12/2/10

oxyro N1.78




paok-oxyro -ΑΠΟ ΘΥΡΑ 4 ΠΡΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΠΑΟΚ

Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Όλους αυτούς που κάποτε τους είχαμε ινδάλματα σαν ποδοσφαιριστές, μετά το τέλος της καριέρας τους αναμιγνύονται σε όλες τις αμαρτωλές διοικήσεις του ΠΑΟΚ (π.χ. Βουλινός, Μπατατούδης, Γούμενος). Ενώ εμείς αντιστεκόμασταν και πολεμούσαμε τους προέδρους που εκμεταλλεύτηκαν τον ΠΑΟΚ, οι παλαίμαχοι ταυτίζονται μαζί τους και συγγενεύουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ διδάσκουν ηθική και καθωσπρεπισμό, αγνοώντας το συμφέρον του συλλόγου για να προτάξουν το εγώ τους και τις θέσεις τους

Στην πρόσφατη κοπή της πίτας των βετεράνων παραβρέθηκε σαν καλεσμένος ο Γιώργος Ορφανός, με τον οποίο εμείς έχουμε συγκρουστεί επανειλημμένα για τον περίφημο νόμο του και καταφέραμε με τους αγώνες των οπαδών μας να τον θέσουμε σε αχρηστία. Στις εκδηλώσεις που θα κάνουμε στο μέλλον σαν σύνδεσμος, θα τιμήσουμε αυτούς που φύγανε νωρίς και όλους αυτούς που έχουνε χάσει έστω και μία μέρα από την ελευθερία τους για τον ΠΑΟΚ. Γιατί για εμάς το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι η ελευθερία. Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ξέρουμε ο κύριος Κώστας Ορφανός ποιάς ομάδας παλαίμαχος είναι, γιατί κατά τη διάρκεια των αναμεταδόσεων μας μπερδεύει και δεν ξέρουμε που ανήκει.

Προς τον κύριο Κούλη Αποστολίδη, γνωστό τεχνοκράτη - θαμώνα των ερτζιανών να τονίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ξεκάθαρες θέσεις και όχι μεσοβέζικες συμπεριφορές. Με παρεμβάσεις του στα ΜΜΕ τη μία υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από μεγαλομέτοχο, ενώ την άλλη αντιλαμβανόμενος το σφυγμό του κόσμου εξυμνεί και κολακεύει τη διοίκηση Ζαγοράκη. Ίσως έχει ενοχληθεί που εδώ και 3 χρόνια δεν είναι στη διοίκηση.

Όταν ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 έβγαλε το πανό στον αγώνα με τα Τρίκαλα με τίτλο «5 χρόνια ψέματα, λιγούρα και φιγούρα» ο κύριος Κούδας γινότανε κουμπάρος του Μπατατούδη στο Φανάρι, του μεγαλομετόχου της τότε διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία πολεμούσε σύσσωμος ο κόσμος του ΠΑΟΚ και με το δίκιο του αφού αποδείχτηκε ότι άφησε τον ΠΑΟΚ καταχρεωμένο.

Όσο για την άποψη που επικρατεί ότι οι παλαίμαχοι της δεκαετίας 1970-80 κάνανε τον κόσμο του ΠΑΟΚ περισσότερο, ας μας λύσουνε την απορία πως είναι δυνατόν ενώ ο ΠΑΟΚ έχει να στεφθεί πρωταθλητής από το 1985 ο κόσμος του να αυξάνεται διαρκώς;

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν θα είναι καλό να ανοίξει μία κουβέντα για όλο τον σύνδεσμο βετεράνων του ΠΑΟΚ και την όποια χρησιμότητα και προσφορά του. Ένα σύνδεσμο βετεράνων που έχει σαν εξέχουσα μέλη παίκτες που με την πρώτη ευκαιρία την κοπανήσανε για Αθήνα μεριά ( π.χ. Γούναρης, Ασλανίδης, Ορφανός) και από τότε τρέφουνε μεγάλη εκτίμηση για τα αφεντικά τους.

Απαιτούμε να γίνει άμεσα αυτοκριτική στις τάξεις των βετεράνων και μία εκκαθάριση στα μητρώα μελών του συλλόγου. Σε διαφορετική περίπτωση το κλείσιμο του συλλόγου είναι επιβεβλημένο, αφού η κριτική σε όλα τα τεκταινόμενα του ΠΑΟΚ με σοφιστικέ ύφος από αντικειμενικούς συνταξιούχους δεν νομίζουμε να ωφελεί σε τίποτα.

ΥΓ: Πρόταση προς τους βετεράνους του ΠΑΟΚ: Στην επόμενη εκδήλωση να προσκαλέσουν και να τιμήσουν εκτός από τον Γιώργο Ορφανό, τον Γιάννη Ιωαννίδη και τους Χρυσοχοϊδη - Βούγια

ΥΓ2: Η αναφορά μας στα κακώς κείμενα του συλλόγου των βετεράνων δεν απαξιώνει σε καμία περίπτωση όλους όσους έχουν φορέσει την τιμημένη φανέλα του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και αξιόλογες περιπτώσεις παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που ακόμα και μετά το τέλος της καριέρας τους αποδεικνύουν ότι σέβονται και εκτιμούν τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...