14/2/10

oxyro N1.81






paok-oxyro - ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 0-1

Ο ΠΑΟΚ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΒΑΛΕ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ

Ο Φωτάκης με ωραίο σουτ στο 43ο λεπτό διατήρησε το αήττητο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, το οποίο κρατάει από τις 28 Νοεμβρίου. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο ΠΑΟΚ μετά από αποβολή του Αραμπατζή.

Φερνάντο Σάντος

"Ήταν μια δίκαιη νίκη καθώς για περίπου 75 λεπτά ήμασταν ξεκάθαρα καλύτεροι. Παίξαμε καλά, παρότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ δύσκολος. Στα πρώτα 15-20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι και είχαμε 1-2 ευκαιρίες για να τελειώσουμε το ματς, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Μετά ήρθε η αποβολή, για μια ακόμη φορά λόγω ενός παιδικού λάθους που θα μπορούσε να κοστίσει πιο ακριβά, αλλά οι παίκτες που έμειναν στον αγωνιστικό χώρο είχαν εκπληκτική νοοτροπία κι έδωσαν κάτι παραπάνω από το 100% για να καλύψουν το αριθμητικό μειονέκτημα. Η εικόνα δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ ήταν δίκαιος νικητής και θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Πάμπλο Γκαρσία και την οικογένειά του που περνούν δύσκολες στιγμές.
Εχουμε συζητήσει πολλές φορές με τους παίκτες μου το συγκεκριμένο θέμα. Είναι αποτέλεσμα, άγχους, νευρικότητας, υπέρμετρου ενθουσιασμού, ίσως και της πίεσης. Οι παίκτες θέλουν να δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα και μερικές φορές αυτά τα πράγματα κάνουν περισσότερο κακό, παρά καλό.
Είναι ένα παιχνίδι εξίσου δύσκολο με το σημερινό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε καλύτερο εαυτό για να πετύχουμε το καλύτερο. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου".

Κώστας Χαλκιάς
«Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε από το σημερινό παιχνίδι είναι μόνο η νίκη. Σήμερα όπως θα είδατε παίζαμε σε ένα χωράφι με δύο εστίες. Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιου είδους αγωνιστικοί χώροι στη Super League. Είναι κίνδυνος και για τους ποδοσφαιριστές. Δε ρίχνω ευθύνη στους υπεύθυνους του γηπέδου και στον ΠΑΣ αλλά πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να κάνουν κάτι».

ΦΑΣΕΙΣ

10:
Δυνατό σουτ του Φωτάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πάνω στον Ελευθερόπουλο, που απομακρύνει.
17: Σέντρα του Λίνο από αριστερά, ο Κώτσιος στην προσπάθειά του να διώξει, στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ελευθερόπουλου.
38: Θαυμάσια απόκρουση σε κόρνερ του Ελευθερόπουλου σε δυνατή κεφαλιά του Φωτάκη.
44: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Ο Βιεϊρίνια έστρωσε στον Φωτάκη, ο οποίος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ελευθερόπουλο κι άνοιξε το σκορ.
53: Ο Μουσλίμοβιτς απέναντι από τον Ελευθερόπουλο πλασάρει άστοχα, χάνοντας μοναδική ευκαιρία!
64: Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αραμπατζή για μαρκάρισμα στον Ντιμπαλά
65: Ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Εκτέλεση φάουλ του Σαϊτιώτη, ο Χαλκιάς πέφτει στη δεξιά του γωνία και διώχνει.

ΠΑΣ Γιάννενα:
Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Βάντερσον Σκαρντουέλι, Γιώργος Ντάσιος (62' Κώστας Καζναφέρης), Γιώργος Κούσας, Ηλίας Κώτσιος, Κώστας Μενδρινός (74' Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο), Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, Μίρνες Σίσιτς, Ηλίας Μιχαλόπουλος (25' Βασίλειος Ρόβας ), Γιώργος Σαϊτιώτης, Πατρίκ Ντιμπαλά

Π.Α.Ο.Κ.:

Κώστας Χαλκιάς, Μίρκο Σαβίνι, Νίκος Αραμπατζής, Στέλιος Μαλεζάς, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Μασιέλ Λίνο, Βλάνταν Ιβιτς, Γιώργος Φωτάκης, Ολιβιέ Σορλέν, Μοράις Κριστιάνο (67' Μπράις Μουν), Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (74' Αρνάλδο Εντίνιο), Αντελίνο Βιεϊρίνια (93' Θανάσης Παπάζογλου)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ. ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
ΒΟΗΘΟΣ: Γ. ΠΑΝΟΥ (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ)
ΒΟΗΘΟΣ: Μ. ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)

ΝΕΟΙ Κ-17

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

αρης - Π.Α.Ο.Κ - 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...