29/2/12

oxyro N1.711



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ <<ΒΟΡΕΙΩΝ>>

Έκτακτη συγκέντρωση Συνδέσμων <<ΒΟΡΕΙΩΝ>> την Κυριακή 4 Μαρτίου στον Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
Τρέχουν σοβαρά θέματα και η παρουσία-εκπροσώπηση όλων των
Συνδέσμων-μελών είναι υποχρεωτική για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν τόσο τον Π.Α.Ο.Κ. όσο και τη δομή-λειτουργία των <<ΒΟΡΕΙΩΝ>>.
Ώρα έναρξης 15:00.




Ανακοίνωση του τμήματος χάντμπολ

"Το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του καθώς για τρίτη φορά στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές υπάρχει αλλαγή στο προκαθορισμένο πρόγραμμα της αγωνιστικής του δράσης.

Σήμερα το μεσημέρι, ενημερωθήκαμε ότι ο αυριανός εντός έδρας αγώνας μας με τον Αερωπό Έδεσσας στο Ε.Γ. Μίκρας, θα διεξαχθεί στις 15.00, αντί για τις 18.00 που ήταν προγραμματισμένος.

Δεν είναι δυνατόν να βάζουν ερασιτέχνες αθλητές να αγωνίζονται στις 3 το μεσημέρι σε εργάσιμη μέρα, κάτι που αποβαίνει εις βάρος των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και των αθλητικών τους επιδόσεων. Δεν μπορεί κανένας να κάνει πολιτικές πάνω στις πλάτες ερασιτεχνικών σωματείων εφαρμόζοντας δεσποτικές τακτικές.

Το χειρότερο είναι ότι ενημερωθήκαμε για την αλλαγή ώρας στη διεξαγωγή του αγώνα, μόλις μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τον Αερωπό Έδεσσας. Υποχρέωσή μας είναι να αναφερθούμε σε όποιον κρίνουμε αρμόδιο για να ρυθμίσει δια παντός αυτή την επιλεκτική ευαισθησία ορισμένων".

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...