21/12/11

oxyro N1.645










paok-oxyro -
4ης φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Οριστική διακοπή λόγω τραυματισμού του διαιτητή

Εθνικού Αστέρα - ΠΑΟΚ

Οριστική διακοπή του αγώνα Εθνικού Αστέρα και ΠΑΟΚ μετά από 15 λεπτά ματς, λόγω τραυματισμού τού πρώτου βοηθού από ρίψη καρέκλας ! Η ΕΠΟ θα αποφασίσει για το αν συνεχιστεί το ματς σε άλλη ημερομηνία ή ο ΠΑΟΚ πάρει την πρόκριση στα χαρτιά και τιμωρηθεί η ομάδα της Καισαριανής.
Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Καισαριανής

Λάσλο Μπόλονι

"Για την πρόταση που έχω θέλων να πω πως είμαι εδώ με όλες μου τις δυνάμεις για το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ που είναι ενδιαφέρον και δύσκολο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τους Ζαγοράκη, Βρύζα και Κωνσταντινίδη"

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την πρόκριση έτσι όπως ήρθε:

"Νομίζω πως σήμερα συνάντησα πράγματα πολύ πιο σημαντικά. Αυτό που αισθάνομαι είναι πως είμαι χαρούμενος και λυπημένος παράλληλα. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον διαιτητή. Και δεν το λέω για την απόφαση, αλλά το να πάρει αυτή την απόφαση σημαίνει μεγάλη πυγμή.

Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και όταν σε αυτό δεν μπορεί να προσφέρει ασφάλεια τότε αυτό πρέπει να σταματήσει. Είμαι στεναχωρημένος για τους αντιπάλους μας. Τους είδα δύο φορές είναι μια καλή ομάδα και δεν τους αξίζουν τέτοια προβήματα. Πρέπει να σας πω ότι οι μικρές ομάδες δεν έχουν κοινών προσδιαγραφών γήπεδα.

Η Ομοσπονδία που έχει ευθύνη Κυπέλλου θα πρέπει να διοργανώσει καλά αυτόν τον θεσμό. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να ανοίξουν τα μάτια τους, να τους δουν τι γίνεται. Καταλαβαίνω γιατί οι μικρές ομάδες πρέπει να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες. Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούμε να έχουμε αγώνες είτε για πρωτάθλημα, είτε για Κύπελλο. Θα πρέπει και αυτή η ομάδα να έχει ένα γήπεδο, να πάμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε για παράδειγμα"

Γιατί και στην Γαλλία σε περίπτωση που μια ομάδα πάει σε μικρότερη ομάδα, η τελευταία πρέπει να έχει τις κατάλληλες συνθήκες. Πόσες τραγωδίες πρέπει να συμβούν για να πάρουν αυτή την απόφαση; Οχι ότι στο Βέλγιο και την Γαλλία τα πράγματα είναι καλά".


Για το όνειρο που έχει:
"Το όνειρό μου είναι να μπορούσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να πιουν ένα φραπέ με του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού. Δεν είναι φυσιολογικό να πηγαίνω μια βόλτα με την ομάδα μου και να κοιτάμε δεξιά και αριστερά. Και στην Θεσσαλονίκη πιστεύω γίνεται το ίδιο. Υπάρχει μια υπερβολή".

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ:

"Αντιλαμβάνομαι την πίεση για όλες τις ομάδες, αλλά αυτά τα πράγματα πρέπει να σταματήσουν. Θέλω να πως ευχαριστώ και στους δικούς μας οπαδούς και έδειξαν την αγάπη τους στον Σαλπιγγίδη".


Ο γιατρός του αγώνα Ναπολέων Αναγνώστου

"Χτυπήθηκε από κάθισμα στην αριστερή ωμοπλάτη, 10 - 12 εκατοστά το τραύμα. Έχει ημιπαράλυση του άνω άκρου, έχει πάει για ακτινογραφία, και περιμένουμε το αποτέλεσμα, σαν πρώτη εκτίμηση έχει σοβαρή ζημιά δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα, δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα , αν το βλέπατε το ίδιο θα λέγατε. Ντροπή να γίνονται αυτά τα πράγματα"

Το φύλλο αγώνα αναφέρει

Στο 10΄ του αγώνα και σε φυσική διακοπή που υπήρχε οπαδός της ομάδας Εθνικός Αστέρας πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι προς τον Α’ βοηθό διαιτητή (σ.σ. Σπύρο Γιουργιώτη) το οποίο το δέχτηκε πίσω στην πλάτη του. Εγινε η αντίστοιχη σύσταση από τα μεγάφωνα του γηπέδου στο 14’ διέκοψα οριστικά τον αγώνα διότι ένας οπαδός της ομάδας Εθνικός Αστέρας ευρισκόμενος στην εξέδρα πέταξε στον Α’ βοηθό διαιτητή ένα πλαστικό κάθισμα και τον βρήκε με δύναμη πίσω στην πλάτη. Ο Α’ βοηθός με ενημέρωσε ότι ένοιωθε υπερβολικούς πόνους από το χτύπημα και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα. Σύμφωνα με την έκθεση του γιατρού αγώνα έχει υποστεί θλάση στην αριστερή ωμοπλάτη μεγέθους 12Χ8 με αποτέλεσμα την αδυναμία ανύψωσης του αριστερού άνω άκρου και ήταν αδύνατο να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Γι’ αυτό το λόγο διέκοψα οριστικά τον αγώνα και ο Α’ βοηθός διαιτητή διεκομίσθη στο πλησιέστερο νοσοκομείο (Λαϊκό). Τη στιγμή της διακοπής το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 0-0.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Έτο, Λίνο, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης, Κρέσιτς, Ίβιτς, Κατσικάς, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Σταφυλίδης, Γεωργιάδης.

Εθνικού Αστέρα: Γκούσεφ, Καρατζάς, Πασκούλεφ, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Χωριανόπουλος,Φατιόν,Νάστος, Μαστρογιάννης,Καούνος, Σκαρτσίλας, Γκίτκος, Θεολόγου, Λουτσιάνο, Δάρρας, Χανιώτης, Παληγεώργος, Κασνέτση.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αθανασιάδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σπ. Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Δημ. Μπιτσίδης (Θράκης).
ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γιάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00