28/10/09

oxyro N982





paok-oxyro - "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ -0-1
O ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας μέσα στο «Γεντί Κουλέ»με γκολ του Θανάση Παπάζογλου στο 40′ μπροστά σε 400 οπαδούς μας.
Santos
«Ήμασταν κακοί στο πρώτο μέρος. Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος, είχε σωστή νοοτροπία, αποφασιστικότητα και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες. Εμείς ανοίξαμε τυχαία το σκορ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Στο δεύτερο 45λεπτο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, ο αντίπαλος δεν μας απείλησε και εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να κάνουμε το 2-0. Διαχειριστήκαμε καλύτερα τον αγώνα και πήραμε την πρόκριση. Έχουμε στόχο το Κύπελλο και είναι σημαντικό να σκεφτούμε τι εμφάνιση κάναμε στο πρώτο μέρος. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ»
ΦΑΣΕΙΣ
5′ σουτ του Κιάσσου λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Kresic
15' σουτ του Vieirinha από αριστερά μετά από σέντρα του Αραμπατζή απέκρουσε στη γωνία ο Βεζυρίδης
20' και πάλι σέντρα του Αραμπατζή, η κεφαλιά του Παπάζογλου πέρασε άουτ
24' σουτ του Μανούσου μπλόκαρε ο Kresic
28' ο Μανούσος σηκώνεται μόνος του στην καρδιά της άμυνας του Π.Α.Ο.Κ. η πολύ επικίνδυνη κεφαλιά του πέρασε άουτ
34' τεράστια ευκαιρία για του Κρήτες όταν ο Βλόνταρτσικ βρέθηκε απέναντι στον Kresic το σουτ όμως πέρασε ψηλά, μετά από κόντρα του Μαλεζά. Ο Πολωνός στο ξεκίνημα της φάσης ήταν καθαρά σε θέση off site, αλλά ο επόπτης δεν το είδε...
39' ο Παπάζογλου εκμεταλλεύεται λάθος απόκρουση του Νατσούρα και πλασσάροντας από το ύψος της μεγάλης περιοχής τον Βεζυρίδη- που πραγματοποιούσε έξοδο- έγραψε το 0-1.
42' δυνατό σουτ του Κιάσσου από μεγάλη απόσταση, η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Kresic, που πάντως φάνηκε να ελέγχει τη φάση.
45' ο δραστήριος Vieirinha ξέφυγε από τον Σταυρακάκη, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πλάγια
47' σκληρό μαρκάρισμα του Οργκανίστα στον Παπάζογλου.
56' σέντρα σουτ του Κουτσιανικούλη από δεξιά μπλόκαρε ο Βεζυρίδης
Στο επόμενο λεπτό ένα δυνατό σουτ του Vieirinha, η μπάλα όμως πέρασε ξυστά από το οριζόντιο διοκάρι του ΟΦΗ .
65′ σουτ του Καρακατσάνη έξω από τη μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε ο Kresic.
72΄ τεράστια ευκαιρία χαμένη από τον Κουτσιανικούλη μετά από εξαιρετική πάσα του Vieirinha στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ. Ο Λαρισαίος άσος ξεπέρασε τον Μπερτέν βρέθηκε μπροστά στον Βεζυρίδη ο οποίος όμως κατάφερε να τον σταματήσει.
ΟΦΗ (Νίκι Παπαβασιλείου): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης, Νατσούρας, Μπερτίν, Κωνσταντινίδης, Κιάσσος, Οργκανίστα, Μαρίνκοβιτς, Μανούσος, Μπουτ, Βλόνταρτσικ.
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Βιτόλο, Σορλέν, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Βιεϊρίνια.
Διαιτητής: Παπασταμάτης Κ. (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Μπάλτας Χ., Σωτηρόπουλος Χ. (ΕΠΣ Αχαΐας)
Τέταρτος: Δημητρόπουλος Α. (ΕΠΣ Αθηνών)
ΑΠΟ metro sport
Πάρτι στην κερκίδα!
Εξαιρετικό ήταν το κλίμα στο ματς της Τετάρτης, με την ατμόσφαιρα να είναι εξαιρετική κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ, που ως γνωστό έχουν άριστες σχέσεις, δε σταμάτησαν να τραγουδούν επί 90 και παραπάνω λεπτά για τις ομάδες τους, αλλά και με κοινά συνθήματα εναντίον του κατεστημένου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο «Γεντί Κουλέ» στήθηκε ένα καταπληκτικό πάρτι από τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς, που κατά διαστήματα φώναζαν συντονισμένα συνθήματα και καταφέρονταν εναντίον κοινών… εχθρών (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός)! Χρόνια τώρα υπάρχουν δεσμοί φιλίας ανάμεσα στους δύο λαούς και αυτό επιβεβαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό την Τετάρτη.
Ρακί από πριν
Η καλή μέρα είχε ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης. Οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο συλλόγων είχαν ραντεβού έξω από το γήπεδο, μπροστά από τη θύρα 4 και εκεί έστησαν το δικό τους… φαγοπότι! Το ρακί και η τσικουδιά έρεαν άφθονα, με τα «ασπρόμαυρα» αλάνια να κατεβάζουν τον… αγλέουρα. Στις συζητήσεις τους κυριάρχησε η ικανοποίηση για το γεγονός ότι και στις δύο ΠΑΕ κάνουν κουμάντο πια πρώην ποδοσφαιριστές (Βρύζας, Μαχλάς), γεγονός που προσδίδει όραμα στα όνειρα των φιλάθλων. Εν συνεχεία άπαντες μπήκαν στις κερκίδες, όπου έστησαν ένα δεύτερο πάρτι.
«ΠΑΟΚ και στην Κρήτη, και ας με λένε αλήτη»!
Μεταξύ των φίλων του Δικεφάλου, που έδωσαν βροντερό «παρών» στο ένα πέταλο του «Γεντί Κουλέ», βρέθηκαν αρκετοί από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Μακεδονίας. Ωστόσο, οι περισσότεροι ήταν κάτοικοι Κρήτης. Είτε από το Ηράκλειο, είτε από τα Χανιά (όπου υπάρχει μεγάλος ΠΑΟΚτσήδικος πυρήνας με τον τοπικό σύνδεσμο), είτε από τη Σητεία και την Ιεράπετρα, οι φίλαθλοι του Δικεφάλου δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. «ΠΑΟΚάρα και στην Κρήτη, κι ας με λένε αλήτη» φώναζαν με περηφάνια τα ΠΑΟΚια του μεγάλου νησιού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...