7/6/11

oxyro N1.467




Συγχαρητήρια σε όλους που φέτος πέτυχαν εκπληκτικά πράγματα, αλλά και σε αυτούς που στήριξαν φέτος την ομάδα, ακόμα και στα δύσκολα.

Ένα μεγάλο μπράβο σε Μαρκόπουλος, Σταυρόπουλος και όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ που σημείωσαν μια μεγάλη επιτυχία εν σύγκριση με το μπάτζετ της ομάδας και τα προβλήματα.
Ας είναι η φετινή χρονιά η ώθηση που χρειάζεται για να ξαναγίνει ο ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.




















paok-oxyro- 5ος αγώνας play offs

ΠΑΟΚ - αρηθ - 63-56


Ο ΠΑΟΚ μετά από 11 χρόνια είναι και πάλι στην Ευρωλίγκα, ήταν το αφεντικό του αγώνα, σε μια βραδιά με 9000 τρελαμένους οπαδούς μας στο PAOK SPORTS ARENA νίκησε τον αρηθ με 63-56 και έκανε το 3-2 στις νίκες.
Από τα μεγάφωνα, ακούγονταν κλαρίνα, που επελέγη ως μουσική υπόκρουση για το "ασπρόμαυρο" πάρτι Ευρωλίγκας που στήθηκε στο "Παλατάκι". Έγινε και η απονομή μεταλλίων στους θριαμβευτές.

Σούλης Μαρκόπουλος
“Να ευχαριστήσω τον κόσμο. Που είχε φοβερό παλμό, θύμισε παλιές καταστάσεις, τότε που ο αγώνας ξεκινούσε τις 10 το βράδυ και ερχόταν από τις 5. Τον θέλουμε αυτόν τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω πολλούς για το επίτευγμα, τους συνεργάτες μου, τον Νίκο Σταυρόπουλο και τον Τέλη Ζουρνατζίδη, τον Παντελή Μπούτσκο και τον Χάρη Μαρκόπουλο. Ο γυμναστής, ο γιατρός και όλο το τιμ βοήθησαν τα μέγιστα. Ευχαριστώ και τη διοίκηση. Με τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε η κατάκτηση της τρίτης θέσης είναι μεγάλη επιτυχία. Δουλέψαμε πάρα πολύ. Σήμερα, κερδίσαμε πολύ πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ, σε ένα παιχνίδι ντέρμπι, που η μπάλα ήταν βαριά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου για τη συνεργασία και για τη σκληρή δουλειά τους”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Για τη δική του δουλειά:
"Είναι δύσκολη η δουλειά του προπονητή, δεν τελειώνει με την προπόνηση. Το τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη το είδα τρεις φορές, συνολικά επί 14 ώρες για να το αναλύσω".

Για την επόμενη μέρα:
"Σε μία ομάδα πρέπει να ξέρεις το μπάτζετ. Σήμερα στην Ελλάδα η οικονομική κατάσταση δε σηκώνει να φέρεις μεγάλους παίκτες. Πρέπει να βρεθούν τρόποι να βγουν ταλέντα και να πλαισιώσουν τις ομάδες. Όχι να βγάλει έναν παίκτη ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης και σε δύο χρόνια να πάει στην Αθήνα".

Για τις δυσκολίες της χρονιάς:
"Η επιτυχία ήρθε βήμα βήμα. Πήραμε μεγάλες νίκες μετά την απομάκρυνση του Παπαδόπουλου, που μας δημιούργησε μεγάλο κενό. Οι παίκτες δέθηκαν περισσότερο μεταξύ τους και έγινε πραγματική ομάδα. Παίξαμε καλό μπάσκετ"

Μιλτιάδης Κανώτας
“Είναι εκπληκτικό, πετύχαμε κάτι που περιμέναμε τόσα χρόνια. Είναι η επιβράβευση της υπομονής και η δικαίωση για τους παίκτες, τον προπονητή και όσους το πίστεψαν. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας, ήταν ανεπανάληπτη η υποστήριξή του. Έγινε ένα φοβερό sold out και ελπίζω πλέον ο κόσμος να αγκαλιάσει το μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ γύρισε στη διοργάνωση που δημιούργησε πριν από χρόνια και είμαστε έτοιμοι να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές”

Νίκος Σταυρόπουλος
«Αυτή είναι η επιβράβευση των προσπαθειών που κάνουμε επί δύο χρόνια. Τώρα όμως έχουμε την ευθύνη που φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο και πρέπει να τους σεβαστούμε, αλλά και να μας σεβαστούν. Τώρα όμως θα μας επιτρέψετε να απολαύσουμε τις στιγμές και την επιτυχία μας μέσα σε τόσες αντιξοότητες…»

Χάρης Μαρκόπουλος
«Είχαμε μία πολύ δύσκολη σειρά αγώνων και τα πιο πολλά παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να γυρίσουμε το προηγούμενο παιχνίδι, που ήταν και πολύ σημαντικό. Σήμερα θα κέρδισε όποιος το ήθελε περισσότερο…».

Ντιόντε Κρίστμας

«Αν και στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα, μέρα με τη μέρα δουλέψαμε περισσότερο και γίναμε πραγματική ομάδα. Για την επόμενη μέρα, πρέπει να ξεκουραστούμε και θα δούμε τι θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην κορυφαία διοργάνωση και χρειάζεται έναν καλό προγραμματισμό».


Ρόμπερτ Ντόζιερ
Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε σε όλη την χρονιά. Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Μείναμε ενωμένοι και το παλέψαμε μέχρι τέλους. Σήμερα φάνηκε ότι θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο από τα επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε. Εύχομαι η επόμενη χρονιά να φέρει κάτι καλύτερο για την ομάδα στην Ευρωλίγκα".

Σε ερώτηση για το αν τα 18 ριμπάουντ είναι προσωπικό ρεκόρ τόνισε:

"Μάλλον ισοφαρίζω το προσωπικό ρεκόρ".

Για το αν σκέφτεται να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα, είπε:

"Είμαι ανοικτός στην πιθανότητα να μιλήσω. Είμαι ανοικτός να μιλήσω με την ομάδα γιατί αγαπάω την ζωή στην Θεσσαλονίκη που είναι η πιο όμορφη πόλη στην Ελλάδα. Σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Είχα παίξει και στο κολλέγιο τέτοιους σημαντικούς αγώνες, αλλά αυτό που είδα σήμερα με τόσο κόσμο να βλέπει όρθιος τον αγώνα δεν το έχω ξαναζήσει. Μπράβο για την βοήθεια που μας έδωσαν".

Για την ομαδική προσπάθεια συμπλήρωσε:

"Θεωρώ ότι φέτος παίξαμε πολύ ομαδικό μπάσκετ και τα εύσημα ανήκουν στον προπονητή και τους συνεργάτες του. Όλες αυτές οι ώρες δουλειάς και η επιμονή σε κάποιες ασκήσεις που ίσως μας κούρασαν έπιασαν τόπο. Κάποια στιγμή κάναμε αυτόματα ότι ακριβώς έπρεπε".

Τέλος, σε ερώτηση για την προσφορά του Σούλη Μαρκόπουλου στην ομάδα, ο Ντόζιερ ανέφερε:
"Είναι πολύ έμπειρος προπονητής. Εγώ είμαι νέος μια και κάνω την δεύτερη επαγγελματική χρονιά μου. Η προσπάθεια του προπονητή και το γεγονός ότι μας κρατούσε μόνιμα σε τέτοιο επίπεδο και τόσο συγκεντρωμένους, είναι μεγάλη επιτυχία".

Τα δεκάλεπτα
: 15-5, 33-20, 47-36, 63-56


ΠΑΟΚ :
Μάρσαλ 20, Κρίστμας 3, Αποστολίδης 2, Δέδας, Ντόζιερ 17, Στίγγερς 3(1), Μπούλιαν 1, Γιαννακίδης 5(1), Καλλές, Γκετσέφσκι 12(1).

αρηθ
: Μπράουν 14(3), Γουίντερς 3, Ταπούτος 20(4), Κινγκ 6, Τσαϊρέλης, Χαραλαμπίδης, Χατζηβρέττας, Κασίροφ, Κουμπούρας, Μπάβσιτς 3, Σλούκας 10, Βεργίνης.0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.191

 Play Out Basket League  3η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Καρδίτσα - 85-70  Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Basket League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 85...