14/10/09

oxyro N969



ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τσεχόβσκι Μεντβέντι - ΠΑΟΚ - 37-25

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στη Ρωσία απέναντι στην Τσεχόβσκι Μεντβέντι από την οποία ηττήθηκε με 37-25 για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στέλιος Σεϊρεκίδης:
"Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλητές μου. Ο τομέας που λειτουργήσαμε πιο σωστά είναι ο αμυντικός και τα 37 γκολ που δεχθήκαμε δεν αντικατοπτρίζουν την αμυντική μας διάθεση, γιατί ήμασταν κακοί επιθετικά. Δεν είχαμε καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να δεχθούμε με αιφνιδιασμούς εύκολα γκολ. Παρ΄ όλα αυτά οι παίκτες μου έδωσαν στο γήπεδο ό,τι καλύτερο μπορούσαν".

Τα δεκάλεπτα: 3-3, 10-6, 18-9 (ημχ.), 22-17, 32-19, 37-25

Τσεχόβσκι Μεντβέντι (Μαξίμοφ):
Γκράμς, Μπούντκο, Β. Ιβάνοφ 2, Ρ. Ιβάνοφ 1, Τσιπούριν 5, Ασλανιάν 2, Φιλίποφ 2, Ντιμπίροφ 4, Ραστβορτσεφ 8, Τσερνοιβάνοφ 4, Καμάνιν 4, Κοβάλεφ 2, Στάρικ 1, Σκοπίντσεφ 2

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης):
Κόμινεκ, Γουργούμης, Χατζηγιαννίδης, Μισυρλής, Γκρουμπάνοφ, Ευαγγελίδης 2, Μαραγκός 5, Ναουμίδης 1, Παλάσκας 1, Πετρίδης, Ριγανάς 11, Σαουλίδης, Σεβαστίδης 1, Τσακίρης 4





Π.Α.Ο.Κ. - ΤΡΙΚΑΛΑ - 89 - 83

Η επόμενη φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 18/11 και πλέον περιμένουμε την κλήρωση των προημιτελικών. Η ομάδα θα μπει στην κληρωτίδα, μαζί με τις έξι πρώτες ομάδες της Α1 την περασμένη σεζόν .

Σούλης Μαρκόπουλος:
«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, καθώς τα Τρίκαλα είναι πιο έτοιμη ομάδα από μας. Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο για να βρεθούμε και να παίξουμε σαν ομάδα, πιστεύω πως με τον καιρό θα φτάσουμε στα επίπεδα που θέλουμε και θα παίξουμε το μπάσκετ που σχεδιάζουμε και μπορούμε.
Σήμερα είχαμε πρόβλημα με τέσσερις παίκτες μας κι αυτό δε βοήθησε καθόλου την εικόνα του παιχνιδιού. Ο Καυκής αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι του κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά παρόλα αυτά συνέχισε. Ο Έιβερι πέρασε γαστρεντερίτιδα τις προηγούμενες μέρες, ο Ταπούτος έχει ακόμη ένα τραυματισμό στο πόδι και ο Γκετσέφσκι είναι πολύ λίγο χρόνο μαζί μας για να έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα. Ο Γκρέγκορι ήταν αμφίβολο κατά πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει γιατί είχε υψηλό πυρετό τις προηγούμενες μέρες και δεν συμμετείχε στις προπονήσεις, ενώ αλλάζαμε διαρκώς την εικόνα του αγώνα με τις αλλαγές στα point-guard προσπαθώντας να δώσουμε ανάσες.
Όσο για την εμφάνιση του Ντρόμπνιακ , πρόκειται για παίκτη με τεράστια εμπειρία, απίστευτες παραστάσεις, παίκτη ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου, που ξέρει τι να ζητήσει μέσα στο γήπεδο και πώς να το πάρει. Ίσως καταχραστήκαμε την παρουσία του απόψε, τον κουράσαμε πάρα πολύ, στο τέλος δεν είχε ανάσες να γυρίσει στην άμυνα, αλλά παρόλα αυτά παρέμεινε ως το τέλος η πιο αξιόπιστη λύση μας στην επίθεση».

Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ :
"Δεν είμαι εγώ ο Π.Α.Ο.Κ. απλώς σήμερα έτυχε να παίξω καλά εγώ. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό όπου κι αν αγωνίζομαι"

Τα Δεκάλεπτα: 19-15, 43-36, 69-60, 89-83

ΠΑΟΚ:
Monroe 14, Καυκής 5 (1), Gregory 10 (1), Ταπούτος 2, Τσιάρας 8, Avery 2, Καλαϊτζίδης 2, Helliwell 2, Γιαννακίδης, Drobnjak 34 (4), Gecevski 10 (1).
ΤΡΙΚΑΛΑ:
Abrams 10 (2), Biggs 16 (1), Προδρόμου 3 (1), Νοέας 3 (1), Κατσαρές 5, Τσαϊρέλης 3, Αποστολίδης 8 (2), Powell 9, Zupan 7 (1), Σίμτσακ 18, Tsintsadze 1.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...