2/2/10

oxyro N1.69


paok-oxyro -ΚΥΠΕΛΛΟ

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ - 4-0

Η διαχείριση της κρίσης είναι σημαντικότερη από την ίδια την κρίση....

Ψυχραιμια.....μεγαλη πικρα.....ΠΑΟΚ και στις χαρες και στις λυπες.

ΔΕΝ φταιει κανεις Σαντος, κανενας αγωνιστικος χωρος, καμια διαιτησια.

ΔΕΝ παιξαν μπαλα και χασαμε.

Την Κυριακή έχουμε ματς .

Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.

ΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ....ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.......ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....ΓΕΛΙΟΙ......

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Φερνάντο Σάντος
"Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι το μόνο που μπορείς να πεις είναι συγχαρητήρια στον ΠΑΣ. Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, αντίθετα με ό,τι κάνουμε συνήθως. Φάγαμε δύο γκολ και μετά είχαμε πολλά προβλήματα. Μετά το 3-0 το παιχνίδι είχε τελειώσει. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, όμως ο ΠΑΣ δεν μας άφησε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός για να προσθέσει: "Είναι μια δίκαιη νίκη του ΠΑΣ. Ηταν μια κακή μέρα για εμάς, μια κακή παρένθεση. Ηταν πολλοί παίκτες σε κακή μέρα και ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος. Ελπίζω να συνέλθουμε γρήγορα. Ηταν ένας στόχος το κύπελλο, θέλαμε να προχωρήσουμε".

ΦΑΣΕΙΣ
8: Γκολ για τον ΠΑΣ! Στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα, ο Ντιμπαλά βρίσκεται μέσα στην περιοχή και κάνει το σουτ, η μπάλα περνάει κάτω από τα πόδια του Χαλκιά και καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0!
24: Γκολ για τον ΠΑΣ! Εκτέλεση φάουλ του Κανακούδη, ο Κούσας παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά για το 2-0!
28: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ σε κεφαλιά του Παπάζογλου!
43: 3-0 για τον ΠΑΣ! Ο Σνάουτσνερ με προβολή μετά από παράλληλη σέντρα του Ντιμπαλά στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.
62: Ωραίο σουτ του Βιεϊρίνια, η μπάλα λίγο άουτ.
67: Ο Νίκος Αναστόπουλος αποβλήθηκε από τον πάγκο του ΠΑΣ.
81: 4-0 για τον ΠΑΣ! Αντεπίθεση για τον "Αγιαξ της Ηπείρου", με τον Ντιμπαλά να σουτάρει και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο θριαμβευτικό 4-0!

ΠΑΣ: Σικαλιάς, Ντάσιος, Κανακούδης, Κούσας, Μαϊστόροβιτς, Κασναφέρης (59' Tζάνης), Ανδράλάς, Ρόβας (74' Μπουχάν), Αρας (63' Κοντογουλίδης), Ντιμπαλά, Μπακαγιόκο

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Κοντρέαρας, Λίνο (71' Σαβίνι), Φωτάκης, Κουτσιανικούλης (33' Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ (60' Εντίνιο)

Διαιτητής: Παμπορίδης
Βοηθοί: Πάνου, Γκάγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...