15/2/10

oxyro N1.82












paok-oxyro - ΠΑΟΚ – Μαρούσι - 84-73
ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΈΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ........
Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας μπροστά σε 4500 οπαδούς μας, σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της ευρώπης,ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.
Ομάδα από άλλο πλανήτη ήταν σήμερα ο ΠΑΟΚ, και μην ξεχνάμε ότι είναι ένας ΠΑΟΚ με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ στην Α1, η ομαδα μας σημερα μου θυμισε κατα διαστηματα την μεγαλη ομαδα της δεκαετιας του 90.
Επίσης ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στο Παλατάκι για τον χαμό γνωστού οπαδού μας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.
Σούλης Μαρκόπουλος
«Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τον κόσμο μας που έδωσε βροντερό παρών και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Μαρούσι για την πορεία τους σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι όπως και όλα τα παιχνίδια που δίνουμε. Προσπαθήσαμε να αναλύσουμε τι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μπορώ να πω ότι σε πολλά σημεία του αγώνα κάναμε αυτό που θέλαμε. Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το τέταρτο δεκάλεπτο όμως δεν ήταν καλό για μας. Ίσως η κούραση και η χαλάρωση του αμυντικού προσανατολισμού, ήταν οι αιτίες που έδωσαν ευκαιρίες στην αντίπαλη ομάδα να σκοράρει πιο εύκολα από ότι στα προηγούμενα δεκάλεπτα. Πλέον έχουμε μπροστά μας παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και χρειαζόμασταν αυτή την νίκη για να τα αντιμετωπίσουμε διαφορετικά»
Για την καταπληκτική εμφάνιση του Λάζαρου Παπαδόπουλου:
«Όλοι οι παίκτες είναι παίκτες της ομάδας. Σήμερα ο Παπαδόπουλος ήταν πάρα πολύ καλός όπως και οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν».
Για την εμφάνιση της ομάδας και σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια:
«Δεν νομίζω ότι απέναντι στον Πανελλήνιο και τον Άρη η εμφάνισή μας είχε τόσο μεγάλη διαφορά. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό αν και σήμερα είχαμε περισσότερη διάρκεια με πάρα πολύ δυνατή ενέργεια που μας έδωσε την δυνατότητα και για αιφνιδιασμούς».
Kenny Gregory
«Είχαμε ενθουσιασμό και θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε πραγματοποιήσει κι άλλα καλά παιχνίδια, αλλά είναι η πρώτη φορά που παίξαμε με τρομερή συγκέντρωση για σαράντα λεπτά. Συνήθως παίζαμε καλά για τριάντα λεπτά, αλλά αυτή τη φορά διατηρήσαμε και την ενέργειά μας σε όλο τον αγώνα. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας. Αυτή η νίκη δεν έχει πάντως κάποια ξεχωριστή σημασία. Για μένα, κάθε νίκη έχει αξία. Προσωπικά παίζω τόσα χρόνια κι έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, ανεξαρτήτως αντιπάλου»
Για την συνεργασία του με τον Chris Monroe:
«Νομίζω ότι έχουμε βρει μία πολύ καλή χημεία. Συνεργαζόμαστε καλά και θα πρέπει να πω ότι είχα συνεργαστεί με πολλούς παίκτες, αλλά οι περισσότεροι φοβούνται να πετάξουν ψηλά την μπάλα. Ο Chris δεν φοβάται, το κάνει και για αυτό βγάζουμε όμορφες φάσεις. Νομίζω ότι από τα δύο συνεχόμενα καρφώματα που έκανα, το πρώτο ήταν καλύτερο».
Λάζαρος Παπαδόπουλος :
«Η ανάδειξή μου σε πολυτιμότερο παίκτη της 16ης αγωνιστικής είναι μία επιβράβευση των προσπαθειών μου, αλλά περισσότερο είναι μία επιβράβευση της δουλειάς που έγινε από όλη την ομάδα, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό και σοβαρό αντίπαλο, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πήραμε μία σημαντική νίκη, η οποία πιστεύω και ελπίζω ότι θα είναι η αρχή για μία ακόμη καλύτερη συνέχεια. Το πρωτάθλημα άλλωστε, έχει πολύ δρόμο ακόμη...»
Τα δεκάλεπτα: 18-21, 41-38, 69-50, 84-73
ΠΑΟΚ: Monroe 16 (2), Καυκής, Gregory 13, Ταπούτος 5 (1), Καλλές, Δεμερτζής, Milisavljevic 15 (2), Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος 23, Helliwell, Drobnjak 12 (1), Gecevski.
ΜΑΡΟΥΣΙ: Κουμπούρας, Keys 13 (3), Gordon 11 (1), Πελεκάνος 5 (1), Μπατής 3 (1), Homan 3, Nadjfeji 12 (3), Μαυροειδής 20, Καλάθης, Arigbabu 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...