30/6/11

oxyro N1.490





Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια θα δώσει η ομάδα του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου (04/7-18/7) προετοιμασίας της στο Arnhem της Ολλανδίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα, οι αντίπαλοι, οι ώρες και τα γήπεδα όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες:

1. 09/7/2011, 19:00 ΠΑΟΚ v FORTUNA DUSSELDORF - Paul Janes stadium (Flinger Broich 87, 40235 Dusseldorf, Γερμανία).

2. 12/7/2011, 19:00 ΠΑΟΚ v FC GRONINGEN - Sportterrein schapendrift ( Schapendrift nr 1 Norg).

3. 13/7/2011, 18:00 ΠΑΟΚ v CSKA SOFIA - Arnhem area (εντός των ημερών θα οριστικοποιηθεί το γήπεδο στην περιοχή του Αρνεμ).

4. 17/7/2011, 19:00 ΠΑΟΚ v TRABZONSPOR - Krefeld, Grotenburg stadium (Tiergartenstr. 165, 47800 Krefeld, Γερμανία).



Eκπληκτικό ρεκόρ με 12.368 τα διαρκείας


Με το κλείσιμο των γραφείων της Τούμπας η καταμέτρηση έδειξε ότι πουλήθηκαν 12.368 εισιτήρια. Από την Τούμπα σήμερα πέρασαν 1.623 άνθρωποι και έγινε νέο ρεκόρ εισιτήριον διαρκείας σε μία μέρα διάθεσης, ρεκόρ όλων των εποχών για τον ΠΑΟΚ



Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Απάντα στον τροχό


Ο Σύλλογος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετεί δημόσια , για την άκρως συκοφαντική δημοσίευση στην ιστιοσελίδα www.otroxos.gr. O κ. Στάθης Κελεσίδης έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια της τοπικής κοινωνίας του Ωραιοκάστρου, όχι τόσο γιατί τα όσα εμετικά αναφέρει οφείλονται στην ελλειπή ενημέρωση του, αλλά γιατί προσπαθεί να εμπλέξει το σύλλογο μας στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου, για να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα.

Το κείμενο κατηγορεί ευθέως τον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου ότι δωροδοκήθηκε από το νυν δήμαρχο στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές . Θέλουμε να ενημερώσουμε τον ανενημέρωτο κ. Στάθη Κελεσίδη ότι ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου έχει μέλη που ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα . Είμαστε ενεργοί πολίτες , συζητάμε για τα πάντα στο σύλλογο μας , όμως ο καθένας μας έχει τη προσωπική του πολιτική τοποθέτηση . Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου ούτε εξαγοράζεται ούτε δωροδοκείται , δεν ακολοθούμε όλοι τις δικές σας πρακτικές .

Επιπλέον στο κείμενο αναφέρεται ότι ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου ευθύνεται για ένα περιστατικό επίθεσης σε κάποιον νεαρό οπαδό του Άρη . Από τον Ιούνιο του 2008 μέχρι σήμερα δεν έχει δημιουργηθεί ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ περιστατικό βίας που να μας αφορά . Υπενθυμίζουμε επίσης στον ανενημέρωτο κ. Στάθη Κελεσίδη, ότι για ένα περιστατικό για το οποίο είχε στοχοποιηθεί ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου , αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με τις οπαδικές προτιμήσεις .

Ακόμα στο γεμάτο από συκοφαντίες κείμενο, αναφέρεται ότι κάποιοι νεαροί κατέληξαν συλληφθέντες στο αστυνομικό τμήμα και αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από παρέμβαση του κ. Πολυχρονίδη. Ουδέποτε υπήρξαν συλλήψεις μελών του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου και εδώ επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι ο κ Κελεσίδης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα για να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους . Μάλιστα επειδή δεν προερχόμαστε από άλλο πλανήτη θα προσθέσουμε ότι η αντιπαλότητα αυτή , υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό του , αφού ο ίδιος είναι αμελητέα ποσότητα .

Στη συνέχεια το κείμενο αναφέρει ότι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. βρώμισαν κάποιους τοίχους του δήμου μας . Παραβλέπουμε το γεγονός ότι δεν αναφέρει πουθενά ότι στου τοίχους τους δήμους μας αναγράφονται και άλλες ομάδες(όπως για παράδειγμα είναι γραμμένο το όνομα της ομάδας από την πρωτεύουσα που υποστηρίζει ο ίδιος ) και μπαίνουμε στην ουσία . Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου είναι υπεύθυνος μόνο για τα μέλη του και δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη αν κάποιος γράφει στους τοιχους , εξάλλου αυτά υπήρχαν και πριν την ίδρυση του συλλόγου μας . Ο κ. Κελεσίδης προσπαθεί να προβάλλει τις οικολογικές του ανησυχίες με τα λόγια, σε αντίθεση με τον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου που μιλάει με έργα . Ενημερώνουμε λοιπόν τον ανενημέρωτο κ. Κελεσίδη ότι ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου είχε φροντίσει ώστε να καθαριστούν όλες οι πινακίδες του Δήμου μας από αυτοκόλλητα .

Στο τέλος του κατάπτυστου αυτού κειμένου , μετά από τις οδηγίες που δίνει ο κ. Στάθης Κελεσίδης στην Αστυνομική Διεύθυνση του Ωραιοκάστρου ( ίσως θα έπρεπε να έιναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει με την Αστυνομία γιατί μπορεί να ανακαλύψουν ότι δεν υπηρέτησε , γιατί άραγε , ποτέ στο στρατό )και στη Δημοτική αρχή , αναφέρει ότι πρέπει να εξαναγκαστούμε στο κλείσιμο των γραφείων μας .

Επειδή ασχοληθήκαμε πολύ με τον κ. Στάθη Κελεσίδη απευθυνόμαστε στη κοινωνία του Ωραιοκάστρου . Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου , με έργα και όχι με λόγια , αποδεικνύει καθημερινά από τον Ιούνιο του 2008 ότι προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο . Είμαστε όλοι ανεξαιρέτως μέλη της τοπική κοινωνίας . Ο Σύλλογος μας αποτελείται από οικογενειάρχες , από νέους και νέες , από επιχειρηματίες εργαζόμενους και ανέργους , από αριστερούς και δεξιούς και όλους μας ενώνει η κοινή μας τρέλα , ο Π.Α.Ο.Κ και τίποτα άλλο . Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου είναι μια αυτόνομη συλλογικότητα , δεν είναι μέλος κάποιου franchise , εμείς αποφασίζουμε όλοι μαζί με δημοκρατικές διαδικασίες , δεν παίρνουμε εντολές από κανέναν , είμαστε κύριοι του εαυτού μας . Όσοι πάνε να μπερδέψουν την τοπική κοινωνία ας αναλάβουν τις ευθύνες τους .

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου δεν θα επιτρέψει σε κανέναν Στάθη - Σταθάκη η οποιονδήποτε άλλον να αμαυρώσει τη δράση του συλλόγου μας . Τον παροτρύνουμε να ασχοληθεί με τους τροχούς και τα τροχαδάκια του , διαμαρτυρόμαστε για το εμετικό δημοσίευμα και πιφυλασσόμαστε να προσφύγουμε δικαστικά για τη συκοφαντική δυσφήμηση του συλλόγου μας .

Μετα τιμής Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΧΟΡΟΣ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 1995

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Λεπτοκαρυάς σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του συνδέσμου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου. Ο χορός φέτος θα γίνει στο σκάφος ''Μένια-Μαρία'' που είναι 150 θέσεων. Μια εξάωρη κρουαζιέρα μόνο ΠΑΟΚ.

Για προσκλήσεις και πληροφορίες στα γραφεία του συνδέσμου μας.

Υ.Γ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχιζεται κανονικά.



Ποιες ημέρες θα αντιμετωπίσει η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ τις τρεις ομάδες του 1ου ομίλου των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ

Η UEFA ανακοίνωσε ποιες ημέρες ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία), Κισινάου (Μολδαβία) και Νάσε Τάκσι (Σκόπια).
Έτσι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίση στο ξεκίνημα, την Γκαλιαδόρ Κισινάου (Μολδαβία) στις 11 Αυγούστου, την διοργανώτρια του ομίλου Νάσε Τάκσι (Σκόπια) στις 13 Αυγούστου και την Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) στις 16 Αυγούστου.

Οι ώρες των παιχνιδιών αναμένεται να γνωστοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Δείτε το πρόγραμμα πατώντας εδώ.

paok-oxyro

oxyro N1.489



Η πιλοτική λειτουργία του ΠΑΟΚ Web TV

Το ΠΑΟΚ Web TV, το επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., ξεκίνησε την πιλοτική λειτουργία του προβάλλοντας εκτεταμένα στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας.

Μ' ένα κλικ στο www.paokwebtv.com μπορείτε ελεύθερα να δείτε αποκλειστικά πλάνα από τις πρώτες στιγμές των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και του νέου προπονητή της ομάδας Laszlo Boloni ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ζήστε την ατμόσφαιρα της Τούμπας και παρακολουθήστε τις πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Σύντομα το ΠΑΟΚ Web Tv θα είναι κοντά σας με πλούσιο υλικό από τις εκδηλώσεις της αγαπημένης ομάδας μας...

Aνακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κατά τα πρότυπα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε τη δημιουργία του επίσημου διαδικτυακού καναλιού ενημέρωσης των φιλάθλων της ομάδας σε όλο τον κόσμο, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του διαδικτύου. Πρόκειται για μια καινοτόμο και πρωτοποριακή πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αποσκοπεί στην παροχή σοβαρής, έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν το σύλλογο προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, στην ενίσχυση του ονόματος (brand) του ΠΑΟΚ σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στην αύξηση των εσόδων της ΠΑΕ.

Το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφέρει καθημερινό πρόγραμμα, με θεματολογία που θα καλύπτει:

  • Την ειδησεογραφία που αφορά το σύλλογο: νέα, ειδήσεις και κάλυψη όλων των δραστηριοτήτων της ομάδας, με σεβασμό στο όνομα του ΠΑΟΚ και στην απαίτηση του φίλαθλου κόσμου του για έγκυρη ενημέρωση,
  • Pre & Post-game shows, για τους αγώνες του ΠΑΟΚ,
  • Συνεντεύξεις με διοικητικά στελέχη, τεχνικό team και αθλητές της ομάδας,
  • Παρουσίαση της δράσης όλων των αθλητικών τμημάτων της ομάδας,
  • Παρουσίαση της ένδοξης ιστορίας της ομάδας, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Επιπλέον, μέσω του ΠΑΟΚ WebTV θα μεταδίδονται ζωντανά δραστηριότητες και αγώνες της ομάδας που δεν καλύπτονται από υφιστάμενες συμφωνίες αποκλειστικής μετάδοσης με άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας.

Οι εκπομπές του PAOK Web TV θα είναι ζωντανές και θα αποθηκεύονται στη συνέχεια στο διαδίκτυο ώστε να είναι προσβάσιμες από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο. Η λειτουργία της νέας αυτής διαδικτυακής υπηρεσίας δεν θα έχει κόστος για την ομάδα και αναμένεται να αποφέρει σημαντικά έσοδα, επί τη βάση σχετικής συμφωνίας συνεκμετάλλευσής της με την εταιρία DIGICAST A.E. που θα είναι υπεύθυνη για την τεχνική υλοποίηση και την εμπορική αξιοποίηση του ΠΑΟΚ WebTV.

Σύντομη παρουσίαση της DIGICAST A.E.

Η DIGICAST είναι μια εταιρία που ανταποκρίνεται απόλυτα στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της σύγχρονης τεχνολογίας, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις και εφαρμογές με τρόπο αξιόπιστο και αποδοτικό. Το στελεχιακό της δυναμικό παρουσιάζει πολυετή εμπειρία και μεγάλη τεχνογνωσία ειδικά στα θέματα της Διαδικτυακής Τηλεόρασης.

Επιπλέον, η εταιρία παρέχει ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τις ανάγκες ενός οργανισμού που σχετίζονται με τη σύγχρονη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων:

  • της παραγωγής ψηφιακού πολυμεσικού περιεχομένου,
  • της διανομής ψηφιακού πολυμεσικού περιεχομένου που παράγει μέσω διαδικτύου ή / και άλλων σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών,
  • της ανάπτυξης και εμπορικής εκμετάλλευσης ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, όπως γενικών και θεματικών διαδικτυακών Πυλών (portals), ηλεκτρονικών εκθέσεων, ηλεκτρονικών καταστημάτων, ηλεκτρονικών εμπορικών κέντρων κ.λπ.
paok-oxyro

28/6/11

oxyro N1.488



paok-oxyro - O Κένεθ Μπάρλαου στο Αθλητικο Metropolis.

«Το θυμάμαι σαν χθες. Έχω δει αρκετές φορές στο διαδίκτυο το παιχνίδι στη Γενεύη. Είναι σημαντικό συναίσθημα να επιστρέφεις πρωταθλητής στη Θεσσαλονίκη. Ήταν τεράστια επιτυχία για τον ΠΑΟΚ», για να υπογραμμίσει μεταξύ των άλλων:

«Πάντα θα θυμάμαι τα λόγια της μητέρας μου. Μου έλεγε πάντα να είμαι υπεύθυνος άνθρωπος και να σέβομαι τους ανθρώπους γύρο μου, να σέβομαι αυτούς που μου δείχνουν εμπιστοσύνη.

Σαν άνθρωπος πάντα είχα στόχο να κερδίζω. Καθήκον μου ήταν να είμαι έτοιμος ψυχικά και σωματικά. Όταν ήρθα στην Ελλάδα το ενδιαφέρον μου δεν ήταν μόνο στο να κερδίζω αλλά να είμαι σε καλή κατάσταση και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είμαι έξι μέρες στη Θεσσαλονίκη, νιώθω σαν την φορά που ήρθα για τον ΠΑΟΚ».

Όσο για το τι είχε ο ΠΑΟΚ, που δεν είχαν οι άλλες και έφτασε στην επιτυχία, απάντησε:

«Το σημαντικότερο που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην επιτυχία ήταν η οργάνωση η οποία ξεκινούσε από τον πρόεδρο, τον κ. Βεζυρτζή, και έφτανε μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο της ομάδας. Όποιος έπαιζε σε αυτή την ομάδα είχε το πνεύμα του νικητή. Η συνεργασία λοιπόν ήταν το σημαντικότερο. Οι συμπαίκτες μου έκαναν πιο εύκολη τη δική μου δουλειά γιατί ακριβώς υπήρχε ομαδικότητα. Ξέραμε να παίζουμε ο ένας για τον άλλον».

Για το αν η βραδιά του τελικού της Γενεύη ήταν η σημαντικότερη στην καριέρα του:

«Ήταν όντως σπουδαία βραδιά, αλλά το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν ήταν μια τεράστια επιτυχία. Όλη τη χρονιά κυνηγούσαμε τον Άρη, που είχε ένα ρόστερ με πρωταθλητές, όπως ο Γκάλης και ο Γιαννάκης», ενώ για την πιο άτυχη στιγμή του:

«Σίγουρα η λάθος πάσα στον τελευταίο τελικό Άρης-ΠΑΟΚ, την πρώτη μου χρονιά στην ομάδα. Δεν μπορούσα να ξεχάσω αυτό το λάθος. Έβλεπα στον ύπνο για καιρό αυτή τη λάθος πάσα. Γι' αυτό και αποφάσισα, τα επόμενα δύο χρόνια να πάρω το αίμα μου πίσω. Ήταν επιλογή του ΠΑΟΚ να φύγω από την ομάδα. Ήθελα να καθίσω τουλάχιστο δύο χρόνια ακόμα. Έτσι είναι το μπάσκετ όμως».

«Η καρδιά μου ανήκει στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να βρω λέξεις να περιγράψω τα συναισθήματα που έχω τις 6 αυτές ημέρες που είμαι στη Θεσσαλονίκη. Αισθάνομαι τέλεια. Θέλω να κλάψω από χαρά, αλλά και συγκίνηση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. Αυτά που έζησα στον ΠΑΟΚ, στα 3 χρόνια μου στη Θεσσαλονίκη δεν τα έζησα πουθενά αλλού. Την αγάπη του κόσμου, την ατμόσφαιρα, την ομάδα. Αυτά δεν ξεχνιούνται εύκολα».

oxyro N1.487



paok-oxyro

Επαφή Ζαγοράκη με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές

Σε θετικό κλίμα συναντήθηκε την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης με τους ενδιαφερόμενους για την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Φλωρίδη και την οικογένεια Σαχπατζίδη, παρουσία του Ζήση Βρύζα.

Από αύριο, συνεργάτες των ενδιαφερομένων θα προβούν στους απαραίτητους νομικούς και οικονομικούς ελέγχους. Σήμερα θα ενημερωθεί και ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Οι πρόσφατες αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου, καθιστούν επιβεβλημένη την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ζητήσει τη μη επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν σαν να συντασσόμασταν με την αναξιοπιστία που καταστρέφει το ποδόσφαιρο και απομακρύνει τους υγιείς φιλάθλους από τα γήπεδα.
Ξεκαθαρίζουμε ότι η απόφασή μας αυτή αποσκοπεί στο να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας πορείας για την κάθαρση του ποδοσφαίρου και δεν ισοδυναμεί με λευκή ψήφο σε όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί προς το συμφέρον των ομάδων τους".

ΠΑΕ ΠΑΟΚ



Κλήρωση γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ
H γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον 1ο όμιλο με τις ομάδες ZFK NASE (Σκόπια), Υoung Boys(Ελβετία), CS GALIADOR (Μολδαβία)
Οι αγώνες θα γίνουν στις 11, 13 και 16 Αυγούστου στα Σκόπια.

oxyro N1.486





















paok-oxyro - Πρώτη προπόνηση στην Τούμπα


Η πρώτη προπόνηση ενόψει της καινούριας χρονιάς έγινε σήμερα στην Τούμπα με φοβερή ατμόσφαιρα από 12 χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ

Λάζλο Μπόλονι:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας. Είναι πολύ όμορφο να δουλεύεις μπροστά σε 10.000 κόσμο. Αν μπορούσα θα τους ζητούσα να έρχονται σε κάθε προπόνηση. Από εκεί και πέρα η πρώτη επαφή μου με τους παίκτες ήταν πολύ καλή. Πρέπει να στρωθούμε στη δουλειά. Μετά θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας. Για μένα το ιδανικό είναι να δουλεύω με 18 έμπειρους παίκτες και πέντε-έξι μικρούς. Από εκεί και πέρα μπορώ να κάνω κάποιους συμβιβασμούς".

Για το αν μπορεί να υποσχεθεί κάτι στον κόσμο:

"Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι στον κόσμο, αλλά στον εαυτό μου Θέλω να γυρνάω σπίτι μου και να ξέρω ότι τα έδωσα όλα. Να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Σήμερα αυτό θα μπορώ να το κάνω".

Για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είπε:

"Δε θέλω να κάνω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο. Είναι σίγουρα καλό να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο".

Μπερτράν Ρομπέρ

"Ήρθα εδώ να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω κάτι παρόμοιο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο"

Οι ποδοσφαιριστές που προπονούνται είναι:

Χαλκιάς, Γιακουμής, Ίβιτς, Πετρίσεβιτς, Κρέσιτς, Σαβίνι, Γλύκος, Βιεϊρίνια, Λευτέρης Σακελλαρίου, Ντιέγκο Αρίας, Ρομπέρ, Έτο, Παπάζογλου, Γεωργίου, Φωτάκης, Σνάουτσνερ, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Κουρδάκης, Μπαλάφας, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Μωϋσιάδης, Κωνσταντινίδης, Ιντζίδης, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς, Κίτσιου, Δεμιρτζόγλου, Αποστολόπουλος και Αθανασιάδης.

26/6/11

oxyro N1.485






paok-oxyro - Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 ΖΥΡΙΧΗΣ

Το Σάββατο 18 Ιουνίου είχαμε τη χαρα να βρεθούμε με τα μέλη του
Συνδέσμου μας αλλα και με τα αδέρφια μας από το Reutlingen της
Γερμανίας καθώς και με τους Grobari Ζυρίχης.
Ήταν μια όμορφη συγκέντρωση με πολύ ΠΑΟΚ, κέφι, μουσική φαγητό και
ποτό.Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά το έντονο δέσιμο των
ΠΑΟΚτζηδων τοσο της Ζυρίχης οσο και του Reutlingen με τους Grobari.
Το επόμενο ραντεβού, πριν τη γιορτή που ετοιμάζουμε για τα 5 χρόνια
λειτουργίας της Θύρας 4 Ζυρίχης είναι στις 9 Ιουλίου στο
Düsseldorf,για να χαιρετίσουμε την μεγάλη μας αγάπη αλλά και για να
παραβρεθούμε στην επέτειο του τοπικού Συνδέσμου.

Εμείς μαζι για μια ζωή Αετέ Αετέ Δικέφαλε
.

oxyro N1.484





Το τουρνουά του "Πατριαρχείου".

Το τουρνουά ξεκίνησε στις 17.30 συμμετείχαν η ομάδα βετεράνων του ΠΑΟΚ, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Δικέφαλου, η ομάδα του ΠΑΟΚ Δυτικού (πρωταθλήτρια στην Α΄ κατηγορία Πέλλας) και η ομάδα του "Πατριαρχείου".

Στον πρώτο αγώνα διάρκειας 45 λεπτών

Βετεράνοι - ΠΑΟΚ Δυτικού - 1-1.

Με τους Βετεράνους:
Κουρτσελίδης, Μαλιούφας, Μήτογλου, Πέλλιος, Ορφανός, Στιψιανός, Πουρλιοτόπουλος, Στ. Μπορμπόκης, Κουρτίδης, Βολτέζος και ο Ανδρέας (πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ Γρεβενών).

ΠΑΟΚ Δυτικού: Π. Βασιλειάδη, Β. Βασιλειάδη, Σ. Βασιλειάδη, Κουτούδη, Ανδρεάδη, Παγκοζίδη, Νικολα:ιδη, Σ. Παυλίδη, Ιωαννίδη, Τζοβάνι ενώ ακόμη έπαιξαν οι Βουτιρίτσας, Δ. Βλάχος, Γ. Βλάχος και Χαρπίδης.


Στον δεύτερο, διάρκειας 90’ λεπτών

Πατριαρχείου - γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ- 6-3.

Με την ομάδα του Πατριαρχείου:

Μήτικας, Τζιρέλης, Καραγιάννης, Σαββατιανός, Χρ. Παρασκευάς, Τοπάλης, Μουτούδης, Βαφειάδης, Συρώκας, Νικηφορίδης, Κόιος αλλά και οι: Ιωσηφίδης, Συρπίδης, Αγιαννίδης, Ουσταμπασίδης, Ξανθόπουλος, Λιάλης, Γκένης, Στεφανίδης, Ποζατζίδης.

Με τη γυναικεία ομάδα του Δικεφάλου:

Παπακωνσταντίνου, Κούτσικου, Κατσιαρού, Ε. Μουρατίδου, Μ. Μουρατίδου, Γκατζογιάννη, Καλτσίδη, Παντελειάδου, Ντιμιτρίεβιτς, Ασημώνη, Βαρδαλή και επίσης οι Γκάτσου, Λαγογιάννη, Παπαδοπούλου, Δουμιώτου, Βακάλη, Λαζαρίδου και Ριζοπούλου.

Η κερκίδα του γηπέδου ήταν κατάμεστη, ενώ το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα εισιτήρια που κόστιζαν 2,5 ευρώ θα αποτελέσει μία ανακούφιση για το Ορφανοτροφείο Γιαννιτσών. Μετά τους αγώνες ακολούθησε πάρτι, με ροκ συναυλία και μπάρμπεκιου στο χώρο του γηπέδου.

Πέρσι τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί από το ανάλογο τουρνουά είχαν δοθεί στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου για το γεύμα Αγάπης. Πρόπερσι είχαν δοθεί στον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κυριακίδη, που ακόμη νοσηλεύεται στη Λάρισα. Τη πρώτη χρονιά τα έσοδα είχαν δοθεί για την ανάρρωση του αστυνομικού Λαζαρίδη (είναι οπαδός του ΠΑΟΚ) που είχε τραυματιστεί στα Ζωνιανά της Κρήτης.

oxyro N1.483



paok-oxyro - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4, πιστός στις αρχές του, γνωστοποιεί στο κόσμο της ομάδας ότι οι 10-15 οπαδοί μας που επισκέφτηκαν το βράδυ της Τρίτης τον Γ. Σαχπατζίδη, λειτούργησαν αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου όπως φυσικά εμείς το καταλαβαίνουμε αυτό. Η ΘΥΡΑ 4 αναλογιζόμενη την 35ετή ιστορία της, οφείλει να παρεμβαίνει και θα παρεμβαίνει όταν κρίνει ότι το απαιτούν οι περιστάσεις. Τα προσωπικά μας συμφέροντα μένουν πάντα έξω από την πόρτα του συνδέσμου και επίκεντρο των πράξεών μας είναι αποκλειστικά το μεγαλείο του ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα στις επάλξεις, τα πρόσωπα δεν μας αγγίζουν και όποιος σκέφτεται υστερόβουλα για το σύνδεσμο και το σύλλογο θα μας βρει μπροστά του.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

Ανέβηκε» το τελευταίο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας για αυτήν την αθλητική περίοδο. Ευχόμαστε σε όλους (όσους πάνε) καλές διακοπές
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Ως Club ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ επώνυμα όπως πάντα και χωρίς να κρυβόμαστε οφείλουμε να στείλουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και να ενημερώσουμε τον λαό του ΠΑΟΚ ότι βεβιασμένες κινήσεις και προσωπικές αντιπάθειες, εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα. Σε καμία περίπτωση η κίνηση 10-15 ατόμων δεν αντιπροσωπεύει τον σύνδεσμό μας και πόσο μάλλον ολόκληρο το συνδεσμιακό κομμάτι του ΠΑΟΚ. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν θα αφήσουμε κανέναν και για κανέναν λόγο να καταστρέψει μία ακόμη χρονιά της αγαπημένης μας ομάδας. Αναμένουμε τις εξελίξεις και κρίνοντας θα ενεργήσουμε με γνώμονα πάντα το καλό του ΠΑΟΚ. Ζαγοράκης και Βρύζας οφείλουν να βρουν την καλύτερη λύση.

ΥΓ. Ο καθοδηγούμενος Τύπος της πόλης κράτησε την γνωστή στάση του.



Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών "Το Πατριαρχείο"

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών "Το Πατριαρχείο" διοργανώνει την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. το 4ο τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή της ομάδας των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αλλά και της γυναικείας ομάδας του "Δικεφάλου" Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του ορφανοτροφείου Γιαννιτσών.

Τα παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο του Πλανανότοπου...

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

1) ΠΑΟΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ(ΓΥΝΑΙΚΩΝ) - ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

2) ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΠΑΟΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ(ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ)

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:2,50€

21/6/11

oxyro N1.482




Κεν Μπάρλοου

O
47χρονος σήμερα Κεν Μπάρλοου είναι μετά από 18 χρόνια και πάλι στο δεύτερο σπίτι του! Ο
Μπάρλοου
που μεγαλούργησε την τριετία 90-93, στον μεγάλο ΠΑΟΚ της εποχής, θα συμμετέχει στο camp του Μπάνε Πρέλεβιτς και δήλωσε πανευτυχής που βρίσκεται και πάλι εδώ.

Κεν Μπάρλοου


«Είχα μια μεγάλη καριέρα, 16 ετών, αλλά τα καλύτερα χρόνια μου ήταν στον ΠΑΟΚ. Τότε είχαμε όλοι το πνεύμα του πολεμιστή και δημιουργήσαμε εκείνο το φαινόμενο, του ΠΑΟΚ. Με την επιστροφή μου στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να είναι κι η αρχή για την εμπλοκή μου με την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ ειδικότερα».

«Και να θέλω δεν μπορώ, μια κι έχω 800 ΠΑΟΚτσήδες φίλους στο facebook. Πάντως είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα. Οταν προσγειωνόταν το αεροπλάνο, έβλεπα αν θυμάμαι κάτι. Θέλω να βγω στους δρόμους, να πάω στο Πανόραμα. Επίσης θα ήθελα να δω ξανά όλους τους παλιούς μου συμπαίκτες. Δε θέλω να φύγω χωρίς να τους δω. Θυμάμαι όλα αυτά, τα όμορφα που περάσαμε. Εχω στο σπίτι μου φωτογραφίες και βίντεο από την Γενεύη. Ακόμα θυμάμαι τους πανηγυρισμούς τους φιλάθλων».





ΑΝΤΙΟ ΜΠΡΟΥΝΟ ΚΑΙ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Δηλώσεις αποχαιρετισμού Τσιρίλο


«Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω τον λόγο που δεν θα αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία με την ομάδα και από όσο ξέρω και η ομάδα ήταν ευχαριστημένη μαζί μου αλλά μετά την λήξη των play-off άλλαξαν τα πράγματα και δεν συνεχίζω στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι πίστευα πως θα συνέχιζα την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και ο κόσμος πιστεύω το ίδιο νόμιζε αλλά τελικά δεν συνέβη αυτό»

Για τα 2 χρόνια που πέρασε στην ομάδα:
«Η καριέρα μου στον ΠΑΟΚ αυτά τα 2 χρόνια ήταν πετυχημένη και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου στην ομάδα. Πέρασα ευτυχισμένες στιγμές, στιγμές με επιτυχίες με την ομάδα. Πιστεύω ότι και ο κ. Ζαγοράκης ήταν ευχαριστημένος μαζί μου, ήταν μια πολύ όμορφος περίοδος για μένα αυτή η διετία».

Όσον αφορά το μέλλον του ο Ιταλός:

«Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζω τι προτάσεις υπάρχουν για μένα, είμαι ελεύθερος και το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζερ μου. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν προτάσεις στην συνέχεια»

«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ, τους έχω όλους στην καρδιά μου. Όπως έχω στην καρδιά μου και τον κ. Ζαγοράκη, που ήταν κοντά μου κάθε στιγμή, μου στάθηκε πολύ αυτά τα 2 χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στην ομάδα»

Γιατί «χάρηκε» ο Κλάους Αθανασιάδης που φεύγει ο Τσιρίλο, ο Ιταλός αμυντικός αντιλήφθηκε το χιούμορ και σχολίασε :
«Είναι ένα παιδί που το συμπαθώ πολύ, είναι πολύ ταλαντούχος και του εύχομαι ότι καλύτερο στην καριέρα του»



Μπερτράν Ρομπέρ στον "Sport 103"

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα, ελπίζω όλα να πάνε καλά, έχω ακούσει για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να κάνω καριέρα.
Είχα και άλλες προτάσεις και μια από αυτές ήταν από τον Αρη, η καρδιά μου, όμως, ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η συμφωνία μας".

Για το αν έπαιξε ρόλο στην μεταγραφή του ότι ο Μπόλονι θα κάθεται στον πάγκο του "Δικεφάλου"

"Όταν έμαθα ότι ο Μπόλονι θα είναι ο νέος προπονητής χάρηκα πολύ, έχει σημαντικές εμπειρίες, μέχρι τώρα ήμασταν αντίπαλοι, από εδώ και πέρα θα είμαστε στην ίδια ομάδα. Έχω ακούσει ότι δουλεύει πολύ, οπότε αυτός ήταν ένας έξτρα λόγος για να έρθω στην ομάδα".


Για τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου

"Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και καλό προπονητή, υπάρχει καλό πρότζεκτ. Μπορούμε να πετύχουμε στην Ευρώπη. Θα έρθουν σίγουρα και άλλοι παίκτες οπότε δεν βλέπω γιατί δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε σε δύο μέτωπα, σε Ελλάδα και Ευρώπη".


Για το γεγονός ότι δεν θα ξεκουραστεί σχεδόν καθόλου.

"Είμαι σε διακοπές τώρα, διαφορετικά δεν θα μπορούσα να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Χωρίς καθόλου ξεκούραση δεν γίνεται".


Για την θέση που αγωνίζεται

"Η θέση που προτιμώ είναι αριστερός μέσος, δεν έχω αντίρρηση να παίξω και στην επίθεση αν μου ζητηθεί, αλλά θεωρώ ότι μπορώ να αποδώσω καλύτερα αριστερά στο κέντρο".


Για τον Σαμί που ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ

"Είχαμε παίξει αντίπαλοι όταν ήταν στην Αμιάν, είναι πολύ καλός, αθλητικός, δυνατός και ψηλός αμυντικός. Βέβαια, δεν έχω το τηλέφωνό του για να τον πάρω, αλλά ενδεχομένως να το βρω για να τον πω καλωσόρισες".

paok-oxyro

20/6/11

oxyro N1.481



VIDEO
http://www.youtube.com/watch?v=fTwRthpN3A4&feature=player_embedded



Μπάνε Πρέλεβιτς

"Είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε μόλις χθες συζητήσαμε για το ρόλο μου. Θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες. Ακόμα και όταν δεν είχα επαγγελματική σχέση με τον ΠΑΟΚ ήμουν δίπλα στην ομάδα σαν φίλαθλος οπότε δε νιώθω να έλειψα καθόλου από την ομάδα. Αυτή τη στιγμή όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να βοηθήσουμε για το καλό του ΠΑΟΚ"




paok-oxyro - O νέος πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα είναι ο πρόεδρος του νέου διοικητικού σχήματος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον επικεφαλής του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή και την επιτροπή που συστάθηκε για το τμήμα μπάσκετ απο τον Κανώτας, Πρέλεβιτς, Πανάκας και Πολυχρονιάδης.
Μετά από την σύσκεψη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και απόφαση που πήραν όλοι οι παρευρισκόμενοι η νέα διοίκηση της θα έχει πέντε μέλη που θα είναι:

Πρόεδρος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς

Μαζί του θα είναι κ.κ. Γαλατσόπουλος, Πανάκας, Πολυχρονιάδης και Σαλτσίδης.

Ο Μιλτιάδης Κανώτας θα βρίσκεται κοντά στη νέα διοίκηση

Μιλτιάδης Κανώτας

«Για προσωπικούς λόγους αποχώρησα από την διοίκηση, αλλά θα είμαι πάντα δίπλα σε ότι χρειαστούν οι άνθρωποι που ανέλαβαν. Από εκεί και πέρα θέλω να τονίσω ότι ήδη έχουμε κάνει τις απαραίτητες επαφές, ώστε ο ΠΑΟΚ το Φθινόπωρο να διοργανώσει τον έναν προκριματικό όμιλο για την Ευρωλίγκα…».

Πρέλεβιτς:

«Όλοι βοήθησαν για να βρεθεί λύση. Μεγάλο ρόλο έπαιξε η θέληση του Μιλτιάδη Κανώτα και αυτό πρέπει να το τονίσω. Δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη οι ρόλοι του καθενός. Όσον αφορά την ΠΑΕ θα ξεκαθαρίσει μέσα σε λίγες ημέρες αν θα συνεχίσω. Ξεπεράστηκαν όλες οι ανησυχίες που είχα και με το άρθρο 99».

Ενα κείμενο αφιερωμένο από τον Χρήστο Αγγελόπουλο για τον Μπάνε Πρέλεβιτς:

Όνομα: Μπράνισλαβ „Μπάνε“ Πρέλεβιτς – Branislav „Bane“ Prelević – Бранислав „Бане“ Прелевић
Γεννηθείς: 19 Δεκεμβρίου 1966 στο Βελιγράδι
Εθνικότητα: Σέρβος (Πρώην Ενωμένη Γιουγκοσλαβία)
Υπηκοότητα: Σερβική – Ελληνική
Ύψος: 1.94
Θέση: Σούτινγκ Γκάρντ
Ομάδες: Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου (1984-88) – ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (1988-96) – Βίρτους „Κίντερ“ Μπολόνια (1996-97) – ΑΕΚ (1997-99) – ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (1999-2000)
Διεθνής: Εθνική Γιουγκοσλαβίας/Σερβίας

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, με τον οποίο κατέκτησε 1 πρωτάθλημα και 2 κύπελλα Γιουγκοσλαβίας, συμμετέχοντας σε όλα τα παιδικά και εφηβικά τμήματα, μέχρι και την ανδρική ομάδα.

Το 1988 ο ΠΑΟΚ που έστηνε την αυτοκρατορία του, αποφάσισε να τον φέρει στην Ελλάδα, προχωρώντας στην ελληνοποίηση του.

Για 10 συναπτά έτη ο Μπάνε Πρέλεβιτς κατέκτησε σχεδόν τα πάντα (του λείπει μόνο το Κύπελλο Πρωταθλητριών) με τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ,ξεκινώντας από το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης το 1991 στη Γενεύη κόντρα στην ισπανική Σαραγόσα,όπου σημείωσε τους 31 από τους 76 πόντους του ΠΑΟΚ. Ένας αξέχαστος τελικός,το πρώτο ευρωπαικό κύπελλο μετά από 23 χρόνια για το ελληνικό μπάσκετ.

Ακολούθησε το πρωτάθλημα Ελλάδος το 1992 με ένα άνετο 4-1 νίκες στον τελικό των play-off απέναντι στον Ολυμπιακό, μια επιτυχία που εκτόξευσε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ για πρώτη φορά μετά από το 1959.

Ο Μπάνε οδήγησε το Δικέφαλο και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς το 1994 κόντρα στη Στεφανέλ Τριέστε (σημείωσε 30 πόντους στην Τεργέστη,στο ακόμη και σήμερα θεωρούμενο «τέλειο παιχνίδι» από τους ειδικούς),το πρώτο τρόπαιο Ελληνικής ομάδας στην εν λόγω διοργάνωση και το δεύτερο μέσα σε μια τριετία για τη νέα μεγάλη δύναμη του ευρωπαικού μπάσκετ.

Το 1995 κατακτά το Κύπελλο Ελλάδος στο final4 της Λαμίας,όπου αναδείχτηκε και MVP της διοργάνωσης. Ήταν το δεύτερο τρόπαιο μετά το 1984 για την ομάδα του ΠΑΟΚ στο επαγγελματικό μπάσκετ. Ο Πρέλεβιτς σημείωσε συνολικά 56 πόντους σε τελικό (27 πόντους στο 72-53 με τον Πανιώνιο του Ντούσαν Ίβκοβιτς) και ημιτελικό (29 πόντους στο 80-63 κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο Άρη) και πήρε το Κύπελλο σχεδόν μόνος του…

Κατέχει μέχρι και σήμερα το ρεκόρ εύστοχων σουτ 3 πόντων στην ιστορία της Α1,με 10/14 τρίποντα, ενώ έχει αναδειχθεί κατ’επανάληψη πρώτος στις επί μέρους στατιστικές κατηγορίες της ελληνικής λίγκας, με επαναλαμβανόμενη παρουσία στην κορυφή των σουτ τριών πόντων,ποσοστού ευστοχίας σε βολές και τρίποντα, ασίστ και κλεψίματα.

Ρεκόρ καριέρας οι 58 πόντοι που πέτυχε σε ηλικία 19 ετών στην πρώην Γιουγκοσλαβία με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ με τη φανέλλα του ΠΑΟΚ έχει από 2 φορές σημειώσει 41 πόντους. Ο μέσος όρος του στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι λίγο κάτω από 20 πόντους, ενώ στην Ιταλία κυμάνθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα (15πόντους μ.ο.) και θεωρείται ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους σουτέρ στην ιστορία του αθλήματος.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε επίσης,στο final4 του 1993 στην Αθήνα, σε μία χρονιά που ο ΠΑΟΚ ήταν κατά κοινή ομολογία η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης, μετά την Jugoplastika Split. Ο Μπάνε είχε συμπαίκτες τους Κλιφ Λέβινγκστον, Κένεθ Μπάρλοου, Τζόν Κόρφα, Νίκο Μπουντούρη και Παναγιώτη Φασούλα, υπό τις οδηγίες του μεγάλου Ντούσαν Ίβκοβιτς σε μια ομάδα που θαύμαζε όλη η μπασκετική Ευρώπη και δεν κατέκτησε το τρόπαιο στις λεπτομέρειες και εξ αιτίας εχθρικής διαιτησίας, χάνοντας από την Μπενετόν Τρεβίζο του Τόνι Κούκοτς με 79-77 στον ημιτελικό. Στο μικρό τελικό ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την 3η θέση νικώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης του Άρβιντας Σαμπόνις, επιτυχία πολύ μικρή μπροστά στην ποιότητα της ομάδας.

Ο Πρέλεβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έπαιξε έναν ημιτελικό Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1990 απέναντι στην Knorr Bologna και πρωτόβαλε το δικέφαλο στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και έναν ακόμη τελικό το 1992, όταν σε ένα συγκλονιστικό τελικό στη Νάντ έχασε 65-63 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο παιχνίδι ο Μπάνε σημείωσε 29 πόντους και κρατούσε τον ΠΑΟΚ μόνος του. Χαρακτηριστική η εικόνα του να ισοφαρίζει σε 63-63 11 δεύτερα πριν τη λήξη με βόμβα τριών πόντων από τα 10 μέτρα και ενώ η μπάλα ζύγιζε…τόνους. Βαθειά χαραγμένο στη μνήμη όλων, το γοερό του κλάμα στο κέντρο του γηπέδου, όταν από τραγικό λάθος του Φασούλα, ο ΠΑΟΚ χάνει το τρόπαιο. Όπως δηλώνει αργότερα ο ίδιος, είναι το παιχνίδι που του άλλαξε τη ζωή και τον τρόπο να προσεγγίζει το μπάσκετ γενικότερα.

Ο τελευταίος του τελικός ως αρχηγός του ΠΑΟΚ, έγινε το 1996 στη Βιτόρια της Βασκονίας όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη γηπεδούχο Baskonia Taugres με 88-81. Ο Μπάνε σημείωσε 34 πόντους και έκανε τα πάντα για να φέρει ένα ακόμη τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα οι Βάσκοι φίλαθλοι να αποθεώσουν τον ίδιο αλλά και την ομάδα του ΠΑΟΚ με τη λήξη του αγώνα.

Την επόμενη χρονιά και παρόλο που ο κόσμος τον ήθελε στην ομάδα, λόγω οικονομικών προβλημάτων της διοίκησης του ΠΑΟΚ,αλλά και εξαιτίας μιας αθέτησης συμφωνίας με τον τότε πρόεδρο Λάκη Αλεξόπουλο, ο Μπάνε Πρέλεβιτς μεταγράφηκε στην Virtus „Kinder“ Bologna ως κοινοτικός (είχε και ελληνικό διαβατήριο) προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σάσα Ντανίλοβιτς. Στην Ιταλία ο Μπάνε Πρέλεβιτς προσαρμόστηκε αργά,κάτι που δεν τον εμπόδισε όμως να αναδειχθεί MVP στον μοναδικό τίτλο που κατέκτησε η Βίρτους, το κύπελλο Ιταλίας στο final4 του 1997 στο Palamalaguti του Casalecchio di Reno.

Το καλοκαίρι του 1997,ο Πρέλεβιτς επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, αλλά ξεκαθαρίζει στην παρουσίασή του ότι ξεχωριστά συναισθήματα έχει μόνο για τον ΠΑΟΚ, αν και σέβεται και το δικέφαλο της Αθήνας. Οδηγεί την ΑΕΚ στο final4 της Βαρκελώνης τον Απρίλιο του 1998,όπου με δικό του απίστευτο τρίποντο αποκλείει την Benetton Treviso του Zelimir Obradovic.

Πριν τον τελικό τσακώνεται με τον προπονητή της ΑΕΚ, Γιάννη Ιωαννίδη και μοιραία έρχεται η ήττα από την καλύτερη Kinder Bologna με 58-44.Ο Πρέλεβιτς μένει ενεργός ενάμιση χρόνο στην ομάδα της Αθήνας,με την οποία έπαιξε ακόμη έναν τελικό κυπέλλου Ελλάδος το 1998,ενώ συμμετείχε και στον τελικό της επόμενης σεζόν όπου έχασε τον τίτλο απέναντι στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ.Η σεζόν του υπήρξε ελλιπής, αφού η ΑΕΚ λόγω διοικητικών και αγωνιστικών δυσχερειών, προχωρά σε ανανέωση της ομάδας στο μέσο της χρονιάς και ο Πρέλεβιτς ενώ ξεκινά πολύ δυνατά, βρίσκεται εκτός ομάδος επειδή δε δέχεται μείωση αποδοχών στο συμβόλαιο του.

Το 1999 έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και η σημαία επιστρέφει στον ιστό της. Ο αγαπημένος Μπάνε των οπαδών του ΠΑΟΚ, επιστρέφει στην ομάδα που δοξάστηκε και δόξασε, για να κλείσει την καριέρα του σε ηλικία 34 ετών. Ήταν και παραμένει ο πιο εμβληματικός μπασκετμπολίστας που αγωνίστηκε με το Δικέφαλο στο στήθος, κυρίως διότι εκθρόνισε τον Άρη του Γκάλη από την κορυφή του Ελληνικού μπάσκετ και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του Ευρωπαικού μπάσκετ σε μία μαγική 6ετία για το σύλλογο.

Ήταν πάντα παρών και αγάπησε τον ΠΑΟΚ όσο λίγοι, δεν τον πρόδωσε ακόμα και όταν όλοι οι σημαντικοί παίκτες μεταγράφηκαν στην Αθήνα (όπου μετατοπίστηκε το οικονομικό βάρος) και δίκαια ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον θεωρεί σημαία του συλλόγου. Μέσω του ΠΑΟΚ κλήθηκε και φόρεσε τη φανέλα της μεγάλης εθνικής Γιουγκοσλαβίας και θα συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992,αλλά τελευταία στιγμή η ΔΟΕ απέκλεισε τους Σέρβους λόγω του εμφύλιου πολέμου.

Συμμετείχε σε όλα τα All Star Game του Ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς και στο μοναδικό που παρέστη στην Ιταλία.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι παντρεμένος με την εφηβική του αγάπη Νένα Μαριάνοβιτς και έχει δύο κόρες, την Άννα και την Τέα (από το Θεσσαλονίκη) που βάπτισε έτσι λόγω της αγάπης του για την πόλη όπου έζησε τα καλύτερα χρόνια του ως μπασκετμπολίστας.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης διετέλεσε και εργάστηκε και ως προπονητής (δις), team manager, ενώ αποπειράθηκε να αναλάβει το δύσκολο έργο να αναστήσει τον παρηκμασμένο σύλλογο καταθέτοντας διοικητική πρόταση το Μάιο του 2009, κατόπιν έκκλησης των ίδιων των παραγόντων του δικεφάλου.

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ αρνήθηκε την πρότασή του και έτσι ο Μπάνε επέστρεψε στη Σόφια όπου εργάζεται ως τεχνικός Πγέτης και γενικός διευθυντής της CSKA ανανεώνοντας το ραντεβού για όταν και όποτε ο ΠΑΟΚ τον χρειαστεί και τον καλέσει με πραγματικό ενδιαφέρον για να βοηθήσει.

Ακόμη και σήμερα,10 χρόνια μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, η ιαχή “Ω Μπάνε Μπάνε“ δονεί τις εξέδρες στο „Παλατάκι“ και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να τον ξεχάσουν ανεξαρτήτως ηλικίας…

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Μπάνε

καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του

19/6/11

oxyro N1.480


paok-oxyro - Εισιτήρια διαρκείας Λεκανοπεδιου Νευροκοπιου 2011-2012

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Λεκανοπεδιου Νευροκοπιου ενημερώνει ότι έχουν αρχίσει οι προεγγραφές για τα εισιτήρια Διαρκείας 2011-2012. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν μια φωτοτυπία της ταυτότητας τους , το περσινό τους διαρκείας και το ποσό.

Tα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 θα περιλαμβάνoυν:

Α. Τους αγώνες πρωταθλήματος Superleague 2011-2012
Β.Τους αγώνες κυπέλλου
Γ. Τους δύο προκριματικούς γύρους του UEFA Europa League
Δ. Τους φιλικούς αγώνες

oxyro N1.479



paok-oxyro - H οπαδική ανασκόπηση της χρονιάς απο PAOK FANS

Κάντε κλικ εδώ για VIDEO

http://www.youtube.com/watch?v=fgiYuC0U6lU&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=4hOOX4MSTpg&feature=player_embedded

oxyro N1.478




paok-oxyro
- Γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ - Πολο

Με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ήττες η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ κατέλαβε την τρίτη θέση του ομίλου της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Α2 και δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία

Τα έως τώρα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ:

Παρασκευή (17/6)

ΠΑΟΚ-ΝΟ Λάρισας 9-6

Σάββατο (18/6)

11.00 ΠΑΟΚ-Τρίτων Αμαρουσίου 5-13

17.30 Γλυφάδα-ΠΑΟΚ 9-2

Κυριακή (19/6)

9.00 ΠΑΟΚ-Ιωνικός 12-5

16.00 ΠΑΟΚ-ΝΟ Χίου 12-9

oxyro N1.477



Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βάφτισε τον γιο του και του έδωσε το όνομα του πατέρα του Γιάννη.

Πρόεδρε Θερμές ευχές για τη βάπτιση του μωρού σας .
Να σας ζήσει.


paok-oxyro

16/6/11

oxyro N1.476



paok-oxyro - ΑΠΟ fcpaok

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2010-2011

Την απολογιστική Συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ξεκίνησε ο κ. Γιώργος Φαρλαλής

Ο κ. Φαρλαλής εξήγησε ότι το άνοιγμα των περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ, οφείλεται στο γεγονός ότι, η ομάδα έπαιξε και στην Ευρώπη κι ότι τα πριμ αυξήθηκαν κατά 1.600.000 ευρώ μαζί με φόρους. Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε και τις απώλειες από τις πωλήσεις των διαρκείας και μεμονωμένων εισιτηρίων, τα πρόστιμα (περίπου 650 χιλιάδες ευρώ) και τους φόρους που προήλθαν από τα πριμ και τη μεταβολή των συμβολαίων με τη νέα κλίμακα όπου πλέον η φορολόγηση είναι στο 45% από το 21% που ήταν μέχρι πέρσι».

- Σε ερώτηση πως θα καλυφθεί το άνοιγμα, απάντησε:

«Όπως θα σας πει κι ο κ. πρόεδρος θα γίνει μείωση του μπάτζετ και τα λειτουργικά έξοδα. Εμείς απλά κάναμε υπέρβαση στο αγωνιστικό κομμάτι διότι η ομάδα έπρεπε να συμμετάσχει και στις τρεις διοργανώσεις. Σε ότι τώρα αφορά την πρόβλεψή μας για τα πλέι οφ. Δεν περιμέναμε να υπάρξει τέτοια κρίση και να βάλουμε πακέτο εισιτηρίων με 20 ευρώ».

- Για τα χρήματα που δόθηκαν στον Ερασιτέχνη, έκανε παρέμβαση ο Θόδωρος Ζαγοράκης:

«Δόθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ στον Ερασιτέχνη και θα δοθούν άλλα 800.000 ευρώ για τα έργα στο γήπεδο συν κάτι άλλα λίγα».

- Για τη διαχείριση της μπουτίκ, ο κ. Φαρλαλής είπε:

«Δώσαμε τη διαχείριση της μπουτίκ, σε ό, τι αφορά μόνο τα προϊόντα της PUMA και το τονίζω αυτό, σε μια εταιρία, στην PUMA κι η συμφωνία τελειώνει σε ένα χρόνο. Δεν έχουμε λειτουργικά έξοδα, αλλά μόνο έσοδα από αυτήν τη διαδικασία. Επίσης θα κάνουμε άλλη μπουτίκ με άλλους κωδικούς, δικά μας προϊόντα, πέρα από την PUMA. Αυτό κρίναμε ότι είναι προς το συμφέρον της ομάδας».

- Για την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ, τη νέα σεζόν, ο κ. Φαρλαλής υπογράμμισε:

«Η ΟΥΕΦΑ λέει ότι είσαι εταιρία και πρέπει να βαδίσεις όπως όλες οι εταιρίες στον κόσμο. Δε θα ρισκάρουμε καθόλου. Θα βαδίσουμε όπως πρέπει. Η βάση είναι να έχεις προϋπολογισμό ανάλογο των εσόδων και κάθε χρόνο να βελτιώνεσαι. Εμείς θα βαδίσουμε όπως όλα αυτά τα χρόνια. Δε θέλω να ανησυχείτε. Είμαστε όλοι εδώ για το καλό της ομάδας».

- Για τα συμβόλαια που πάνε στο 45%, στη φορολόγησή τους, είπε:

«Θα μειωθεί το μπάτζετ και θα εξαρτηθούν όλα από τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας».

ΞΕΚΙΝΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ

«Δεν είμαι εδώ για να δίνω συνεντεύξεις Τύπου. Σημασία για μένα έχει να απαντώ σε όλα τα ερωτήματά σας. Χωρίς να κάνω πρόλογο, θέλω να πω ότι ο κ. Φαρλαλής είπε πριν ότι πλέον τα δεδομένα αλλάζουν με την ΟΥΕΦΑ. Οι ομάδες πρέπει να προσαρμόζονται βάση των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ σαν εταιρίες κι όχι σαν ποδοσφαιρικοί σύλλογοι. Οι καμπάνες αριστερά, δεξιά χτυπάνε. Δε θέλουμε να χτυπήσουν και στο σπίτι μας. Διέκρινα μια ανησυχία στα ερωτήματα που κάνατε. Δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος. Σίγουρα είναι σοβαρό θέμα η αδειοδότηση, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τον πιο πλήρη φάκελο τα τελευταία χρόνια».

- Για το γεγονός ότι δε μιλούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συχνά σε συνεντεύξεις Τύπου:

«Αυτό θα αρχίσει να γίνεται, μια και βλέπω ότι υπάρχει ανησυχία. Πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, ο κ. Κωνσταντινίδης θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τα αγωνιστικά θέματα. Επομένως ο κόσμος θα έχει την απόλυτη ενημέρωση».

ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΝI ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΠΕ:

«Όσο περνάει ο χρόνος υπάρχει φθορά. Πόσο περισσότερο για τον πρόεδρο ενός τεράστιου συλλόγου. Μου δίνεται, όμως, την πάσα για να ξεκινήσω ένα μίνι απολογισμό για την ομάδα. Πριν από τέσσερα χρόνια η ομάδα ξεκίνησε, ξέρετε πως. Με χιλιάδες προβλήματα. Θέλαμε να μειώσουμε τα προβλήματα, να κάνουμε μια ελκυστική ομάδα. Ο πρώτος χρόνος δεν ήταν ο καλύτερος, τερματίσαμε 9οι. Το δεύτερο έτος σάς είπα ότι θα κάναμε ομάδα μέταλλο, η οποία θα πρωταγωνιστεί και θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα που μιλάμε, αυτό έγινε. Κάναμε αρκετά πράγματα, σε ορισμένα δεν κάναμε τίποτα και κάποια αφήσαμε στη μέση. Αυτό που είπαμε πριν τρία χρόνια, κατά μεγάλο ποσοστό υλοποιήθηκαν. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Φέτος το θετικό είναι ότι ξεκινήσαμε από ΄΄Α΄΄, κλείσαμε προπονητή. Πέρυσι πληρώσαμε το λάθος, ότι έγινε τελευταία στιγμή αυτό. Φέτος θα πάμε βάση πλάνου. Ενοχλήσαμε τις ανταγωνιστικές ομάδες, διεκδικήσαμε. Δυστυχώς δεν πήραμε έναν τίτλο που θέλαμε πολύ».

- Για την επιτροπή ελέγχου από τον Ερασιτέχνη:

«Με τον κ. Κατσαρή έχω συχνή επικοινωνία και γνωρίζει καλύτερα από όλους την ΠΑΕ. Ανά τρίμηνο γνωρίζει τα πάντα. Μάς κάνει μάγκες όμως με τον έλεγχο που γίνεται στην ΠΑΕ. Στην αρχή ενοχλήθηκα με τον έλεγχο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Ο Ερασιτέχνης πρέπει να βάλει προτεραιότητες. Μιλάμε για το γήπεδο εδώ και τρία χρόνια. Που είναι η επιτροπή γηπέδου που είπαν; Ο Ερασιτέχνης επιβάλλεται να πάρει πρωτοβουλίες για να ξεκινήσει το γήπεδο. Είναι η μάνα του συλλόγου. Αντε να μπούμε εμείς μπροστά, όμως ότι κι αν κάνουμε υπάρχει αμφισβήτηση. Σήμερα ήρθε για δεύτερη φορά ο ορκωτός λογιστής της επιτροπής διαφάνειας. Είναι όλα καθαρά. Γιατί να μπούμε εμείς μπροστά; Για να αμφισβητηθούμε και πάλι;».

- Σε ερώτηση γιατί δεν έγινε διαγωνισμός για τις Θύρες 7 και 8, ο κ. Φαρλαλής είπε:

«Αρχικά το έξοδο ήταν 1.250.000 ευρώ. Μειώθηκε αρχικά στις 900.000 ευρώ κι εμείς με την ΕΡΓΟ 3 πήγαμε τα έξοδα στις 600.000 ευρώ. Σε 25 μέρες παραδόθηκε η Θύρα 7 και 8 στην επιτροπή της Περιφέρειας και στάλθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα στην ΟΥΕΦΑ. Τελικά δε μας στοίχισε 600.000, αλλά 800.000 διότι η Θύρα 8 των φιλοξενουμένων κοιτούσε τις τουαλέτες. Ετσι και στη Θύρα 8 και στην 7 βάση του κανονισμού της ΟΥΕΦΑ έγινε ανακατασκευή στους χώρους υγιεινής Επίσης κάναμε εργασίες και στη μόνωση. Όλη αυτή η δουλειά έφθασε τις 800.000 ευρώ. Αν δε γινόταν όλα αυτά με γρήγορες διαδικασίες, δε θα παίζαμε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς. Ούτε τον Οκτώβριο θα είχαμε την άδεια, αν κάναμε διαγωνισμό».

Ποιος είναι ο στόχος με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο;

«Είπα ότι φέτος η ομάδα ξεκίνησε από το "Α". Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρσι. Θα πρέπει να είμαστε όμως πολύ προσεκτικοί για να γίνουμε καλύτεροι. Είπαμε για μπόλιασμα νέων παικτών και παικτών που θα προστεθούν από τις Ακαδημίες. Πριν τέσσερα χρόνια παίρναμε 14χρονα 15χρονα παιδιά, όχι επειδή πρέπει αλλά επειδή έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Δε χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Να μην περιμένει ο κόσμος ότι θα δει 7-8-10 παιδιά ταλαντούχα. Και εγώ άμα το άκουγα θα με έπιανε πανικός. Δε θα αλλάξει η ομάδα. Δεν είπαμε ότι έκλεισε ο κύκλος. Κλείνει ο κύκλος. Και το ξέρουν και οι παίκτες. Αν ήταν θα έπαιζα και εγώ ακόμα ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να γίνει διαχείριση σε όλα τα επίπεδα και το μέταλλο θα μείνει. Όταν άρχισε η φθορά ήμουν και εγώ παίκτης στην ομάδα. Θα μειωθεί το μπάτζετ. Και;».

Θα παραμείνει ίδιος ο αγωνιστικός στόχος;

«Δεν θα πρέπει να διαταραχτεί η ομάδα».

Θα υπάρξουν πωλήσεις;

«Όλα πωλούνται. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον επιχειρηματία που θα βάλει λεφτά. Μερικά από αυτά που έχουμε πετύχει προέρχονται από πωλήσεις παικτών. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να βάλει λεφτά. Είναι δυνατόν να θέλουμε να δώσουμε παίκτη σε ανταγωνιστική ομάδα;».

Υπάρχει επίσημη πρόταση για παίκτη;

«Όχι δεν έχουμε κάτι επίσημο. Πρέπει να έρθουν έσοδα στην ομάδα. Δε θέλω να παίζω με τα λόγια. Δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ. Χρειάζεται να έρθουν έσοδα όπως και να το κάνουμε. Αυτό δεν είναι ανησυχητικό. Η αγωνία μας είναι το πως θα παρουσιαστούμε».

Αν δεν έρθουν έσοδα;

«Θα πρέπει να βρούμε τρόπο. Θα μειώσουμε και άλλο κάποια πράγματα».

Πως θα λειτουργήσει με τη διαιτησία και τα κέντρα αποφάσεων;

«Δεν νομίζω ότι μας αδίκησε κάπου φέτος η διαιτησία. Για τα κέντρα αποφάσεων, νομίζω ότι υπήρχαν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να εξαλειφθούν αυτά τα προβλήματα. Τα 650.000 πρόστιμα είναι πάρα πολλά. Υπάρχουν πέντε-δέκα φάσεις αλλά μιλάμε συνολικά».

Για το αν είναι εμπόδιο η διαιτησία.

«Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα λάθος του επόπτη. Δε θα γίνω εγώ συνήγορος των διαιτητών. Σαν γενική εικόνα αναφέρθηκα».

Την επόμενη σεζόν με μικρότερο μπάτζετ τι μπορεί να περιμένει ο οπαδός του ΠΑΟΚ;

«Γιατί οι άλλοι έχουν τρελαθεί στις μεταγραφές; Τέλος πάντων εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Πρέπει να γίνουν πολύ πιο σωστές επιλογές. Ήδη ανέβηκαν κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, που δίκαια είναι εκεί. Αυτό είναι μείωση του μπάτζετ. Αν δούμε ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται θα δούμε ότι δεν υπάρχει ανησυχία. Ξεκινήσαμε από το "Α" που είναι ο προπονητής».

Τι έπεισε για την επιλογή Μπόλονι;

«Δεν είναι τωρινό. Και στο παρελθόν είχαμε ασχοληθεί. Αν κοιτάξει κάποιος το βιογραφικό ενός προπονητή μπορεί να καταλάβει αρκετά. Τον καλύτερο στον κόσμο να φέρεις, θέλει δουλειά και χημεία. Είναι μεγάλη υπόθεση να δέσει. Και έχει τα προσόντα να το κάνει».

Είναι θετικοί οι παίκτες σε μείωση αποδοχών;

«Ναι και όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις θα σας πούμε ποιοι και πως. Δε μπορώ να απαντήσω τώρα όμως για το αν κάποιοι δε δεχτούν. Αφορά την ΠΑΕ και την πλευρά του παίκτη».

Με βάση τα οικονομικά στη χώρα και την ανάγκη για έσοδα, αν έρθει πρόταση για Βιεϊρίνια πως θα αντιδράσει;

«Ο Βιεϊρίνια έχει ρήτρα 15 εκατομμύρια. Αν έρθει πρόταση 12-13 εκατομμύρια το συζητάμε. Αν δεχτούμε μία μικρή πρόταση, θα τα χάσουμε από τα διαρκείας».

Τι έφταιξε στην αστοχία κάποιων μεταγραφικών επιλογών;

«Έγιναν λάθη. Από εκεί και πέρα, δημιουργήσαμε μία ομάδα. Όταν τερματίζεις ένατος και δεν παίζεις στην Ευρώπη, πρέπει να πληρώσεις. Πρέπει να τον πείσεις για να έρθει. Με τα λόγια δε χορταίνει κανείς. Για αυτό και είπα ότι θα γίνει ξεκαθάρισμα, αλλά θα γίνουν οι πιο σωστές επιλογές. Ακόμα και εγώ αναρωτιέμαι αν είναι πετυχημένη η χρονιά ή αποτυχημένη. Μπορώ να τη διαχωρίσω σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκή πορεία. Χρειάζεσαι ποδοσφαιριστές. Μας ήρθαν προτάσεις για παίκτες. Τι έπρεπε να κάνουμε;».

Θα εξαρτηθούν οι μεταγραφές από την πώληση κάποιου παίκτη;

«Σίγουρα. Πώληση, έσοδα,όπως θέλετε πάρτε το. 27 με 30 του μηνός θα είναι εδώ ο κ. Κωνσταντινίδης να τον ρωτήσετε. Άφησαν και μία προίκα αυτοί οι παίκτες. Για πέντε χρόνια ο ΠΑΟΚ θα είναι στους ισχυρούς. Αν περάσει μία φορά είναι απόσβεση. Αν περάσει δύο είναι κέρδος. ΟΙ κακές επιλογές έγιναν αλλά πέρασαν, Και θα είναι απίθανο να μη γίνουν άλλες».

Για τις επιλογές Δερμιτζάκη, Χάβου

«Μετά την απομάκρυνση του κ. Μπερέτα, θέλαμε έναν προπονητή να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και την ομάδα. Επιλέξαμε τον κ. Δερμιτζάκη και με Άγιαξ και Φενέρμπαχτσε δεν τα πήγαμε άσχημα. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα δεν πήγαμε καλά. Πήραμε από κοινού την απόφαση να αλλάξει. Και εκεί έπρεπε να δούμε τι πρέπει να κάνουμε. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα και από ομολογίες ποδοσφαιριστών μας που έλεγαν ότι με τον κ. Χάβο είμαστε πολύ καλά, αποφασίστηκε να συνεχίσουμε με τον κ. Χάβο. Για το αν ήταν λάθος ή όχι κρίνεται από την πορεία της ομάδας».

Για την επιλογή του Ρομπέρ

«Επιλέξαμε έναν παίκτη εμείς χωρίς να δούμε κάποια πράγματα; Μην προεξοφλούμε κάποια πράγματα από τώρα. Είναι δικό σας κριτήριο αυτό. Πιστεύουμε ότι αξία του κάθε παίκτη που αποφασίζουμε είναι αυτή».

Για τα σενάρια με τους Άραβες ή για άλλους επιχειρηματίες.

«Καλώς να έρθει όποιος θέλει και να βάλει χρήματα στον ΠΑΟΚ. Ψάχνουμε να βρούμε ανθρώπους να επενδύσουν στην ομάδα. Αυτό είναι δεδομένο. Για το θέμα των Αράβων, εμείς βγάλαμε μία ανακοίνωση και είπαμε ότι είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον. Οποιαδήποτε άλλη παραφιλολογία κάνει κακό στην ομάδα. Εσείς δε βγάζατε κάποιους δικηγόρους; Γιατί δεν του βγάζετε και τώρα να μιλήσουν; Εμείς βγήκαμε από αυτήν τη διαδικασία. Κρατήσαμε ανοικτή την αύξηση. Είχαν ονοματεπώνυμο και υπέγραφαν κιόλας την ανακοίνωση».

Για το αν πήρε ποτέ εξηγήσεις από τους Άραβες.

«Όταν μιλάω μαζί τους ακούω μόνο για υπομονή. Πόσο υπομονή ακόμα; Έχουμε πράγματα να κάνουμε. Δε μπορούμε να μένουμε στα λόγια. Περιμένω στις επόμενες ημέρες μία συνέντευξη από αυτούς. Εγώ αυτό που είπα, είναι να μην ξαναπιάσουν στο στόμα τους τον ΠΑΟΚ».

Σκέφτηκε να διατηρήσει τον Χάβο στον πάγκο;

«Μας πέρασαν πολλά από το μυαλό. Σημασία έχει το τι κάνουμε. Πήραμε αυτήν την απόφαση με τον κ. Μπόλονι».

Έχει να δώσει κάποια απάντηση για το αν μπορεί να περιμένει κάτι από τους Άραβες;

«Όσο λένε κάποιοι ότι έχουν διάθεση εμείς είμαστε εδώ. Η αύξηση αυτό λέει. Όποιος θέλει βάζει λεφτά και παίρνει την ομάδα. Είπα αυτό που υπήρχε. Ένα υπαρκτό ενδιαφέρον. Τους έχω δει».

Για τη συνάντηση για την επιστροφή του Ζήση Βρύζα και για το αν σχετίζεται με την πρόταση του Παναθηναϊκού

«Το έχετε κάνει κινηματογραφική ταινία. Έλεος. Και κάποιες μικροπαρεξηγήσεις να υπήρχαν στο παρελθόν δεν υπάρχουν πλέον. Η πρόταση έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Καθόμαστε και βλέπουμε μαζί παιχνίδια. Πήγαν στην Αθήνα και τον βρήκα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Φτάνει πια. Το έχουμε κάνει ταινία. Αυτό είναι το τεράστιο θέμα του ΠΑΟΚ; Είναι σοβαρό θέμα αλλά το έχετε απλώσει πάρα πολύ. Έχω επικοινωνία με τον Ζήση. Και χθες μίλησα. Λέγατε ότι θα κάνει έκπληξη ο Ζαγοράκης στη συνέντευξη Τύπου αλλά εγώ δεν τα κάνω αυτά».

Κάνατε λάθος που ψηφίσατε στη Λίγκα τον Μαρινάκη και τον Μπέο στην ΕΠΟ;

«Δεν νομίζω ότι κάναμε λάθος. Ψηφίσαμε κάποιον. Την ίδια απάντηση είχα δώσει και πέρσι το Σεπτέμβριο. Όσο για τον κ. Μπέο το εξήγησα και το ξέρετε πολύ καλά. Πριν λίγους μήνες παραιτήθηκε ο κ. Βιολίδης από τη θέση του στην ΕΠΟ και ήταν ηθικό το θέμα. Το είδαμε σαν ομάδα και όχι σαν πρόσωπο. Ο ΠΑΟΚ είναι άρμα από μόνος του, δεν πάει πουθενά. Από μία λευκή ψήφο μας κατέταξαν κάπου. Είναι άρμα από μόνος του ο ΠΑΟΚ. Υποθετικά αν ξανακατέβει υποψήφιος ο κ. Μαρινάκης δεν ξέρω».

Γιατί έγιναν όσα έγιναν μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλλου από την ΑΕΚ;

«Θα είμαι εδώ όσο αντέξει η ψυχή μου. Ήταν κάποιες στενάχωρες ενέργειες που μας πίκραναν όλους. Και αμέσως μετά από μία-δύο μέρες έβγαλα μία ανακοίνωση. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν επαληθεύτηκαν οι φήμες ότι παραιτούμε ούτε οτιδήποτε άλλο».

Για το θέμα της ρύθμισης των χρεών

«Ένα που δεν πετύχαμε είναι αυτό. Έχουμε πάει σε όλους τους αρμόδιους υπουργούς, δίναμε λεφτά και δεν παίρναμε απάντηση. Μένει να πάμε και εμείς σε καμιά πλατεία.Υπάρχει μία-δυο φορές την εβδομάδα ενόχληση στους αρμόδιους. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Τι πληρώνει ο ΠΑΟΚ στην εφορία;

Φαρλαλής: «Πέντε εκατομμύρια ευρώ».

Ζαγοράκης: «Τα πάντα μας περνούν από το μυαλό. Έχουμε κάνει μία καλή πρόταση. Μιλάμε με τον υπουργό, ενοχλούμε 1-2 φορές την εβδομάδα. Δεν είναι μόνο αυτή η κυβέρνηση αλλά και η προηγούμενη».

Για το αν θα υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές των παικτών.

«Για το "προδομένος" ήταν ότι νιώθω προδομένος από τη φράση που πάμε για πρωτάθλημα. Το πίστευα. Πέμπτη αγωνιστική ήμασταν 10 βαθμούς πίσω. Για την αποχή, εγώ πρώτος είχα πει ότι έχουν δίκιο οι παίκτες».

Για το αν έχει σκεφτεί η διοίκηση να μειώσει κάτι αγωνιστικά, για το αθλητικό κέντρο.

«Είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όλη η υπέρβαση που κάναμε όλη αυτήν την τετραετία είχε αντίκτυπο. Θέλουμε όλοι να πάει η ομάδα στο σπίτι της στη Μεσήμβρια. Μειώνουμε το μπάτζετ χωρίς να υπάρχει απόκλιση. Έχουμε πάρει απόφαση κάποια χρήματα να πηγαίνουν στο αθλητικό κέντρο. Επιβάλλεται και πρέπει να γίνει αυτό».

Για το κριτήριο επιλογής των τριών νέων μελών και την συγκεκριμένη επιλογή του Πρέλεβιτς, που συζητείται να μπει και στην ΚΑΕ

«Μιλάμε για τον Μπάνε που είναι μία τεράστια προσωπικότητα. Όταν του έκανα την πρόταση ήταν ανενεργός από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Θεώρησα σκόπιμο να εκμεταλλευτούμε τις γνώσεις του στον αθλητισμό. Ξέρουμε από που προέρχεται. Μιλάμε για τον Πρέλεβιτς όχι για κάνα παιδάκι. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα στο σύλλογο».

Υπάρχει τώρα κάποιος υπεύθυνος στα οικονομικά;

«Δεν είναι ο κ. Φαρλαλής. Έχουμε έναν οικονομικό σύμβουλο που έχει απεριόριστη εμπειρία, τον γνωρίζω προσωπικά, είναι αφιλοκερδώς εδώ και βάζει κάποια πράγματα σε μία τάξη. Εγώ έχω την ευθύνη από τη στιγμή που είμαι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι συμμάζεμα. Αυτός ο άνθρωπος έχει μεγάλη εμπειρία από εταιρείες. Και ο ΠΑΟΚ πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί σαν εταιρεία».

Θα δεχόταν να ήταν υποψήφιος πρόεδρος στον Α.Σ;

«Βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6; Το έχω ξεκαθαρίσει αυτό. Εγώ είμαι για το ποδόσφαιρο. Όπου μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα τμήματα του συλλόγου να το κάνουμε με χαρά».

Έχει αποφασίσει να γίνουν έργα στο χλοοτάπητα της Τούμπας;

«Ναι θα γίνουν έργα. Είναι ένα θέμα που με αρρωσταίνει. Πάντα τον Ιούνιο έχουμε το καλύτερο χόρτο και έχουμε μετά μύκητες. Δε γίνονται αυτά. Σε συνεργασία με τη Σούπερ Λιγκ, από Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για νέο χλοοτάπητα».

Για την εκμετάλλευση του σήματος του ΠΑΟΚ και το όφελος της ΠΑΕ

Φαρλαλής: «Θα το συζητήσουμε με τον Ερασιτέχνη και θα το δούμε».

Έθεσε κάποιον όρο ο Μπόλονι;

«Θα ξέρει η ομάδα και οι περισσότεροι ότι τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα. Θα ξέρουν όλοι ακριβώς τι γίνεται. Υπάρχουν κάποιες οφειλές όλα θα μπουν σε μία σειρά».

Για την κατάσταση στην ΕΠΟ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Αυτό που συμβαίνει δεν τιμάει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα μπάχαλο και πρέπει να βρεθεί μία λύση για να αρχίσουμε να λειτουργούμε κανονικά. Νομίζω ότι άμεσα θα βρεθεί μία λύση».

Πιστεύει ότι υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης από αυτήν την ομάδα που να συνεχίσει όπως ο Κωνσταντινίδης, ο Κονσεϊσάο κτλ.

«Τώρα τους περιμένουμε να παίξουν μπάλα. Είναι πολύ δύσκολο να σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Εμείς τους περιμένουμε ως ποδοσφαιριστές».

Για τα εισιτήρια διαρκείας και την κίνηση που υπάρχει έως τώρα.

«Αν ήταν να πω κάτι για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, χωρίς υπερβολή ο ΠΑΟΚ είναι μία όαση. Κάθε μέρα 250-300 άτομα έρχονται να πάρουν διαρκείας και αυτό δείχνει ότι υπάρχει κοινή πορεία και κοινό πιστεύω».

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΣΡΟΩΝ

Προϋπολογισμός: 2010-2011 - Εκτίμηση 2010-2011

Χορηγίες – Επιχορηγήσεις (προ φόρων): 6.543.000, 8.685.492 Τηλεοπτικά (προ φόρων): 3.080.000, 3.409.560 Εισιτήρια (προ φόρων): 10.092.000, 9.840.570 Λοιπά – Έκτακτα έσοδα: 800.000, 250.000 Φόροι εισροών (ΦΠΑ): 3.785.000, 4.133.368

ΣΥΝΟΛΟ: 24.300.000, 26.318.990

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΣΡΟΩΝ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΕΣ- ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ – ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ Καθαρά ποσά (προ φόρων)

Προϋπολογισμός 2010-11 - Εκτίμηση 2010-11

Χορηγοί: 3.773.000, 4.227.854 Επιχορήγηση Σούπερ Λίγκα και ΟΠΑΠ: 770.000, 1.277.683 Επιχορήγηση UEFA: 2.000.000, 2.640.000 Επιχορήγηση Αποτελεσμάτων στο Γιουρόπα Λιγκ: 0, 540.000 Τηλεοπτικά Σούπερ Λίγκα και Προκριματικά UEFA: 3.080.000, 3.409.560 ΣΥΝΟΛΟ: 9.623.000 12.095.052

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΣΡΟΩΝ ΑΠΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Καθαρά ποσά (προ φόρων)

Προϋπ. 2010-2011 - Εκτίμηση 2010-2011

Εισιτήρια διαρκείας: 5.916.000, 5.827.260 Εισιτήρια Σούπερ Λίγκα: 1.783.500, 1.446.810 Εισιτήρια προκ. UEFA: 696.000, 783.00 Εισιτήρια Γιουρόπα Λιγκ: 565.500, 1.131.000 Εισιτήρια Κυπέλλου: 348.00, 174.000 Εισιτήρια πλέι οφ: 783.000, 478.500 ΣΥΝΟΛΟ: 10.092.000, 9.840.570 Τα παρακάτω στοιχεία αποδεικνύουν ότι ξεκάθαρα το άνοιγμα των 2 εκατομμυρίων και κάτι προήλθε από το αγωνιστικό κομμάτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚΡΟΩΝ 2010-2011

Προϋπολογισμός 2010-11 - Απολογισμός εκτίμηση

Αγωνιστικό (με φόρους): 14.820.000, 17.308.759 Διεξαγωγή Αγώνα: 2.730.000, 3.466.015 Υποδομές και Αθλητικό Κέντρο:730.000, 716.801 ΑΣ ΠΑΟΚ: 1.800.000, 1.800.000 Εξοδα Διοίκησης και Προώθησης: 1.240.000, 1.344.570 Λοιποί Φόροι και Εξυπηρέτηση Δανείου: 2.980.000, 3.768.00 ΣΥΝΟΛΟ: 24.300.000, 28.404.145

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚΡΟΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ

Προϋπολογισμός 2010-11 - Απολογισμός εκτίμηση

Συμβόλαια παικτών: 7.100.000, 7.385.000 Συμβόλαια προπονητών: 900.000, 1.022.000 Πριμ συμβ. Σούπερ Λιγκ: 200.000, 257.400 Πριμ συμβ. Κυπέλλου: 100.000, 83.625 Πριμ συμβ. Γιουρόπα Λιγκ Κυπέλλου: 250.000, 540.000 Μισθοδοσία: 900.000, 1029.000 Ατομικά Πριμ: 400.000, 889.000 Εξ. Προπονήσεων - Λοιπά: 450.000, 550.000 ΕΠΟ % επί των συμβολαίων: 430.000, 566.083 Manager- Ομάδες: 700.000, 650.000 Φόροι παικτών - προπονητών - πριμ: 3.390.000, 4.336.661 ΣΥΝΟΛΟ: 14.820.000, 17.308.759

Στις υπόλοιπες λίστες, στην εκτίμηση (λόγω ότι δεν έχει κλείσει ο μήνας λειτουργίας, ο Ιούνιος) εκροών της διεξαγωγής των αγώνων ο προϋπολογισμός ήταν 2.730.000 κι η εκτίμηση (μικτά) έφθασε τα 3.466.015, στην εκτίμηση εκροών του Αθλητικού Κέντρου Υποδομών και ΑΣ ΠΑΟΚ ήταν 2.530.000 και τελικά η εκτίμηση ήταν μικρότερη, 2.406.790. Σε ό, τι αφορά την κατηγορία «Γραφεία και Προώθηση» ο προϋπολογισμός ήταν για 1.240.000 και πήγε 1.344.570 ευρώ και τέλος στα «Δάνεια και Φόροι» το ποσό ήταν προϋπολογισμένο για 2.980.000 κι έφθασε τα 3.768.000 ευρώ.

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...