24/2/10

oxyro N1.92



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ
Μετά τα όσα έλαβαν χώρα στην αγωνιστική που πέρασε, που αφορούν στο γενικότερο φαινόμενο της βίας στα γήπεδα και την μετακίνηση των οργανωμένων οπαδών και μετά τις εξαγγελίες της πολιτείας, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου:
1. Δεν θα διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων.
2. Δεν θα διαθέτει από τα εκδοτήρια του γηπέδου της κανένα εισιτήριο.
3. Τους αγώνες της SKODA ΞΑΝΘΗ, μέχρι το τέλος της περιόδου, θα τους παρακολουθούν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας μας και μόνον αυτοί.”
Eάν ο κος Βούγιας, μετά την θετική προσέγγιση που είχε στο θέμα στην χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη, και η οποία επισυνάπτεται, ή η SUPERELEAGUE, ή έστω η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με έναν εκ των δύο ως άνω φορέων, αναλάβουν εγγράφως την ευθύνη της μετακίνησης των οπαδών προς της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, γιατί περί αυτού σαφώς πρόκειται, η SKODA ΞΑΝΘΗ θα εκδώσει 1.200 εισιτήρια που αντιστοιχούν στην Θύρα Δ των φιλοξενουμένων δωρεάν, τα οποία και θα παραδώσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να τα διαθέσει και αυτή δωρεάν στο φίλαθλο κοινό της.
Εάν παρόλα αυτά , κανένας από τους τρεις ανωτέρω φορείς δεν αναλάβει την ευθύνη, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ δηλώνει ότι προτίθεται να αγωνιστεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, με την υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η είσοδος να είναι δωρεάν για το φίλαθλο κοινό.
Με εκτίμηση
Για την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Η ULTRAS ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΤΙ
Γιατί σας λέμε ότι η ανακοίνωση της Ξάνθης είναι παγίδα :
1) Δεν μπορεί η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και οι σύνδεσμοι επίσημα μετά τον νεο νόμο να παραλάβουμε εισιτήρια γιατί θα τιμωρηθούμε όπως πονηρά αναφέρει η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Ξάνθης.
2) Δεν μπορεί επίσης να αλλαχτεί η έδρα του αγώνα 3 μέρες πριν τον αγώνα και αφού η Ξάνθη δεν δήλωσε από την αρχή δεύτερη έδρα την Τούμπα.
3) Η superleague απαγορέυει επίσημα να παραλάβουμε εισιτήρια από την Ξάνθη, άρα αν το κάνει η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να τιμωρηθεί...
Το μόνο που μπορεί να γίνει και άσε τα τρικ κ. Πανόπουλε και που είναι νόμιμο είναι να βγάλεις τα 1.200 εισιτήρια του πετάλου στα εκδοτήρια το Σάββατο για να παρακολουθήσουν οι οπαδοί μας το ματς ...γι αυτό άσε τα τρικ σου για αλλού !!!
paok-oxyro - ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ
Για σένα κ. Πανόπουλε υπάλληλε του Κόκκαλη το πόσο Π.....Σ είσαι το γνωρίζουν όλοι και ακόμα και οι φίλαθλοι και οι πολίτες της Ξάνθης.
Να θυμάσαι ότι όπως στρώνεις κοιμάσαι ......
και της ευθύνες το Σάββατο, αν γίνει κάτι, ο κόσμος της Ξάνθης να της ζητήσει από την αστυνομία η από εσένα....
ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ,
ΔΕΝ ΞΕΡΩ....., ΘΑ ΔΟΥΜΕ ...... ????????
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ........


ΑΝΑΚΟIΝΩΣΗ: LEMMY
Ο Σύνδεσμος μας βάζει εκρομή για Ρουμανία στον αγώνα Champions league Handball με αναχώρηση Παρασκευη 26/2 το βράδυ για Βουκουρέστι.
Σάββατο 27/2 16:15 το ματς με την ομάδα της Constanzas διανυκτέρευση το βράδυ και επιστροφή 28/2 το μεσημέρι.
Η τιμή της εκδρομής είναι 80 ευρώ με εισητήριο αγώνα..
Τηλ.επικοινωνίας 6988930321
paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...