28/12/11

oxyro N1.650



paok-oxyro

Ο έφορος του τμήματος γυναικείου χάντμπολ, Δημήτρης Χασεκίδης


«Δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία του παιχνιδιού με τις Ελπίδες Δράμας, αλλά θα γίνει σύντομα. Το μόνο σχόλιο για την απόφαση αυτή είναι ότι θα μπορούσαμε να «αρρωσταίνουμε» και εμείς για να μεταθέσουμε έναν αγώνα όποτε μας βολεύει. Όμως ο ΠΑΟΚ θα πάει και πάλι για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι»

Για την διαιτησία του παιχνιδιού κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο:

«Δεν ήταν καθόλου καλή η διαιτησία και για τις δύο ομάδες, αλλά κυρίως εις βάρος μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι 20 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, όταν το παιχνίδι ήταν 21-21 η παίκτρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου πατά 10 εκατοστά περίπου την περιοχή του τέρματος και όμως το γκολ μέτρησε και μάλιστα μετά το γκολ σφύριξαν τη λήξη».

Ο έφορος του ΠΑΟΚ
Δημήτρης Χασεκίδης έστειλε και τις ευχές του τμήματος στον κόσμου του Δικέφαλου:
«Το τμήμα γυναικείου χάντμπολ του ΠΑΟΚ από την πρώτη ομάδα μέχρι και τις ακαδημίες, από όλα τα κορίτσια τους προπονητές και τους συνεργάτες του κάθε τμήματος, ευχόμαστε Καλή Πρωτοχρονιά από καρδιάς στον κόσμο του ΠΑΟΚ».



Ο ΠΑΟΚ διοργανώνει στις 27-30 Δεκεμβρίου 2011 το 2ο Τουρνουά Χριστουγέννων για τις κατηγορίες Παίδων και Παμπαίδων, με τη συμμετοχή 16 ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...