13/10/09

oxyro N967


Επίθεση στον βετεράνο ποδοσφαιριστή Κυριάκο Αλεξανδρίδη.
Δολοφονική επίθεση σε βάρος του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Κυριάκου Αλεξανδρίδη, έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας (12/10) στη Θεσσαλονίκη, από ομάδα οπαδών του Αρη, όπως κατήγγειλε ο ίδιος.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Βότση, μπροστά στο σύνδεσμο «Σούπερ 3» της περιοχής. Ο Αλεξανδρίδης, όπως ανέφερε, επέβαινε στο αυτοκίνητο του μαζί με τον γιο του και έγινε αντιληπτός από άτομα του συνδέσμου, ομάδα των οποίων, αποτελούμενη από 30-40 άτομα, κινήθηκε εναντίον του οχήματος του με λοστούς, καταστρέφοντας το.Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, που τόνισε με έμφαση ότι από θαύμα υπάρχει στη ζωή και ο ίδιος και ο γιος του.
paok-oxyro
Όλοι θυμόμαστε την δολοφονική επίθεση που είχε γίνει πέρσι στις Αθλήτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα αρη ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι κάποιοι γνωστή άγνωστη τους αρέσει να την πέφτουν σε ΑΘΛΗΤΕΣ και ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, το έχουν κάνει συνήθεια να την στήνουν και να την πέφτουν ύπουλα σε ένα η δυο άτομα.
Αυτά για να μην αναρωτιούνται κάποιοι, γιατί και πως. Η οποίοι έχουνε μάθει το ποίημα για ότι και να γινει φταίει ο οπαδός του ΠΑΟΚ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...