26/6/11

oxyro N1.483



paok-oxyro - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4, πιστός στις αρχές του, γνωστοποιεί στο κόσμο της ομάδας ότι οι 10-15 οπαδοί μας που επισκέφτηκαν το βράδυ της Τρίτης τον Γ. Σαχπατζίδη, λειτούργησαν αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου όπως φυσικά εμείς το καταλαβαίνουμε αυτό. Η ΘΥΡΑ 4 αναλογιζόμενη την 35ετή ιστορία της, οφείλει να παρεμβαίνει και θα παρεμβαίνει όταν κρίνει ότι το απαιτούν οι περιστάσεις. Τα προσωπικά μας συμφέροντα μένουν πάντα έξω από την πόρτα του συνδέσμου και επίκεντρο των πράξεών μας είναι αποκλειστικά το μεγαλείο του ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα στις επάλξεις, τα πρόσωπα δεν μας αγγίζουν και όποιος σκέφτεται υστερόβουλα για το σύνδεσμο και το σύλλογο θα μας βρει μπροστά του.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

Ανέβηκε» το τελευταίο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας για αυτήν την αθλητική περίοδο. Ευχόμαστε σε όλους (όσους πάνε) καλές διακοπές
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Ως Club ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ επώνυμα όπως πάντα και χωρίς να κρυβόμαστε οφείλουμε να στείλουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και να ενημερώσουμε τον λαό του ΠΑΟΚ ότι βεβιασμένες κινήσεις και προσωπικές αντιπάθειες, εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα. Σε καμία περίπτωση η κίνηση 10-15 ατόμων δεν αντιπροσωπεύει τον σύνδεσμό μας και πόσο μάλλον ολόκληρο το συνδεσμιακό κομμάτι του ΠΑΟΚ. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν θα αφήσουμε κανέναν και για κανέναν λόγο να καταστρέψει μία ακόμη χρονιά της αγαπημένης μας ομάδας. Αναμένουμε τις εξελίξεις και κρίνοντας θα ενεργήσουμε με γνώμονα πάντα το καλό του ΠΑΟΚ. Ζαγοράκης και Βρύζας οφείλουν να βρουν την καλύτερη λύση.

ΥΓ. Ο καθοδηγούμενος Τύπος της πόλης κράτησε την γνωστή στάση του.



Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών "Το Πατριαρχείο"

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών "Το Πατριαρχείο" διοργανώνει την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. το 4ο τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή της ομάδας των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αλλά και της γυναικείας ομάδας του "Δικεφάλου" Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του ορφανοτροφείου Γιαννιτσών.

Τα παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο του Πλανανότοπου...

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

1) ΠΑΟΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ(ΓΥΝΑΙΚΩΝ) - ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

2) ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΠΑΟΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ(ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ)

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:2,50€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...