5/6/11

oxyro N1.465
















paok--oxyro -
4ο παιχνίδι της σιεράς των μικρών τελικών

αρηθ
- ΠΑΟΚ - 80-91

Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το δευτερο του σπιτι το Παλέ.
Οι μεγάλες ομάδες έχουν τον τρόπο να τα καταφέρνουν κόντρα σε αρηΘ και διαιτητές ειναι μια αρσενικη νίκη και απάντηση στους ασεβείς.
Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή μας.
Περισσότεροι από 200 ΠΑΟΚτσήδες βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της ομάδας μας για να αποθεώνουν τους παίκτες για τη νίκη μέσα στο Παλέ Ντε Σπορ.
Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (8/6) στο Παλατάκι κρατάει πλέον στα χέρια του το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα

Υ.Γ Τους ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ για να τους προσφέρουμε μια "ανάλογη και καλύτερη φιλοξενία" στο ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ PAOK SPORTS ARENA...(Πρέπει να σημειωθεί ότι και στην διάρκεια του αγώνα έπεσαν πολλές κροτίδες, κανείς όμως από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ή το τημ δεν σηκώθηκε να φύγει από το γήπεδο...)

Σούλης Μαρκόπουλος

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί άντεξαν σε μία καυτή ατμόσφαιρα. Η καλή εικόνα ήταν αυτό που έκανε ο κόσμος σε όλη τη διάρκεια αλλά στο τέλος ήταν η κακή εικόνα. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Οι παίκτες έδωσαν ότι μπορούσαν. Σχεδόν σε όλη τη στατιστική υπερέχουμε. Δεν τελείωσε τίποτα. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια παίζονται στον πόντο. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο την Τετάρτη υπάρχει φοβερή κούραση, οι παίκτες δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιο επίπεδο».

Για την καλή εμφάνιση συγκεκριμένων παικτών:
«Κανένας δε μπορεί να δώσει την ακριβή εικόνα. Ο παίκτης από μία φάση μπορεί να δημιουργήσει αισθήματα θετικά ή αρνητικά. Μία σωστή φάση και αλλάζει προς το καλύτερο η ψυχολογία του. Όταν εμείς μείναμε πίσω οι παίκτες μου πίστευαν ότι μπορούν να πάρουν το παιχνίδι. Γυρίσαμε πιο δυνατοί από ότι πριν και αυτό ήταν το καλύτερο στοιχείο».

Για το αν η δική του παρουσία κάτι παραπανω στην ομάδα:
«Αν περιμένω μετά από 30 χρόνια να δώσω εξετάσεις για μία χρονιά στον ΠΑΟΚ. Η δουλειά κρίνεται μέρα με τη μέρα. Οι παίκτες παίζουν. Οι παίκτες πιστεύουν. Οι παίκτες πρέπει να σταθούν στα πόδια τους δυνατοί. Δεν άλλαξε κάτι ο Αρης. Οι ίδιοι παίκτες είναι. Ο προπονητής θα πει απλά κάποια πράγματα. Πολλές φορές κάνουν και λάθη. Ο προπονητής δεν είναι ο μάγος που θα χτυπάει με το ραβδί τους παίκτες και θα γίνονται ήρωες».

Για το πέμπτο παιχνίδι:
«Το θέμα είναι ποιος θα αντέξει την πίεση, θα έχει καλύτερη ψυχολογία, θα επιβάλλει το ρυθμό του και θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

Τοντόρ Γκετσέφσκι

«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το θέμα ήταν εμείς να παίξουμε 40 λεπτά με μεγάλη συγκέντρωση. Εχουμε μεγάλη πιθανότητα να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και αυτό εξαρτάται από εμάς».

Για τη δική του εμφάνιση:
«Προσπάθησα όπως σε κάθε παιχνίδι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι εδώ και πολλά χρονιά. Είναι στοίχημα και για τις δύο ομάδες. Είναι καλό για το μπάσκετ που γίνονται παιχνίδια σε γεμάτα γήπεδα».

Για το κλειδί της νίκης:
«Ακόμα και όταν μείναμε πίσω, διατρήσαμε την ψυχραιμία μας και βελτιώνοντας την άμυνα μας γυρίσαμε την κατάσταση».

Για το πεμπτο παιχνίδι:
«Κάθε παιχνίδι δεν έχει πολλές διαφορές με το προηγούμενο. Και οι δύο ομάδες είναι κοντά. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου και με καλή ατμόσφαιρα να πάρουμε το παιχνίδι και να βγούμε στην Ευρωλίγκα».

Μιχάλης Γιαννακίδης


"Ήταν δύσκολο ματς, ερχόμασταν από ήττα μέσα στην έδρα μας. Έπρεπε να παλέψουμε παραπάνω από το 100%, το πστεύαμε πολύ. Κάποιοι μας κατηγορούσαν όλες αυτές τις ημέρες μετά την ήττα. Ο κόουτς ήταν από τους λίγους που μας πίστεψαν, μας έδινε κουράγιο και εμείς από την πλευρά μας θέλαμε να παλέψουμε και να πάμε με τον Άρη σε πέμπτο ματς".

Για όσα μεσολάβησαν μετά την ήττα στο "Παλατάκι":
"
Μας κατηγορούσαν εννοώ ότι δεν πίστευε κανείς ότι μπορούσαμε να έρθουμε εδώ και να κερδίσουμε τον Άρη. Η ατμόσφαιρα ήταν καλή, πετάχτηκαν κάποια αντικείμενα, όπως, όμως, και στην έδρα μας. Όσον αφορά την διαιτησία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πού καλή, στο πρώτο. βέβαια, ο Άρης βάρεσε περισσότερες βολές".

Για την συνεισφορά του Μαρκόπουλου στην επιτυχία του "Δικεφάλου":

"Όλοι οι παίκτες βάλαμε κάτω τον εγωισμό μας και θέλαμε να κερδίσουμε. Ο κόουτς μας στήριξε παρά πολύ, παρά τα όσα προβλήματα, είναι αυτός που μας πιστεύει περισσότερο από όλους. Τα λόγια του κόουτς είναι αυτά που μας έφεραν σε αυτή την θέση".


Για το επόμενο παιχνίδι:

"Πλέον το ξεχνάμε, αύριο είναι μια άλλη ημέρα πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας γιατί και πάλι ο Άρης πήρε διαφορά στο σκορ. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι".


Τα δεκάλεπτα: 23-24, 50-42, 66-66, 80-91

αρηθ : Μπράουν 6(1), Ταπούτος 7, Κινγκ 9, Τσαϊρέλης, Χατζηβρέττας 16 (12/13 βολές), Χαραλαμπίδης 28(3), Κασίροφ 6, Κουμπούρας, Μπάβσιτς 1, Σλούκας 7(1).

ΠΑΟΚ : Μάρσαλ 14, Κρίστμας 18(3), Αποστολίδης 2, Δέδας 8(2), Ντόζιερ 12, Στίγγερς 6(1), Μπούλιαν 6, Γιαννακίδης 5, Καλλές, Γκετσέφσκι 20.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...