11/12/11

oxyro N1.634















paok-oxyro -
Superleague 13η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 3-1


Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ατρόμητο με 3-1 έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο αγχώθηκε και στο 93 καθαρίσει τη μπουγάδα...

Μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟΚ ... όταν το θέλει είναι ασυναγώνιστος και ο μεγαλύτερος λαός του πλανήτη .......

Λάσλο Μπόλονι
“Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί έχει αρκετό καιρό που δεν καταφέρνουμε να συγκεντρώσουμε νίκες, ιδίως στην Τούμπα. Παίξαμε εναντίον μία πραγματικά καλής ομάδας, με τεχνική στο χώρο του κέντρου, με ταχύτητα και δυνατούς επιθετικούς και με παίκτες που έχουν ταλέντο. Είναι μία ομάδα που μου αρέσει ο Ατρόμητος. Η κυριαρχία μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν σημαντική και το 2-0, παρόλο που προήλθε από στημένες φάσεις, ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές καλές ευκαιρίες. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε 5-6 καλά σουτ, είδα καλή παρουσία των επιθετικών, αλλά δυστυχώς στην τελική ενέργεια δεν καταφέραμε να σκοράρουμε παρά μόνο στο τέλος. Με το 2-0 ξέραμε ότι ο Ατρόμητος θα ρίσκαρε στο δεύτερο μέρος. Με την ποιότητά του ο Ατρόμητος έκανε κάποια πράγματα. Εμείς καταναλώσαμε πολύ ενέργεια στο πρώτο μέρος και εν μέρει το πληρώσαμε στο δεύτερο. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Σήμερα είμαι χαρούμενος για τη νίκη, για το γκολ του Κλάους, για την επιστροφή του Λίνο, χωρίς να ξεχνάμε το Σταφυλλίδη, εγώ δεν θα το ξεχάσω. Σημαντικό ήταν ότι ο Ίβιτς έπαιξε όπως έπρεπε και βοήθησε. Στα αποδυτήρια μετά το ματς, είδα τον Σαλπιγγίδη να χαμογελάει και αυτό είναι σημαντικό επειδή συμβαίνει πρώτη φορά”, τόνισε ο Ρουμάνος στέλνοντας το δικό του μήνυμα με την τελευταία του τοποθέτηση.

Για τη χαλάρωση του δεύτερου μέρους:
“Νομίζω ότι το πραγματικό πρόβλημα ήταν η πίεση. Δεν υπάρχει ματς που να το αντιμετωπίσουμε χωρίς πίεση, ούτε καν τον αγώνα με τον Ατρόμητο από τη στιγμή που κερδίζαμε με 2-0. Είναι ψυχολογικό να χαλαρώνουν οι παίκτες και να προσπαθούν να κάνουν το κάτι παραπάνω, όπως συνέβη με τον Λάζαρ και τον Βιεϊρίνια, που έκαναν αχρείαστα πράγματα. Δεν μου αρέσουν αυτές οι ενέργειες ακόμη και όταν ο αγώνας είναι 5-0”.

Για το καλό διάστημα του ΠΑΟΚ:
“Πραγματικά πιστεύω ότι στο σημερινό παιχνίδι και για περισσότερα λεπτά θα μπορούσασμε να έχουμε αυτή την απόδοση. Με το ποσοστό κυριαρχίας που είχαμε, ακόμη και η Ρεάλ να είμασταν θα το πληρώναμε, με την κούραση. Μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερα τέτοια διαστήματα”.

Για τις δυσκολίες που φέρνει στον ΠΑΟΚ ο συνδυασμός διαρκών ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων:
“Είναι δύκολο. Για παράδειγμα, μου άρεσει πολύ ο Γκαρσία, είναι το μυαλό της ομάδας, αλλά η επανάκαμψή του είναι πιο αργή από του Σταφυλλίδη. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι σημαντικά, αλλά πρέπει να ξοδέψουμε πολύ ενέργεια και είναι δύσκολη η αποκατάσταση. Επομένως, μάλλον συμφωνώ με αυτό που είπε ο Ρέντναπ”.

Πάμπλο Γκαρσία
«ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς και τους πήραμε. Ο Ατρόμητος βρίσκεται πάνω από εμάς στη βαθμολογία και πρέπει να αρχίσουμε να κόβουμε βαθμούς από τους αντιπάλους που είναι πάνω από εμάς.
Δεν πιστεύω ότι θεωρήσαμε ότι κρίθηκε το παιχνίδι μετά το 2-0. Απλά ο Ατρόμητος είχε την τύχη να βάλει ένα γκολ έξω από την περιοχή, όμως εμείς ήμασταν αυτοί που πιέζαμε για το τρίτο γκολ και ευτυχώς το πετύχαμε.

Για το προσεχές παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν:
Δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί και την Πέμπτη, στο ματς με τη ρώσικη ομάδα. Στην έδρα μας πρέπει πάντα να κερδίζουμε».

Για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ
Πολλές ομάδες αποκλείστηκαν από Τσάμπιονς Λιγκ, όμως εμείς πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι, παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει».

Ντιέγκο Αρίας
«Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε τη νίκη με αντίπαλο την Ρούμπιν. Είναι ευχής έργον να βγούμε πρώτοι στον όμιλο. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να τα καταφέρει, απλά πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαι περήφανος για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, αλλά έχουμε να δώσουμε κι άλλα πολλά»

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Μαλεζάς (80), Μπάλλας (17), Πίτου Γκαρσία (30), Σφακιανάκης (94), Μήτρογλου (94).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Τριτσώνης (Αθήνας)
ΒΟΗΘΟΙ : Ακρίβος (Αθήνας) - Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΠΑΟΚ :
Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Λίνο, Γκαρσία, Λάζαρ (90 Αρίας), Φωτάκης (73 Ίβιτς), Σαλπιγγίδης (68 Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Ατρόμητος
: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Ζουέλα, Γιαννούλης (46 Σφακιανάκης), Μπάλλας, Τάτος, Πίτου (53 Αναστασάκος), Μπρίτο (85 Μακρής), Επστάιν, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -