26/6/11

oxyro N1.484





Το τουρνουά του "Πατριαρχείου".

Το τουρνουά ξεκίνησε στις 17.30 συμμετείχαν η ομάδα βετεράνων του ΠΑΟΚ, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Δικέφαλου, η ομάδα του ΠΑΟΚ Δυτικού (πρωταθλήτρια στην Α΄ κατηγορία Πέλλας) και η ομάδα του "Πατριαρχείου".

Στον πρώτο αγώνα διάρκειας 45 λεπτών

Βετεράνοι - ΠΑΟΚ Δυτικού - 1-1.

Με τους Βετεράνους:
Κουρτσελίδης, Μαλιούφας, Μήτογλου, Πέλλιος, Ορφανός, Στιψιανός, Πουρλιοτόπουλος, Στ. Μπορμπόκης, Κουρτίδης, Βολτέζος και ο Ανδρέας (πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ Γρεβενών).

ΠΑΟΚ Δυτικού: Π. Βασιλειάδη, Β. Βασιλειάδη, Σ. Βασιλειάδη, Κουτούδη, Ανδρεάδη, Παγκοζίδη, Νικολα:ιδη, Σ. Παυλίδη, Ιωαννίδη, Τζοβάνι ενώ ακόμη έπαιξαν οι Βουτιρίτσας, Δ. Βλάχος, Γ. Βλάχος και Χαρπίδης.


Στον δεύτερο, διάρκειας 90’ λεπτών

Πατριαρχείου - γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ- 6-3.

Με την ομάδα του Πατριαρχείου:

Μήτικας, Τζιρέλης, Καραγιάννης, Σαββατιανός, Χρ. Παρασκευάς, Τοπάλης, Μουτούδης, Βαφειάδης, Συρώκας, Νικηφορίδης, Κόιος αλλά και οι: Ιωσηφίδης, Συρπίδης, Αγιαννίδης, Ουσταμπασίδης, Ξανθόπουλος, Λιάλης, Γκένης, Στεφανίδης, Ποζατζίδης.

Με τη γυναικεία ομάδα του Δικεφάλου:

Παπακωνσταντίνου, Κούτσικου, Κατσιαρού, Ε. Μουρατίδου, Μ. Μουρατίδου, Γκατζογιάννη, Καλτσίδη, Παντελειάδου, Ντιμιτρίεβιτς, Ασημώνη, Βαρδαλή και επίσης οι Γκάτσου, Λαγογιάννη, Παπαδοπούλου, Δουμιώτου, Βακάλη, Λαζαρίδου και Ριζοπούλου.

Η κερκίδα του γηπέδου ήταν κατάμεστη, ενώ το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα εισιτήρια που κόστιζαν 2,5 ευρώ θα αποτελέσει μία ανακούφιση για το Ορφανοτροφείο Γιαννιτσών. Μετά τους αγώνες ακολούθησε πάρτι, με ροκ συναυλία και μπάρμπεκιου στο χώρο του γηπέδου.

Πέρσι τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί από το ανάλογο τουρνουά είχαν δοθεί στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου για το γεύμα Αγάπης. Πρόπερσι είχαν δοθεί στον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κυριακίδη, που ακόμη νοσηλεύεται στη Λάρισα. Τη πρώτη χρονιά τα έσοδα είχαν δοθεί για την ανάρρωση του αστυνομικού Λαζαρίδη (είναι οπαδός του ΠΑΟΚ) που είχε τραυματιστεί στα Ζωνιανά της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...