10/12/11

oxyro N1.633








ΜΠΑΣΚΕΤ 8η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
- 60-77

Ο ΠΑΟΚ ήττηθηκε από τον Παναθηναϊκό με 60-77 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ.
Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας και κωλοφαρδία απο τον Βαζελος ......

Περισσότεροι από 4.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας.

Σούλης Μαρκόπουλος
«Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από μας και νίκησε δίκαια. Εχει βάθος στο ρόστερ του το οποίο δεν μας επέτρεψε να αντιδράσουμε σωστά και όπως θα θέλαμε σε όλα τα σημεία του αγώνα. Βγάλαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, αλλά με αυτά τα ποσοστά και με 4/20 σουτ για τρίποντο δεν μπορείς να κερδίσεις. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός πέτυχε πολλά κρίσιμα τρίποντα και με το ποσοστό που είχε μας σκότωσε με την ευστοχία του, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν στο γήπεδο, ήταν περισσότεροι από πολλά παιχνίδια και με τις αδυναμίες που έχουμε η παρουσία τους μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Θέλουμε να τους έχουμε συνέχεια μαζί μας».

Για το παιχνίδι της επόμενης Τρίτης με την Ρίγα, που σε σημαντικό βαθμό θα κρίνει την πρόκριση της ομάδας στο Eurocup:
«έχουμε μπροστά μας πολλά και δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτό με την Ρίγα την ερχόμενη Τρίτη, όπου θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε στην πρόκριση στην επόμενη φάση»

Ντάντε Στίγκερς
«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σπουδαία ομάδα. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε στο παρκέ όλα αυτά για τα οποία είχαμε μιλήσει, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι καθαρά δικό μας λάθος. Σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σπουδαία ομάδα, θεωρώ ότι κάναμε μία καλή προσπάθεια και αυτό είναι που κρατάμε, μαζί με μία πάρα πολύ ωραία μπασκετική ατμόσφαιρα. Ηταν από τις ωραιότερες βραδιές που έχω δει στο γήπεδο».

Τα δεκάλεπτα:
11-16, 40-45, 46-59, 60-77

ΠΑΟΚ:
Ράιτ 12 (2), Γιαννακίδης, Γκίντενς 6, Γκορί 14 (2), Στίγκερς 2, Αράπης, Ντικούδης 14, Καλαμπόκης 10, Καλλές, Καλαμπάκας, Λιάπης, Τσακαλέρης 2

Παναθηναϊκός
: Μάριτς, Μπατίστ 7, Λόγκαν 6 (2), Σάτο 8 (1), Π. Καλάτης, Διαμαντίδης 18 (2), Βουγιούκας 10, Ν. Καλάθης 4, Κυρίτσης 2, Σμιθ 6, Καϊμακόγλου 11 (3), Γιασικεβίτσιους 5 (1)




Ο Γιάννης Ταμουρίδης τιμήθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Ταμουρίδης πρωταθλητής Ελλάδας στην ποδηλασία , μπήκε στο ημίχρονο του αγώνα με το ποδήλατό του στο παρκε και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τον αποθέωσαν ....Ο Γιάννης θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.
Ο Γιάννης Ταμουρίδης τιμήθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την πλακέτα του παρέδωσαν ο Παύλος Σαλτσίδης με τον Νίκος Σταυρόπουλο,τον τίμησε και ο πρώην πρόεδρος της ποδηλατικής ομοσπονδίας και επί χρόνια έφορος ποδηλασίας του ΠΑΟΚ Παύλος Παπαδόπουλος.

Γιάννης Ταμουρίδης
«ήταν μία απίστευτη στιγμή. Ανατρίχιασα πραγματικά μπαίνοντας στο γήπεδο και βλέποντας όλο αυτό τον κόσμο. Για μας τους αθλητές των μοναχικών αθλημάτων είναι σπάνιες οι στιγμές που βλέπουμε τόσο κόσμο και ειδικά όταν πρόκειται για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, θα πω ότι ήταν μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή που δεν πρόκειται να την ξεχάσω».





ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α1 ανδρών 10η Αγωνιστική

Κιλκίς – ΠΑΟΚ - 20-27

O ΠΑΟΚ νίκησε με 20-27 στο Κιλκίς τον τοπικό ΓΑΣ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ των ανδρών. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη και μπήκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Στέλιος Υετίων
"Επιστρέψαμε. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Μπήκαμε και πάλι στην πρώτη τετράδα. Υπό άλλες συνθήκες με τέτοια εμφάνιση η διαφορά θα έπρεπε να ξεπερνά τα δέκα γκολ, αλλά ακόμη και έτσι σημασία έχει ότι πήραμε τους δύο βαθμούς, κλείσαμε επιτυχημένα μία δύσκολη σειρά αγώνων και τώρα μπορούμε να στραφούμε στη διοργάνωση του Κυπέλλου, που αποτελεί σοβαρό στόχο για εμάς. Κρατάω την άμυνα και το χαρακτήρα που δείξαμε απέναντι στο Κιλκίς. Ό,τι και να πω για τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας, θα είναι λίγο. Δεν μπορώ να μην τους ευχαριστήσω, ειδικά αυτούς που ήρθαν με λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη και επιστρέφουν με προορισμό το Παλατάκι για τον αγώνα του μπάσκετ"

Τα δεκάλεπτα:
3-3, 5-5, 7-11, 12-15, 15-21, 20-27
Δίλεπτα: 5-8, Πέναλτι: 2/3-4/4

Κιλκίς
(Νίκος Γεωργιάδης): Κοτανίδης, Γκιντίδης 3, Κυπραίος 5, Μέτσης 1, Λασκάκης, Δεληγιάννης 2, Δημάκης 3, Χατζηαγαπίου, Σκάρλος, Σιμιτζής 1, Μέγκας 1, Πίτος,Γρηγοριάδης 4, Σισμανίδης

ΠΑΟΚ
(Στέλιος Υετίων): Μισυρλής, Παλάσκας 3, Γουργούμης, Αποστολίδης Π. 2, Κοκκώνης 4, Κνέζεβιτς, Ανγκελόφσκι 1, Ιωαννίδης 5, Τσακίρης 6, Σεβαστίδης 2, Πετρίδης 2, Πίτσιος, Κεσίδης 2, Περβανάς.



ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 6η Αγωνιστική

Κρήσσες Ρεθύμνου - ΠΑΟΚ
- 0-4

O ΠΑΟΚ κόντρα στους Κρήσσες Ρεθύμνου επιβλήθηκε με 4-0, πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη του στην φετινή α κατηγορία των γυναικών.
Tα γκολ, δύο η Παντελειάδου ένα η Φιλιππίδου και ένα η Αρβανιτάκη.

Βασίλης Παρασκευόπουλος
:

«Δεν ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας σίγουρα. Αλλά είναι λογικό να μην είσαι στην καλύτερη μέρα σου σε όλους τους αγώνες. Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε για τον στόχος μας, που είναι βέβαια το πρωτάθλημα».



ΒΟΛΕΪ 7η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου -
0-3

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 0-3 σετ από τον Φοίνικα Σύρου στο PAOK Sports Arena στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και παρέμεινε χαμηλά στην βαθμολογία.

Γιάννης Μέλκας
“Μας κάνει κακό αυτή η ήττα για ψυχολογικούς λόγους. Είχαμε προβλήματα τις δύο τελευταίες ημέρες, με πιο σημαντικό τον τραυματισμό του Μπορόβνιακ, αλλά από την άλλη είπαμε στα αποδυτήρια ότι και με αυτή την απώλεια μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κίνητρο ήταν ότι παίζαμε με μία ομάδα που έχει επενδύσει για να μπει στην τετράδα, έχει δαπανήσει χρήματα και μπράβο της. Όταν, όμως, δεν βρίσκεις τα αποθέματα που πρέπει και δεν δείχνεις χαρακτήρα, δεν μπορείς να ελπίζεις σε κάτι παραπάνω. Δεν δείξαμε χαρακτήρα, δεν είχαμε παραπάνω τρέλα, εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, καρδιά και μαγκιά", τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε ότι "στο πρώτο σετ είχαμε την ατυχία να χάσουμε τον Παπαδημητρίου με τράβηγμα και γι αυτό αντικαταστάθηκε από τον Παπαϊακώβου, που κλήθηκε να παίξει σε μια θέση που είχε να αγωνιστεί χρόνια. Από στατιστικής και τεχνικής άποψης, όταν δεν στέκεσαι ισάξια στο μπλοκ (3-14 οι πόντοι από το μπλοκ) και δεν τους χτυπάς στην υποδοχή, αλλά σε χτυπούν εκείνοι, τότε δεν μπορείς να ελπίζεις. Η Σύρος έκανε ότι έπρεπε. Πλέον πρέπει να καταλάβουμε ότι μία νίκη μπορεί να σε φέρει πάνω και μία ήττα να σε ρίξει πολύ χαμηλά, καθώς το πρωτάθλημα, είναι πολύ δύσκολο. Αυτή η ήττα μας αναγκάζει να τρέξουμε παραπάνω. Το ξέραμε ότι με μία νίκη, θα πλησιάζαμε την τετράδα, αλλά τώρα θα πρέπει να τρέξουμε κοιτώντας τις πιο πίσω θέσεις. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν κερδίζουμε απλά μπαίνοντας στο γήπεδο και περιμένοντας να χάσει ο αντίπαλος. Σήμερα, δεν ιδρώσαμε, δεν ματώσαμε. Αναφορικά με τον τραυματισμό του Μπορόβνιακ σήμερα πονούσε και δεν μπορούσε να παίξει. Από το επόμενο παιχνίδι πιστεύω ότι θα μπορεί να βοηθήσει κανονικά την ομάδα.”

Τα σετ: 20-25, 20-25, 21-25

ΠΑΟΚ: Γκιρτζίκης 7 (7/14 επ), Ντίνας 7 (5/9 επ., 1 μπλοκ), Πλίκας 3, Ωρολογάς 6 (5/14 επ., 46% υπ. - 25% άριστες), Παπαδημητρίου 5 (5/17 επ., 75% υπ. - 50% άριστες), Αρμενάκης 19 (17/44 επ., 1 μπλοκ), Αγγελής -λ 32% - 18% άριστες) / Καρασαρλίδης, Γεωαργιάδης, Παπαϊακώβου 3 (3/5 επ., 86% υπ. - 29% άριστες)

Φοίνικας: Ντάνγκουμπιτς 5 (0/2 επ., 5 μπλοκ), Κουρνέτας 1, Θάνος 4 (4/8 επ), Λάππας 18 (11/18 επ., 6 μπλοκ, 47% υπ. - 37% άριστες), Ντόκιτς 14 (11/27 επ., 2 μπλοκ), Νικηφορίδης 13 (11/21 επ., 2 άσοι, 63% υπ. - 50% άριστες), Κουρούπης -λ 57% υπ. - 43% άριστες / Σουλτανόπουλος



Superleague K17 - 2η Αγωνιστική 2ου γύρου

ΠΑΟΚ - Ξάνθη
- 3-1

Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα της Ξάνθης με 3-1.Τα γκολ πετυχαν οι Καρατζάγλου και Παπαδόπουλος, ενώ με πέναλτι σκόραρε ο Πόζογλου.

ΠΑΟΚ

Ταχματζίδης, Καραμπάς, Ποζατζίδης, Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Καρατζάογλου (85' Χ''αναγνώστου), Παπαδόπουλος Δ. (75' Στεφανίδης), Σαββίδης (80' Κουτσομήτρος), Τζεβελέκης (70' Καψάλης), Αποστολίδης (65' Πόζογλου).



Superleague K20
- 13η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος
- 1-0

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.


Νίκος Κολομπούρδας
«Κάναμε μία εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, η οποία ξέφευγε από τα δεδομένα της ομάδα Κ20. Ο ρυθμός που είχαμε ήταν εκπληκτικός, και συνδυάσαμε υψηλή ταχύτητα με άριστη τεχνική. Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να βάλουμε μίνιμουμ άλλα δύο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο χάλασε κάπως η εικόνα μας, είχαμε κάποια εύκολα λάθη εξαιτίας της αυτοσυγκέντρωσης και χάθηκε αρκετά ο ρυθμός μας.
Πάλι όμως είχαμε εμείς τις κλασικές ευκαιρίες και αντικειμενικά το σημερινό ματς θα μπορούσε να λήξει ακόμη και 6-0!
Αλλά στο τέλος με το 1-0 να μένει, το ματς έγινε κάπως αγχωτικό».

Για το αν επηρέασε τη σημερινή απόδοση το φιλικό της Τετάρτης στα Γιαννιτσά είπε:
«Σίγουρα επηρέασε, αλλά η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν έμπαινε η μπάλα μέσα επειδή δεν είχαμε καλή τελική προσπάθεια.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη και την προσπάθεια, αλλά και για τον τρόπο που αγωνίστηκαν σήμερα».

Για τη χρησιμοποίηση του Λαμπάκη ως αριστερό μπακ είπε:
«Σήμερα έπαιξε αναγκαστικά εκεί αλλά είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και μας βοήθησε πολύ και σήμερα».

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Αποστολόπουλος, Λαμπάκης, Κατσικάς, Ιντζίδης, Τσανδάρης, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Μπολόσης (53΄ Β. Παπαδόπουλος), Πέλκας (53΄ Δεμηρτζόγλου, 84΄ Ταουσιάνης) και Κίτσιου, Μελισσάς, Πολύζος, Χατζόπουλος, Δερμιτζόγλου, Κωνσταντινίδης Π., Παπαδόπουλος και Ταουσιάνης.

Ατρόμητος: Μπάρκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουλακάρης, Λημνιός, Καντούτσης, Φινιτσής, Δαβίλας, Αγκόλι (77΄ Πολυχρόνης), Καϊμακούδης (66΄ Μιχαλάτος), Μπεκατώρος, Κουτσογιαννόπουλος (87΄ Δημητρίου), Τσιμισκίδης, Πολυχρόνης, Σέμπρος, Ραχιώτης, Μιχαλάτος, Δημητρίου και Συμεωνίδης.



Α1 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ 10η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Αστέρας Εξαρχείων
-60- 65

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 65-60 στο "Παλατάκι" από τον Αστέρα Εξαρχείων για 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 37-36, 47-50, 60-65

ΠΑΟΚ (Δεμερτζής): Σταμολάμπρου 8, Αυτζή 2, Κυρατζή, Σπανίδου 10, Ντέιβις 22, Γαβρίλη, Νάστου, Γιαννοπούλου 5, Μπαρνς 10, Αγγελίδου, Τσελέπη 3, Μακρή

Αστέρας Εξαρχείων (Κεραμιδάς): Δασκαλοπούλου 1, Χαρίτου 5, Χαλιδελάκη 3, Βλάχου 3, Ζαμούρα, Μελνίκα 14, Ρίστιτς 19, Χαϊκάλη 5, Τζόουνς 15



Α1 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Ελπίδες Δράμας
- Α.Α 10-0

Νίκη άνευ αγώνος (σ.σ 10-0) επί των Ελπίδων Δράμας πήρε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα εμφανίστηκε με μία ώρα καθυστέρηση

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου