27/10/09

oxyro N979


paok-oxyro - Κλήρωση μπάσκετ
Για την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ για την προημιτελική φάση τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι:
Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός
Ηρακλής - Πανιώνιος
Παναθηναϊκός - Πανελλήνιος
Άρης - Μαρούσι.
Οι προημιτελικοί θα γίνουν την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.
Ο νικητής του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός θα παίξει στα ημιτελικά με τον νικητή του Άρης - Μαρούσι
Σούλης Μαρκόπυλος :
«Είναι σίγουρο πως θέλαμε κάτι καλύτερο από την κλήρωση. Όταν στην κληρωτίδα μπαίνουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, που είναι μία κλάση τουλάχιστον παραπάνω από τις άλλες ομάδες, είναι γεγονός πως θα προτιμούσαμε κάτι άλλο.
Είναι θετικό πως παίζουμε στην έδρα μας, αλλά κι αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο θα μπορέσουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση αγωνιστικά αλλά και να έχουμε τη δυναμική του κόσμου μαζί μας για να μας βοηθήσει.
Γενικά, είναι νωρίς για να μιλήσουμε γι' αυτό το παιχνίδι, όλα θα εξαρτηθούν από το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά κι από το πώς θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε το γεγονός πως θα παίξουμε μέσα σε τέσσερις μέρες δύο φορές με τον Ολυμπιακό, για πρωτάθλημα και κύπελλο.
Το σημαντικό για μας αυτή τη στιγμή είναι να δούμε τα λάθη μας, να εξετάσουμε τι συνέβη στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...