30/6/11

oxyro N1.490





Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια θα δώσει η ομάδα του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου (04/7-18/7) προετοιμασίας της στο Arnhem της Ολλανδίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα, οι αντίπαλοι, οι ώρες και τα γήπεδα όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες:

1. 09/7/2011, 19:00 ΠΑΟΚ v FORTUNA DUSSELDORF - Paul Janes stadium (Flinger Broich 87, 40235 Dusseldorf, Γερμανία).

2. 12/7/2011, 19:00 ΠΑΟΚ v FC GRONINGEN - Sportterrein schapendrift ( Schapendrift nr 1 Norg).

3. 13/7/2011, 18:00 ΠΑΟΚ v CSKA SOFIA - Arnhem area (εντός των ημερών θα οριστικοποιηθεί το γήπεδο στην περιοχή του Αρνεμ).

4. 17/7/2011, 19:00 ΠΑΟΚ v TRABZONSPOR - Krefeld, Grotenburg stadium (Tiergartenstr. 165, 47800 Krefeld, Γερμανία).



Eκπληκτικό ρεκόρ με 12.368 τα διαρκείας


Με το κλείσιμο των γραφείων της Τούμπας η καταμέτρηση έδειξε ότι πουλήθηκαν 12.368 εισιτήρια. Από την Τούμπα σήμερα πέρασαν 1.623 άνθρωποι και έγινε νέο ρεκόρ εισιτήριον διαρκείας σε μία μέρα διάθεσης, ρεκόρ όλων των εποχών για τον ΠΑΟΚ



Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Απάντα στον τροχό


Ο Σύλλογος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετεί δημόσια , για την άκρως συκοφαντική δημοσίευση στην ιστιοσελίδα www.otroxos.gr. O κ. Στάθης Κελεσίδης έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια της τοπικής κοινωνίας του Ωραιοκάστρου, όχι τόσο γιατί τα όσα εμετικά αναφέρει οφείλονται στην ελλειπή ενημέρωση του, αλλά γιατί προσπαθεί να εμπλέξει το σύλλογο μας στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου, για να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα.

Το κείμενο κατηγορεί ευθέως τον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου ότι δωροδοκήθηκε από το νυν δήμαρχο στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές . Θέλουμε να ενημερώσουμε τον ανενημέρωτο κ. Στάθη Κελεσίδη ότι ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου έχει μέλη που ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα . Είμαστε ενεργοί πολίτες , συζητάμε για τα πάντα στο σύλλογο μας , όμως ο καθένας μας έχει τη προσωπική του πολιτική τοποθέτηση . Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου ούτε εξαγοράζεται ούτε δωροδοκείται , δεν ακολοθούμε όλοι τις δικές σας πρακτικές .

Επιπλέον στο κείμενο αναφέρεται ότι ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου ευθύνεται για ένα περιστατικό επίθεσης σε κάποιον νεαρό οπαδό του Άρη . Από τον Ιούνιο του 2008 μέχρι σήμερα δεν έχει δημιουργηθεί ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ περιστατικό βίας που να μας αφορά . Υπενθυμίζουμε επίσης στον ανενημέρωτο κ. Στάθη Κελεσίδη, ότι για ένα περιστατικό για το οποίο είχε στοχοποιηθεί ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου , αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με τις οπαδικές προτιμήσεις .

Ακόμα στο γεμάτο από συκοφαντίες κείμενο, αναφέρεται ότι κάποιοι νεαροί κατέληξαν συλληφθέντες στο αστυνομικό τμήμα και αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από παρέμβαση του κ. Πολυχρονίδη. Ουδέποτε υπήρξαν συλλήψεις μελών του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου και εδώ επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι ο κ Κελεσίδης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα για να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους . Μάλιστα επειδή δεν προερχόμαστε από άλλο πλανήτη θα προσθέσουμε ότι η αντιπαλότητα αυτή , υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό του , αφού ο ίδιος είναι αμελητέα ποσότητα .

Στη συνέχεια το κείμενο αναφέρει ότι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. βρώμισαν κάποιους τοίχους του δήμου μας . Παραβλέπουμε το γεγονός ότι δεν αναφέρει πουθενά ότι στου τοίχους τους δήμους μας αναγράφονται και άλλες ομάδες(όπως για παράδειγμα είναι γραμμένο το όνομα της ομάδας από την πρωτεύουσα που υποστηρίζει ο ίδιος ) και μπαίνουμε στην ουσία . Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου είναι υπεύθυνος μόνο για τα μέλη του και δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη αν κάποιος γράφει στους τοιχους , εξάλλου αυτά υπήρχαν και πριν την ίδρυση του συλλόγου μας . Ο κ. Κελεσίδης προσπαθεί να προβάλλει τις οικολογικές του ανησυχίες με τα λόγια, σε αντίθεση με τον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου που μιλάει με έργα . Ενημερώνουμε λοιπόν τον ανενημέρωτο κ. Κελεσίδη ότι ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου είχε φροντίσει ώστε να καθαριστούν όλες οι πινακίδες του Δήμου μας από αυτοκόλλητα .

Στο τέλος του κατάπτυστου αυτού κειμένου , μετά από τις οδηγίες που δίνει ο κ. Στάθης Κελεσίδης στην Αστυνομική Διεύθυνση του Ωραιοκάστρου ( ίσως θα έπρεπε να έιναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει με την Αστυνομία γιατί μπορεί να ανακαλύψουν ότι δεν υπηρέτησε , γιατί άραγε , ποτέ στο στρατό )και στη Δημοτική αρχή , αναφέρει ότι πρέπει να εξαναγκαστούμε στο κλείσιμο των γραφείων μας .

Επειδή ασχοληθήκαμε πολύ με τον κ. Στάθη Κελεσίδη απευθυνόμαστε στη κοινωνία του Ωραιοκάστρου . Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου , με έργα και όχι με λόγια , αποδεικνύει καθημερινά από τον Ιούνιο του 2008 ότι προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο . Είμαστε όλοι ανεξαιρέτως μέλη της τοπική κοινωνίας . Ο Σύλλογος μας αποτελείται από οικογενειάρχες , από νέους και νέες , από επιχειρηματίες εργαζόμενους και ανέργους , από αριστερούς και δεξιούς και όλους μας ενώνει η κοινή μας τρέλα , ο Π.Α.Ο.Κ και τίποτα άλλο . Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου είναι μια αυτόνομη συλλογικότητα , δεν είναι μέλος κάποιου franchise , εμείς αποφασίζουμε όλοι μαζί με δημοκρατικές διαδικασίες , δεν παίρνουμε εντολές από κανέναν , είμαστε κύριοι του εαυτού μας . Όσοι πάνε να μπερδέψουν την τοπική κοινωνία ας αναλάβουν τις ευθύνες τους .

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου δεν θα επιτρέψει σε κανέναν Στάθη - Σταθάκη η οποιονδήποτε άλλον να αμαυρώσει τη δράση του συλλόγου μας . Τον παροτρύνουμε να ασχοληθεί με τους τροχούς και τα τροχαδάκια του , διαμαρτυρόμαστε για το εμετικό δημοσίευμα και πιφυλασσόμαστε να προσφύγουμε δικαστικά για τη συκοφαντική δυσφήμηση του συλλόγου μας .

Μετα τιμής Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΧΟΡΟΣ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 1995

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Λεπτοκαρυάς σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του συνδέσμου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου. Ο χορός φέτος θα γίνει στο σκάφος ''Μένια-Μαρία'' που είναι 150 θέσεων. Μια εξάωρη κρουαζιέρα μόνο ΠΑΟΚ.

Για προσκλήσεις και πληροφορίες στα γραφεία του συνδέσμου μας.

Υ.Γ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχιζεται κανονικά.



Ποιες ημέρες θα αντιμετωπίσει η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ τις τρεις ομάδες του 1ου ομίλου των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ

Η UEFA ανακοίνωσε ποιες ημέρες ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία), Κισινάου (Μολδαβία) και Νάσε Τάκσι (Σκόπια).
Έτσι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίση στο ξεκίνημα, την Γκαλιαδόρ Κισινάου (Μολδαβία) στις 11 Αυγούστου, την διοργανώτρια του ομίλου Νάσε Τάκσι (Σκόπια) στις 13 Αυγούστου και την Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) στις 16 Αυγούστου.

Οι ώρες των παιχνιδιών αναμένεται να γνωστοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Δείτε το πρόγραμμα πατώντας εδώ.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου