11/2/12

oxyro N1.701





















Δείτε τα
γκολ ΕΔΩ

paok-oxyro - Superleague 21η Αγωνιστική

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ - 0-2

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το «Γεντί Κουλέ», χάρη σε δύο γκολ του Απόστολου Γιάννου, με αυτήν τη νίκη άφησε έξι βαθμούς πίσω τον ΟΦΗ και πέρασε 3ος στη βαθμολογία.
Οι φανατικοί οπαδοί του ΟΦΗ «Snakes» είχαν προσκαλέσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα πήγαιναν στο Γεντί Κουλέ, να επισκεφτούν το σύνδεσμό τους κάτω από τη Θύρα 4 του γηπέδου, όπου θα είχαν από νωρίς ποτό και ψήσιμο...
Οι οπαδοί των δύο ομάδων κυκλοφορούσαν μαζί έξω από το "Γεντί Κουλέ", τραγουδούσαν με ένα στόμα μια φωνή συνθήματα κατά της Βουλής και των αιωνίων. Μια Κρητικιά νιόπαντρη κοπέλα και οπαδός του ΠΑΟΚ τράβηξε τα βλέμματα στο "Γεντί Κουλέ" και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ!
Λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν στους φίλους του ΟΦΗ και μία ενθύμια πλακέτα για τη φιλία του κόσμου των δύο ομάδων, η οποία έγραφε:

«ΠΡΟΣ

Snakes -4-
Heraklion club
Εις ένδειξη αναγνώρισης της φιλίας που αναπτύσσεται μεταξύ μας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΚΡΗΤΗΣ»

Πριν από την έναρξη του αγώνα οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και με μια ανθοδέσμη κατευθύνθηκαν στο σημείο όπου υπήρχε μια μεγάλη φωτογραφία του Νίκου Ξυλούρη και άφησαν την ανθοδέσμη καταχειροκροτούμενοι από όλο το γήπεδο και η 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ ανταπέδωσαν το χειροκρότημα στο Γεντί Κουλέ.

Λάζλο Μπόλονι
“Με τους τρεις βαθμούς είμαστε ικανοποιημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, στο δεύτερο όχι και τόσο. Βρήκαμε λύσεις στα άκρα μας σκοράραμε δύο γκολ Δεν μπορώ να ξεχάσω τι έφταιξε και δεχθήκαμε κάποιες καταστάσεις μπροστά από την εστία μας και νομίζω ότι τα λάθη μας έγιναν στο κέντρο. Είναι πολύ σημαντικό οτι κερδίσαμε την αμέσως επόμενη ομάδα από εμάς και την αφήσαμε έξι βαθμούς πίσω. Είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα και τους παίκτες μου, όμως γνωρίζω ότι το δύσκολο παιχνίδι θα είναι έναντι του Άρη. Αναφορικά με τα νέα πρόσωπα, για τον Σταφυλίδη θα πω ότι επιβεβαίωσε πως μπορεί και πρέπει να μας βοηθήσει. Πρέπει να έχει αυτοσυγκράτηση, καθώς έκανε κάποια φάουλ σε δύσκολη ζώνη για μας. Είναι 18 ετών και πρέπει να κοντρολάρει τον εαυτό του. Για τον Γιάννου θα πω ότι έκανε το πρώτο ολοκληρωμένο παιχνίδι του, έκανε ένα καλο παιχνίδι τακτικά και ήταν εκεί που έπρεπε να είναι το “ενιάρι” της ομάδας”. Σαφώς και είναι δύσκολο να βάζεις δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Για το καλό της ομάδας πρέπει να κάνω περισσότερη δουλειά στον τακτικό τομέα μαζί του. Ο Νιμανί δεν έκανε τόσο μεγάλο παιχνίδι, κάποιες στιγμές ήταν παρών, κάποιες απών, αλλά είμαι χαρούμενος επειδή επέστρεψε σε ένα επίπεδο που μπορεί να παίξει. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο αεροδρόμιο και στο γήπεδο. Πλέον η σκέψη μας στρέφεται στον αγώνα με την Ουντινέζε, για τον οποίο ζητώ απόλυτη συγκέντρωση”

Για τον Ίβιτς:
“Ο Ίβιτς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Συνήθως μέχρι το 60 πάει καλά και μετά κουράζεται. Σήμερα δεν κουράστηκε, αλλά δυστυχώς τον χάσαμε με τραυματισμό”

Απόστολος Γιάννου
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχα. Είμαι όμως πιο χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμασταν μετά την ήττα για τον Ολυμπιακό. Ηταν ουσιαστικά ένα ματς προετοιμασίας για την Ιταλία. Ηθελα να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Χρειάζεται συνέχεια δουλειά»

Στέλιος Μαλεζάς

Μιλώντας για την αναμέτρηση
:
"Σήμερα πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα σε μία δυνατή έδρα. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, στο δεύτερο ο ΟΦΗ έκανε κάποιες ευκαιρίες και ίσως να ήμασταν τυχεροί που δε δεχτήκαμε γκολ. Αυτό που μετράει τελικά είναι οι τρεις πόντοι".

Για το αν η προσοχή των παικτών ήταν στραμμένη στον αγώνα με την Ουντινέζε
:
"Δεν ήταν το μυαλό μας εκεί. Μην ξεχνάτε ότι δεν παίζουμε μόνοι μας παίζουν και οι αντίπαλοι. Ο ΟΦΗ, με το 0-2 σε βάρος του, δεν είχε να χάσει τίποτα και βγήκε μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο. Θα πρέπει να είμαστε καλοί σε όλο το παιχνίδι και όχι μόνο στο πρώτο ημίχρονο".

Τέλος για τους πολλούς τραυματισμούς
που συνεχίζονται:
"Δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος να μιλήσω για αυτό. Είναι καλό να μην το έχουμε στο μυαλό μας και να σκεφτόμαστε πάντα θετικά, για να μη μας συμβαίνει".

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ

Μιλώντας για το ματς:

"Νικήσαμε σήμερα 2-0 σε μια δύσκολη έδρα. Πιστεύω ότι ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί , στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά, βάλαμε τα δύο γκολ, ενώ ο ΟΦΗ σε αυτό το διάστημα δεν έκανε κάποια ευκαιρία. Νομίζω ότι το 2-0 είναι δίκαιο, είναι σημαντικοί για μάς οι τρεις βαθμοί. Ο ΟΦΗ ήταν πίσω μας τρεις βαθμούς και τώρα είναι έξι. Είμαστε ευχαριστημένοι και βλέπουμε μπροστά".

Για τη σημασία της νίκης ο Σνάουτσνερ:

"Μετά από τη σημερινή νίκη γυρίσαμε πάλι στην τρίτη θέση. Έχουμε καλή ψυχολογία, που θα μας βοηθήσει στα ματς που έρχονται με Ουντινέζε - Άρη".

Σε ερώτηση για το ποια στοιχεία έδωσαν σήμερα τη νίκη:

"Η άμυνα. Ο προπονητής, στην προπόνηση μας είπε να παίξουμε σκληρή και καλή άμυνα και πιστεύω σήμερα ότι το πετύχαμε. Είχε βέβαια ο ΟΦΗ την ευκαρία να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο με το δοκάρι, γενικά πιστεύω όμως ότι ήμασαν πάρα πολύ καλοί στο ματς".

Τέλος κάνοντας αναφορά στο παιχνίδι με την Ουντινέζε:

"Όλοι περιμένουμε αυτό το παιχνίδι. Θα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο το ματς με την ιταλική ομάδα. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, θα πάμε εκεί για να κάνουμε κάτι καλό. Δεν έχουμε χάσει ακόμα στο Europaleague και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι"

Μπρούνο Τσιρίλο
«Είναι ένα πολύ καλό γήπεδο για κάθε παίκτη αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε φανταστικό παιχνίδι. Ολοι είναι χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Ουντινέζε. Ολοι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Τώρα έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κα πρέπει να δώσουμε και πάλι το 100% των δυνατοτήτων μας. Ολοι είναι έτοιμοι για αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Ολοι θέλουμε να παίξουμε σε αυτό παιχνίδι, γιατί είναι πολύ σημαντικό και όμορφο για εμάς. Είναι σημαντικό να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και θα δούμε πως θα εξελιχθεί»

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Βάντο, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Λόπεζ, Παπουλής, Σίσιτς, Καπάνταης, Σαχσανίδης, Βερόν, Ζορμπάς, Πίτσος, Ουκάρ, Σόουζα, Χόρχε Λόπεθ.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Λίνο και Γιάννου, Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Νιμανί, Ρομπέρ, Μπαλάφας και Τσουκαλάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας).
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ήπειρος), Αναστόπουλος (Αρκαδίας).
4ΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζόρντι Λόπεζ, Ταυλαρίδης - Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Κρέσιτς.
ΚΟΚΚΙΝΗ: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...