους δικούς μου παίκτες που ήταν συγκεντρωμένοι και είχαν πάθος. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το ματς με τον Αρη"




ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 12η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – ΆρηΘ -
9 -1

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Άρη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας .

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Βλασιάδου, Μουρατίδου Ε., Σπύρου, Δημητρίου, Χατζηγιαννίδου, Γκατζογιάννη, Μουρατίδου Μ., Παντελιάδου, Αρβανιτάκη,Δημητρίεβιτς,Παπακωνσταντίνου, Αδαμάκη, Βαρδαλή, Φιλιππίδου, Ασημώνη, Παράσχου, Καλτσίδου.

ΆρηΘ: Κανδιάνου, Λαγουμτζή, Παπαδοπούλου, Γρηγοριάδου, Μάλαμα, Τερζοπούλου, Ντίνου, Γκόγκα, Μήτκου, Κερνατζίδου, Κηπουρού, Αναστασιάδου, Κιληφίκα, Τσακαλίδου, Πάντσεβα, Χητούδη.



ΜΠΑΣΚΕΤ Ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Ολυμπιακός
– ΠΑΟΚ -
87-52

Ο ΠΑΟΚ άντεξε μόνο ένα δεκάλεπτο και έχασε με ακόμη βαριά ήττα από τον
Ολυμπιακό με 87-52

Σούλης Μαρκόπουλος
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ηταν μία εύκολη επικράτηση. Εμείς απ τη μεριά μας, προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Δεν είναι εύκολο να έχεις στόχο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, αλλά είχαμε κάποιους άλλους δικούς μας στόχους. Δεν ήμασταν καλοί λόγω απουσιών κάτω από το καλάθι, αλλά μας κράτησαν ως ένα σημείο τα τρίποντα. Ο Ολυμπιακός είναι δεμένη ομάδα, σε καλή κατάσταση και μπορεί να διεκδικεί τίτλους. Εμείς θέλουμε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις παρά τα προβλήματα που έχουμε. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα στα πλέι οφ από τον Παναθηναϊκό γιατί έχει πλεονέκτημα έδρας», ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Τζέι Αρ Γκίντενς, ο Σούλης Μαρκόπουλος υποστήριξε: «Ο Γκίντενς, έφυγε και πήγε να κάνει εγχείριση. Είναι δύσκολο να κάνουμε κάποια προσθήκη λόγω και των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων».

Γιάννης Καλαμπόκης
«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε από την αρχή. Κάπου εδώ τελειώνει και το ταξίδι του Κυπέλλου, αλλά εμείς ρίχνουμε το ενδιαφέρον μας πλέον στο πρωτάθλημα και θέλουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας και να μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφ»

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 40-25, 59-39, 87-52

Ολυμπιακός
: Χάινς 5, Λο 9 (1), Αντιτς 2, Σπανούλης 2, Παπανικολάου 13 (1), Μάντζαρης 5 (1), Κέσελ 10 (2), Σλούκας 11 (2), Παπαδόπουλος 5, Γκετσεβίτσιους 16 (4), Γλυνιαδάκης 5, Πρίντεζης 4.

ΠΑΟΚ:
Καλαμπάκας 8 (2), Στίγγερς 5 (1), Αράπης, Αλεξιτς 6, Ντούβνιακ, Λιάπης, Καλαμπόκης 15 (3), Πέτγουεϊ 5, Παππάς, Γιαννακίδης, Καλλές 13, Αμπαράς



Α1 ΒΟΛΕΪ 18η Αγωνιστική

Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ - 3-0

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Φοίνικα Σύροθ με 3-0 σετ


Τα σετ:
25-20, 25-20, 25-14



ΠΟΛΟ Α1 ανδρών 15η Αγωνιστική

Καλαμάκι - ΠΑΟΚ
- 11-10

H ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Φάληρο από το Καλαμάκι με 11-10, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών

Γιάννη Παπαγιαννάκη

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό πρώτο μέρος, αλλά στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάναμε κάποια λάθη που μας στοίχισαν πολύ. Υπήρξαν και κάποια λάθος σφυρίγματα διαιτητικά, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την ήττα. Κοιτάμε μπροστά! Έχουμε ακόμη παιχνίδια στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε μόνο νίκη με τα Χανιά στην έδρα μας. Είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα μας και επιβάλλεται να το κερδίσουμε».

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 4-4, 3-1, 2-1

ΠΑΟΚ: Παυλίδης 3. Βαχαρέλης 3, Σαρησάββας, Παππάς, Στάνκοβιτς, Χρυσοσπάθης



Α1 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ 17η Αγωνιστική

Άρηθ - ΠΑΟΚ
- 62-57

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την αντίστοιχη του Άρη για τη 17η αγωνιστική της Α1 στο Αλεξάνδρειο με 62-57.

Τα δεκάλεπτα: 19-12, 36-31, 45-44, 62-57

Άρηθ
: Χατζάκου 17, Σταυρίδου 16, Κατωπόδη 11, Τράντα 6, Μούλη 3, Σκιαδοπούλου 9.

ΠΑΟΚ:
Σταμολάμπρου 2, Αυτζή 10, Σπανίδου 5, Γιαννοπούλου 5, Ντέιβις 18, Μπαρνς 17.



Superleague K20 22η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Άρηθ
- 1-1

Η Κ20 του ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στο γήπεδο του Μεσημερίου και ηρθε ισοπαλια 1-1 με τον Αρη . Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Αγγελίδη στο τέλος του πρώτου ημίχρονου.

Νίκος Κολομπούρδας
«Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Είχαν πιο πολλή θέληση από μας στο πρώτο 20λεπτο. Χάσαμε τις μονομαχίες. Στα ντέρμπι πρέπει να μπαίνουμε πιο δυνατά. Ο Τσανδάρης ήταν μεγάλη απώλεια για μας, γιατί με το τρέξιμο και τα κλεψίματά του μάς δίνει επιπλέον επιθέσεις. Επίσης βρέθηκαν πολλοί παίκτες μας, πολλά ατού μας σε άσχημη μέρα. Οταν βρίσκονται ένα, δύο μπορείς να το καλύψεις, όμως σήμερα είχαμε πέντε - έξι παίκτες σε μια τέτοια κατάσταση, από την προσπάθεια είμαι ευχαριστημένος. Δείξαμε χαρακτήρα. Κι έτσι όπως πήγε το παιχνίδι δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο ματς. Μετά την αλλαγή σχηματισμού στο 25΄ ήμασταν καλύτεροι, στο β΄ ημίχορνο έγινε παιχνίδι κέντρου, ισορροπήσαμε, αλλά κάναμε εύκολα λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας»

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Κωνσταντινίδης Δ. (32΄ Γεωργιάδης), Λαμπάκης, Αγγελίδης, Ιντζίδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης (70΄ Παπαδόπουλος), Ανδριόπουλος (53΄ Ταουσιάνης), Πέλκας, Μπολώσης. Ταχματζίδης, Κωνσταντινίδης Π., Χατζόπουλος, Γεωργιάδης, Ποζατζίδης, Παπαδόπουλος, Ταουσιάνης.

Αρηθ: Διούδης, Πολιανίδης, Μπάγκης, Περήφανος, Νταμαρλής, Αντωνιάδης, Αντι (57΄ Παλιάτσος), Σουνάς (74΄Λένος), Κανούλας, Κουρέλας, Καραγιάννης (85΄ Τοπούζης). Καράδαης, Παλιάτσος, Φιλόπουλος, Λένος, Γιαννακιτσίδης, Τουλκερίδης, Τοπούζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...