18/12/11

oxyro N1.642















paok-oxyro - Superleague 14η Αγωνιστική

Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ - 0-2

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 7.000 οπαδούς μας πήρε από την Δόξα στο Καυτανζόγλειο μια ωραία επαγγελματική νίκη, ένα άνετο διπλό . Πρηγήθηκε 2-0 με όμορφα γκολ που πέτυχαν ο Σαλπιγγίδης (27') και ο Φωτάκης (39') και στη συνέχεια έκανε... διαχείρι.

Λάσλο Μπόλονι
"Είμαι χαρούμενος γιατί μετά από μόνο δύο μέρες από το παιχνίδι με την Ρουμπίν κερδίσαμε. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να προετοιμάζεις την ομάδα σε δύο μέρες. Είχα ζητήσει να είμαστε παρόντες στα τελευταία τέσσερα ματς της σεζόν και χαίρομαι που μέχρι στιγμής είναι έτσι. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο μέχρις εκεί που κάναμε τη διαφορά. Πριν βάλουμε το γκολ χάσαμε ευκαιρίες και εκεί ήμουν θυμωμένος. Εκείνη τη στιγμή ο Σαλπιγγίδης μας έκανε ένα δώρο και μετά τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα.
Είχα δει ένα-δύο παιχνίδια της Δόξας. Ο νεαρός Βραζιλιάνος μας δημιούργησε προβλήματα μπροστά, όπως και ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής τους. Για εμάς ήταν σημαντικό που χρησιμοποιήσαμε παίκτες φρέσκους και πρέπει τώρα να ρίξουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο ματς του Κυπέλλου γιατί είναι σημαντικό για εμάς".


Για το θέμα με την πρόταση που έχει από την Σαουδική Αραβία:

"Ξέρω πως αυτό το θέμα είναι σημαντικό για εσάς. Είδα τι φρενίτιδα έπιασε τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα. Ήμουν ξεκάθαρος όσο το δυνατόν μπορούσα. Η αυτοσυγκέντρωσή μου, όμως, τώρα είναι στο παιχνίδι για το Κύπελλο. Αυτό με νοιάζει τώρα".


Για το αν πρόκειται να υπάρξει εξέλιξη μετά το ματς του Κυπέλλου:

"Μόνο ο Θεός ξέρει..."

Για το τι δεν του άρεσε στο ματς με την Δόξα:

"Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις κάναμε γκολ. Αυτό δεν μου άρεσε. Μετά επίσης τα γκολ που βάλαμε, θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα για να τελειώσουμε το ματς, όμως, δεν το κάναμε. Είχαμε και κάποια λάθη στην τεχνική, αλλά το γήπεδο δεν ήταν το κατάλληλο"
.

Για τον λόγο που η ομάδα "χαλάρωσε" μετά το 2-0:
"Ήμασταν κουρασμένοι. Ο Γκαρσία, ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης, έδειξε κάποια κούραση. Το θέμα αυτό είναι ψυχολογικό, μετά τεχνικό. Μας λείπει το φονικό ένστικτο. Γενικά είναι ψυχολογικό, αλλά και θέμα τεχνικής. Σήμερα, όμως, ήταν και θέμα σωματικό. Σήμερα ο Κλάους μπορεί να μην έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά πρέπει να καταλάβει πως η θέση του θέλει υπευθυνότητα και να μοιράζει το παιχνίδι. Πρέπει εκεί να βελτιωθούμε".

Για τον Γλύκο:

"Ο Γλύκος στα ματς που έπαιξε δεν ήταν δύσκολα. Παίζει γιατί είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Είναι σε έναν καλό δρόμο. Τα παιχνίδια δεν του έδωσαν δυνατότητα να δείξει πράγματα. Και πλέον πρέπει να δω τι θα γίνει με τους τερματοφύλακες".


Για την κλήρωση με την Ουντινέζε:

"Δεν είναι η καλύτερη κλήρωση για εμάς. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε με μια δυνατή ομάδα που έρχεται από ένα δυνατό πρωτάθλημα. Θα είναι ένα δυνατό τεστ για εμάς. Για να πω παραπάνω πράγματα για εκείνο το παιχνίδι είναι νωρίς. Δεν ξέρω ακόμη καταρχής ποιους παίκτες ο ΠΑΟΚ θα βάλει στο UEFA. Ίσως μερικοί παίκτες να φύγουν, δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να έρθει. Έτσι το να πω κάποια πράγματα για αυτό το παιχνίδι είναι δύσκολο".


Για το θέμα που έχει μερίδα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας με τον Σαλπιγγίδη:
"Έχω παρευρεθεί 3-4 φορές σε ένα ωραίο θέαμα. Χθες είχα μια συνάντηση με 2-3 ανθρώπους από αυτό το θέαμα. Αυτό το θέαμα είναι από τις κερκίδες και είναι έτσι ένα πολεμικό παιχνίδι που γίνεται στην θύρα 4. Και νομίζω πως τις τελευταίες φορές το 95% που βρίσκονται εκεί είναι οι νικητές αυτής της μάχης. Και νομίζω πως το 95% χαίρονται με νίκες και ειδικά με ένα παίκτη, όπως ο Σαλπιγγίδης. Καταλαβαίνω πως αυτό είναι ένα δικό τους πρόβλημα και πως είναι μια διαμάχη μαζί του. Εγώ είμαι χαρούμενος, όταν ο Σαλπιγγίδης μου δίνει λύσεις, όπως σήμερα, όπως το ματς με την Τότεναμ, που έδωσε πολύ καλές απαντήσεις. Και πρέπει να πω ένα ευχαριστώ γι' αυτό το θέαμα που μας παρουσιάζουν από τις κερκίδες. Καλά Χριστούγεννα..."

Αλβες Λίνο.
"Ήταν μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια να φτάσουμε στις πρώες θέσεις
. Πιστεύω ότι θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα στη διακοπή του πρωταθλήματος ώστε να δούμε αλλιώς τη συνέχεια. Θέλουμε το καλύτερο σε τρεις μέρες στο Κύπελλο Ελλάδος, για να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε πέρσι".

Σωτήρης Μπαλάφας.

"Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι και ήρθε η νίκη. Στη διακοπή θα δουλέψουμε, δεν είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε κάτι, αλλά θα βελτιωθούμε. Προέχει να να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Κυπέλλου".

Δόξα:
Ρόκα, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Αραβίδης (75' Κούμπρογλου), Κανακούδης, Λίμα, Πιτσόκος (46' Σοϊλέδης), Σικαλιάς (46' Ρούτσης), Γκαμπόρ. Σέρεμετ, Ρούτσης, Κατσικογιάννης, Αμπουμπακαρί, Σοϊλέδης, Κούμπρογλου, Αγγελούδης

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπαλάφας, Γκαρσία (59' Ίβιτς), Μαλεζάς, Λίνο, Ετο, Φωτάκης, Βιειρίνια, Αθανασιάδης (78' Γιάννου), Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (71' Γεωργιάδης). Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Γεωργιάδης, Τσιρίλο, Ίβιτς, Αρίας, Γιάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...