6/12/11

oxyro N1.630












Φιλικό στα Γιαννιτσά

Αναγέννηση Γιαννιτσών - ΠΑΟΚ - 0-2

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 την Αναγέννηση στο φιλικό που έγινε στα Γιαννιτσά, παρουσία περίπου 500 οπαδών μας. Τα γκολ Γιάννου (12') και Κατσικάς (19').

Ο Νίκος Κολομπούρδας μίλησε για τους παικτες της Κ20 στο σημερινό φιλικό
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, όταν παίζουν οι παίκτες μου σε υψηλό ρυθμό. Θέλει πολλή δουλειά ακόμη. Τα ταλέντα πρέπει να παίζουν σε τέτοιο επίπεδο στα 17 χρόνια τους και όχι στα 23 τους. Αυτό προσπαθούμε να καταφέρουμε»

Απόστολος Γιάννου
"Αυτοί οι αγώνες κάνουν καλό και βοηθούν τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Προσωπικά νιώθω ότι οφελούμαι, όπως το ίδιο ένιωσα παίζοντας με την ομάδα νέων"

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Σιμψερής, Τσίλης, Τζεβελέκης, Παπαδημητρίου, Στεργίδης, Αλμπάνης, Καρπούζης, Κωστίκας, Κωνσταντίνου, Παντελίδης, Χαλιλάι

ΠΑΟΚ: Γλύκος (72' Μελισσάς), Αποστολόπουλος (72' Κωνσταντινίδης Π.), Λίνο (46' Λαμπάκης), Κατσικάς, Μπαλάφας (61' Ιντζίδης), Παναγιωτούδης, Αρίας (Ταουσιάνης), Ντεμούρα (Παπαδόπουλος Β.), Δερμιτζόγλου (61' Κίτσιου), Πόποβιτς (61' Τσανδάρης), Γιάννου (72' Χαρμάνας)






Eurocup


Κίμκι
- ΠΑΟΚ - 89-65

O ΠΑΟΚ πάλεψε στη Μόσχα απέναντι στην Κίμκι, στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα δεν ήταν καλός, κυρίως, αμυντικά, με αποτέλεσμα η Κίμκι να ξεφύγει στο σκορ και έτσι ηττήθηκε με 89-65 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Eurocup.

Σούλη Μαρκόπουλο
«Παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα, γνωρίζαμε ότι δεν ήταν πολλές οι πιθανότητες που είχαμε για να κερδίσουμε, αλλά θέλαμε να κάνουμε την προσπάθειά μας και να βάλουμε στο παιχνίδι κατά διαστήματα και τα τρία παιδιά που απουσιάζουν εδώ και καιρό. Η ομάδα ήταν αξιόμαχη στο γήπεδο για 25 περίπου λεπτά, στη συνέχεια παρουσιάσαμε μία ολιγωρία στην άμυνά μας και σε 2-3 περιπτώσεις δεχτήκαμε μακρινά τρίποντα, που εφόσον τα είχαμε αποφύγει θα μπορούσαμε ακόμη και να περάσουμε ξανά μπροστά στο σκορ, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά. Η Κίμκι πήρε μία διαφορά σε εκείνο το σημείο, εμείς δεν είχαμε καλές επιθετικές προσπάθειες και καθώς αύξησαν την διαφορά στο τέταρτο δεκάλεπτο τελείωσε και το παιχνίδι. Για πρώτη φορά μετά από καιρό είδαμε όλους τους παίκτες στην ομάδα και άσχετα με το αποτέλεσμα, ελπίζουμε ότι σύντομα και με τον χρόνο που παίρνουν τα παιδιά θα επανέλθουν οι ισορροπίες στην ομάδα. Η Κίμκι έχει ήδη προκριθεί κι εμείς πρέπει να δούμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αλλά πρωτίστως να είμαστε δυνατοί και όλα είναι ανοικτά».

Νίκος Καλλές.
"Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι αυτό το γνωρίζαμε πριν ακόμη έρθουμε στη Μόσχα. Καταφέραμε να μείνουμε στο παιχνίδι για 25 περίπου λεπτά, παρά το γεγονός ότι γενικά δεν παίξαμε καλά, ακόμη και στα πρώτα δύο δεκάλεπτα.
Στη συνέχεια του αγώνα, η Κίμκι βρήκε καλό ρυθμό, μπήκαν και τα τρίποντά τους και μάλιστα συνεχόμενα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φύγουν στο σκορ και να χάσουμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι πρέπει να μας ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς και όχι τα υπόλοιπα αποτελέσματα και για αυτό πρέπει να δούμε, όσον αφορά τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη, τα δύο παιχνίδια που απομένουν με τη Ρίγα και τη Σολέ. Από εκεί θα φανεί τι μπορούμε να κάνουμε".

Τα δεκάλεπτα:
22-18, 40-32, 69-45, 89-65

Κίμκι: Φριτζόν 14 (2), Βιάλτσεφ 3 (1), Λόντσαρ 13, Κουΐν 6, Μόνια 13 (3), Κελάτι 16 (5), Κβοστόφ, Πούσκοφ 2, Ντούντου 5 (1), Πλάνινιτς 13, Νίλσεν 2, Ζουκανένκο 2.

ΠΑΟΚ:
Γκίντενς 5, Στίγκερς 4, Ράιτ11 (2), Αράπης, Γκορί 7 (1), Ντικούδης 13, Καλαμπόκης 4, Γιαννακίδης 8 (1), Καλαμπάκας, Αντριουσκεβίτσιους 5, Τσακαλέρης, Καλλές 8.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...