16/2/10

oxyro N1.83



paok-oxyro - Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στον Sport103 FM
Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του:
"Νιώθω ολοένα και καλύτερα μετά την επιστροφή μου από εβδομάδα σε εβδομάδα, από παιχνίδι σε παιχνίδι και από προπόνηση σε προπόνηση".
Για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Σαββατιάτικο παιχνίδι:
"Θεωρώ ότι κάναμε ίσως την πιο σημαντική νίκη από τότε που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι όπου ξέραμε την σημασία του και πριν από την σέντρα του. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι η ομάδα αναπτύσσεται από παιχνίδι σε παιχνίδι με τον καθένα που παίζει να δίνει το 100% και όλοι μας να είμαστε πεινασμένοι για την κατάκτηση της νίκης κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα του ΠΑΟΚ".
Για το κατά πόσο είχε αποτελέσει οδηγό η ήττα στο παιχνίδι του κυπέλλου:
"Το παιχνίδι του Κυπέλλου το είχαμε αφήσει πίσω μας και βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας συγκεντρωμένοι. Βαριές ήττες συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και θα πρέπει να μαθαίνεις από αυτές όπως συνέβη και με μας και αποδείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε ακόμα και αν χρειάστηκε να παίξουμε και πάλι με 10 παίκτες για να φθάσουμε στην νίκη".
Για το ότι η διαφορά από τον Παναθηναϊκό έχει μειωθεί πλέον στους πέντε βαθμούς πριν το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα:
"Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 30 χρόνια. Πλέον όλα είναι ανοιχτά αλλά καις τα χέρια μας. Όλα εξαρτώνται από μας. Θα πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε πραγματικά χωρίς να υπάρχουνε δικαιολογίες. Παίζουμε στην έδρα μας και με τον πρώτο στην βαθμολογία και αν θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω θα πρέπει να κερδίσουμε στο γήπεδο και όχι να το λέμε απλώς στα λόγια μας".
Για το τι θα ήθελε να πει στον κόσμο του ΠΑΟΚ:
"Θα ήταν λίγο να πω το οτιδήποτε. Αυτό γιατί γνωρίζουν καλύτερα από μένα το τι θα πρέπει να κάνουνε. Το μόνο που έχω να τους πω είναι να κάνουνε για ακόμη μια φορά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δουλειά τους. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ εξάλλου ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό μας με μας να είμαστε αυτοί που θα πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι".
Για το απρόσμενο διήμερο ρεπό μετά την ακύρωση της σημερινής προπόνησης από τον Φερνάντο Σάντος:
"Κάποιες φορές είναι καλό να υπάρχει και κάποια μέρα ξεκούρασης παραπάνω ειδικά πριν από ένα τέτοιο ντέρμπι. Ωστόσο το μόνο που θα κοιτάξουμε να κάνουμε μετά από αυτό το διήμερο θα είναι να τα δώσουμε όλα στην προετοιμασία μας για το παιχνίδι που μας περιμένει. Κάτι που το συζητάμε ήδη μεταξύ μας".
Για τον ίδιο και την επιθυμία του να σκοράρει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
"Σίγουρα θα προσπαθήσω να σκοράρω και το θέλω και θα με κάνει και ακόμα πιο χαρούμενο. Όπως και να έχει όμως εκείνο που έχει σημασία είναι ο ΠΑΟΚ να κερδίσει το ντέρμπι όπως και σε κάθε παιχνίδι και όχι αν ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς θα σκοράρει. Έτσι σκέφτομαι εγώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...