14/12/11

oxyro N1.637



Ανακοίνωση του τμήματος χάντμπολ:

«Από την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου το τμήμα χειροσφαίρισης του ΠΑΟΚ αποκτά την επίσημη ιστοσελίδα του. Στη διεύθυνση www.paokhandball.gr ο φίλαθλος θα ενημερώνεται για όσα αφορούν την ομάδα, μέσα από ειδήσεις, συνεντεύξεις και θέματα. Η παρουσίαση της ιστοσελίδας θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης 22ας Δεκεμβρίου, μετά τις 9 μ.μ. στο bar ΚΟΝΑ, στη Νεάπολη (Παπανδρέου με Τσαλδάρη), όπου θα τιμηθούν προσωπικότητες του ΠΑΟΚ και οι χορηγοί του τμήματος. Τιμή εισόδου 10 ευρώ (με ποτό) για την ενίσχυση του τμήματος. Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ»



Aνακοίνωσή των σύνδεσμων του ΠΑΟΚ ''έξω από τη Θύρα 4, λαϊκό φαγοπότι''

"Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ διοργανώνουν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο της Τούμπας έξω από τη Θύρα 4, λαϊκό φαγοπότι για να γιορτάσουμε όλοι μαζί όμορφα και ΠΑΟΚτσήδικα την πρόκριση της ομάδας μας στην επόμενη φάση του Europa League πριν τον αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν. Καλεσμένος όλος ο λαός του ΠΑΟΚ. Ώρα έναρξης 16.00 μ.μ."






paok-oxyro - Eurocup

ΠΑΟΚ - Ρίγα - 76-81

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τη Ρίγα με 76-81 στο Παλατάκι και αποκλείστηκε άδοξα από τη συνέχεια του Euro Cup.

Σούλης Μαρκόπουλος
"Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί πρόκειται για συγκροτημένη ομάδα που εκτελεί καλά σε πρώτο χρόνο κι αυτό έπρεπε να σταματήσουμε. Είχαμε κάνει καλή προετοιμασία για το παιχνίδι και τα περισσότερα από αυτά που είχαμε ετοιμάσει τα κάναμε. Μόνο στα τρίποντα δεν πετύχαμε, όπου γνωρίζαμε ότι η Ρίγα είναι μία ομάδα επικίνδυνη, αλλά ενώ μέχρι τώρα είχε χαμηλό ποσοστό, αυτή την φορά σούταρε με 44%. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, είχαμε υψηλότερο ράνκινγκ, αλλά χάσαμε, το ένα παιχνίδι την εβδομάδα ίσως θα μπορέσει να φρεσκάρει την ομάδα και να της δώσει ενέργεια, αλλά και από την άλλη πρέπει να βρεις τρόπο να διατηρήσεις την συγκέντρωση των παικτών, λόγω της απόστασης του ενός παίκτη από τον άλλο".

Για τον Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους τόνισε...
"δεν είναι 100% έτοιμος, σκεφτήκαμε κάποια στιγμή να τον χρησιμοποιήσουμε, αλλά η Ρίγα έπαιζε με ψηλούς που μπορούσαν να βγουν και μακριά από το καλάθι και θα έπρεπε να αλλάξουμε όλο μας το παιχνίδι".

Μάρκους Γκορί
"Ηταν πολύ σκληρό παιχνίδι, με πολλές επαφές. Εβαλαν απίστευτα πολλά τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό μας πόνεσε σαν ομάδα. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερη άμυνα και με περισσότερη συγκέντρωση και εάν ευστοχούσαμε σε κάποιες βολές παραπάνω κι αν είχαμε περισσότερη συγκέντρωση και πιο έξυπνες άμυνες στα τελευταία δευτερόλεπτα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Εκεί όμως φανήκαμε όχι επαρκείς για την περίσταση. Δεν υπήρχε ιδιαίτερη πίεση για το παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει πίεση. Γνωρίζαμε ότι η νίκη ήταν απαραίτητη για τη νίκη, βγήκαμε για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε, απλά δεν ήταν αρκετό. Πιστεύω ότι στη συνέχεια ο κόσμος θα μπορέσει πιθανότατα να δει μία ομάδα που θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένη σε ένα στόχο και σε έναν αντίπαλο. Μπορεί να είναι ευχάριστο να παίζεις σε δύο διοργανώσεις, αλλά είναι και δύσκολο όταν θα πρέπει να σκέφτεσαι διαφορετική ομάδα κάθε τρεις ημέρες".

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 39-46, 57-63, 76-81

ΠΑΟΚ: Γκίντενς 13 (1), Στίγκερς 6, Αράπης, Γκόρι 18 (1), Ντικούδης 11, Καλαμπόκης 10, Ράιτ 4, Γιαννακίδης 5 (1), Καλλές 9, Καλαμπάκας, Τσακαλέρης

Ρίγα: Πέρι 4, Γιάχοβικς, Βάλτερς 10 (2), Γιανισένοκς 21 (4), Μπέρζινς 12 (2), Καβαλιάουσκας 11, Μιλέιτζ 12 (1), Κέιν 2, Σιμς 4, Μπέρτανς 5 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου