26/10/09

oxyro N978






Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 2-1

Σάντος:
"Ήταν ένα παιχνίδι που στα πρώτα λεπτά δείξαμε μικρό χαρακτήρα και ο αντίπαλος μας πίεσε και δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα την μπάλα. Η ομάδα δούλεψε καλά αλλά κάναμε λάθη και δεν κάναμε σωστές κινήσεις. Ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο, έκανε προυποθέσεις για κάποιο τέρμα. Ένα τέρμα που πέτυχε.
Από κει και πέρα, απευλευθερωθήκαμε. Κάναμε αυτό που έπρεπε, δείξαμε χαρακτήρα. Είχαμε στόχο το γκολ, κάναμε την ισοφάριση και είχαμε και ακόμα μια ευκαιρία με τον Βιερίνια στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, συνεχίσε το ματς να είναι ισορροπημένο. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα πιέσει. Αμυνθηκαμε καλά αλλά χάσαμε μια ευκαιρία που δεν πρέπει να τις χάνεις και τελικά στην πρώτη φάση ο Παναθηναϊκός δεν έχασε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Μετά έγιναν όλα δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός ξέρει πως να κάψει τον χρόνο, να κυκλοφορήσει την μπάλα. Ο Παναθηναϊκός έδειξε την ποιότητα του. Νομίζω ότι είναι κρίμα, γιατί αν είχαμε κάνει το 2-1 με τον Κουτσιανικούλη το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν παίκτες που κάνουν ξεκάθαρα την διαφορά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό αλλά και στους δικούς μου παίκτες".
Δεν ήταν ρίσκο που αλλάξατε σε αρκετά μεγάλο βαθμό την άμυνα;
Ήταν ρίσκο που θέλαμε να πάρουμε. Ο Σαλπιγγίδης ήταν γρήγορος και για αυτό βάλαμε τον Σαβίνι. Όλους τους υπολογίζουμε. Πάντα θα ρωτάμε. Γιατί βάλαμε τον έναν ή τον άλλο. Εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ αποφασίζω για τις επιλογές βάσει της εικόνας του αντιπάλου.
Πιστεύετε ότι υπάρχει πέναλτι στην φάση με τον Κουτσιανικούλη;
Ήμουν μακριά. Αν ήταν και δεν δόθηκε ήταν μια κρίσιμη φάση. Μόνο όταν δούμε τις φάσεις θα μπορούμε να κρίνουμε. Για την φάση του Ίβιτς δεν υπάρχει λόγος να δοθεί κόκκινη. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω.

Κοντρέρας:
"Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα όμως πιστεύω ότι το λιγότερο το οποίο αξίζαμε να πάρουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν τουλάχιστον ο ένας βαθμός της ισοπαλίας".

Κουτσιανικούλης:
«Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Το ματς κρίθηκε σε δύο αδράνειες στην άμυνα, αλλά ήταν και καθαρά λόγω πίεσης της διαιτησίας. Είχαμε σφυρίγματα που μας έβαζαν στην περιοχή, κάτι που υπέρ μας δεν δόθηκαν Ήταν καθαρά θέμα αδράνειας. Δεν ήμασταν κακοί.
Παίξαμε στα ίσα τον Παναθηναϊκό, αλλά με αυτές τις δύο φάσεις χάθηκε το ματς. Δεν έχω συνηθίσει να πέφτω μόνος. Δέχτηκα ένα τράβηγμα και ήταν πέναλτι. Κοιτάμε αρχικά το επόμενο ματς που είναι στο Ηράκλειο και θέλουμε σίγουρα να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Σνάουτσνερ:
«Ο Παναθηναϊκός ήταν λίγο καλύτερος από τον Π.Α.Ο.Κ. στο αποψινό ματς. Οι διαφορές έπαιξαν μεγάλο ρόλο. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια τέρματα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο η κινητικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να βελτιωθούν στο παιχνίδι μας».

Παναθηναϊκός (Τεν Κάτε): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα (87' Σιμάο), Κατσουράνης, Καραγκούνης (90' Ρουκάβινα), Νίνης (66' Λέτο), Σαλπιγγίδης, Σισέ.

Π.Α.Ο.Κ. (Σάντος): Χαλκιάς (76' Κρέσιτς), Σνάουτσερ, Σαβινί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκης (73' Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (69' Μουν), Σορλέν, Βιερίνια, Ιβιτς

Διαιτητής: Σπάθας Η., Πειραιά
Βοηθός Διαιτητή: Ακρίβος Χ., Αθηνών
Βοηθός Διαιτητή: Φαντόπουλος Ν., Πειραιά
Τέταρτος Διαιτητής: Κωνσταντινέας Π., Μεσσηνίας
Παρατηρητής: Σπυρόπουλος Ι., Φθιώτιδας



ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΑΟΚ - Διομηδης - 30-23
Νέα νίκη σημείωσε ο Πρωταθλητής Ελλάδας .

Στέλιος Σεϊρεκίδης:
«Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου χτίσαμε μια διαφορά ασφαλείας και καταφέραμε να τη συντηρήσουμε και να φτάσουμε σε μια εύκολη νίκη».

Τα δεκάλεπτα: 6-1, 8-5, 15-7 (ημχ.), 20-11, 24-14, 30-23

Π.Α.Ο.Κ. (Στέλιος Σείρεκίδης):
Ευαγγελίδης 2, Σεβαστίδης 1, Ριγανάς 4, Παλάσκας, Κοκκώνης 3, Γκρουμπάνοφ 6, Μισυρλής 2, Πετρίδης, Γουργούμης, Μαραγκός 4, Κόμινεκ, Σαουλίδης 1, Ναουμίδης 2, Τσακίρης 5.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Χρήστος Γεροδήμος):
Χρυσόπουλος, Οικονόμου, Μούγιτς 1, Γρηγοράκης 1, Πριόβολος, Γλουσσίδης 5, Τρουπής 6, Ιωαννίδης, Ντορντίγεβιτς 4, Τσούλος, Γκιουλές 2, Κοντούλης, Πανκόφερ, Ελευθερίου 3.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)
1.Π.Α.Ο.Κ. 132-126 8
2.Ζαφειράκης 153-133 8
3. Κιλκίς 121-124 6
4. Αερωπός 119-123 6



ΒΟΛΕΙ

ΠΑΟΚ - ΕΑ Πατρών -1-3
Α' σέτ - 26-24
Β' σέτ - 18-25
Γ' σετ - 21-25
Δ' σετ - 18-25

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 3 (3/6 επ.), Χιετάνεν 17 (14/25 επ., 3 μπλοκ, 50% υπ. – 45% άριστες), Μποζίδης 5 (4 μπλοκ), Μπρούνερ 4 (3/16 επ.), Ογιανσίβου 15 (13/34 επ., 1 μπλοκ, 1 άσο), Λινς 4 (4/16 επ., 61% υπ. - 33% άριστες) / Δημητρακόπουλος -λ 62% υπ. – 46% άριστες, Πλίκας, Ντίνας, Ωρολογάς, Χατζηη,ιάδης, Αλμαλής

ΕΑΠ Λουξ (Χριστόπουλος): Ριβέρα 10 (9/15 επ., 1 άσο, 70% υπ. – 40% άριστες), Κόβατς 8 (2/7 επ., 6 μπλοκ), Ζέκοφ 9 (5 άσοι, 2 μπλοκ, 2/2 επ.), Κίτσιος 10 (8/14 επ., 2 μπλοκ), Γιορντάνοφ 4 (3/8 επ.), Ροντρίγκεθ 7 (4/17 επ., 1 μπλοκ, 2 άσοι) / Γκαράς -λ 70% υπ. - 48% άριστες, Πέτρογλου 7 (6/9 επ., 67% υπ. - 0% άριστες), Αρμενάκης 15 (11/29 επ., 3 μπλοκ, 1 άσο), Λιβαθηνός




ΜΠΑΣΚΕΤ

Πανελλήνιος – ΠΑΟΚ - 83-60
Κακό ξεκίνημα έκανε ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε με 83-60 από τον Πανελλήνιο. Λεβέντης ο λαός ήταν και στην Κυψέλη.

Σούλης Μαρκόπουλος:
"Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας συμπαραστάθηκε. Εμείς από την πλευρά μας δεν φανήκαμε αντάξιοι στην προσπάθεια του κόσμου. Πρέπει να δώσω και συγχαρητήρια στον Πανελλήνιο που ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι, επέβαλε το ρυθμό του σε επίθεση και άμυνα, μας έβγαλε γρήγορα έξω από αγώνα. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, αλλά περιμέναμε να βγάλουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δούμε τα λάθη μας. Οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες, αλλά έχουμε μία σειρά δύσκολων αγώνων και πρέπει να βελτιωθούμε και να προσπαθήσουμε να έχουμε περισσότερα καλά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι".

Χρήστος Ταπούτος:
"Κάναμε το χειρότερο ξεκίνημα που θα μπορούσαμε. Ήμασταν κακοί σε πολλά κομμάτια του αγώνα, τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους και σε άμυνα και σε επίθεση. Οτι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα δεν μας βγήκε. Πρέπει τώρα να διαχειριστούμε την ήττα με ψυχραιμία, να δούμε τα λάθη μας και να φανούμε πανέτοιμοι στο επόμενο κρίσιμο για μας και τον Άρη παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε νέα αρχή με μία νίκη και για μας και για κόσμο που μας βοήθησε σήμερα και τον ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία του".

Δημήτρης Καλαϊτζίδης
"Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας για την εικόνα που παρουσιάσαμε σαν ομάδα. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να γίνουμε καλύτεροι και σίγουρα δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα, αλλά και η εικόνα που αξίζει και στον ΠΑΟΚ και στον κόσμο του".

Τα δεκάλεπτα: 29-17, 49-29, 72-44, 83-60

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος 3 (1), Χαραλαμπίδης 16 (4), Ostojic 9, Johnsen 9 (1), Smith 8 (2), Κολόκας, Τσακαλέρης 1, Blackney 15 (2), Κομποδιέτας, Davis 6, Βουγιούκας 16.

ΠΑΟΚ: Monroe 4 (1), Καυκής 4, Gregory 9, Ταπούτος 16 (1), Καλλές, Τσιάρας 5, Avery, Καλαϊτζίδης 1, Helliwell 2, Γιαννακίδης 5 (1), Drobnjak 11, Gecevski 3 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...