17/10/09

oxyro N972







Ένα μεγάλο μπράβο στους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννενα που κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των αδικοχαμένων αετόπουλων στα Τέμπη, και απέδειξαν ότι είναι μεγαλύτερος λαός από κάποιους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ .....
O ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ......







ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννενα -2-0

O ΠΑΟΚ πηρε το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με δύο γκολ του Λίνο (43') και Αραμπατζής (45+1'). λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου

ΦΑΣΕΙΣ

4: Ο Κανακούδης εκτελεί κόρνερ, ο Κώτσιος πιάνει την πρώτη κεφαλιά και ο Μπακαγιόκο τη δεύτερη, από τη μικρή περιοχή, αλλά ουσιαστικά... απομακρύνει την μπάλα.
6: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κονσεϊσάο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζητούν χέρι του Σαϊτιώτη στην προσπάθειά του να σταματήσει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής.
10: Μακρινό σουτ του Μενδρινού, μπλοκάρει εύκολα ο Χαλκιάς.
17: Ο Βιεϊρίνια σουτάρει από το ύψος της περιοχής αλλά στέλνει την μπάλα αρκετά πάνω από την εστία του Σικαλιά.
20: Ο Αραμπατζής γυρίζει λανθασμένα και αδύναμα την μπάλα προς τα πίσω και ο Σαϊτιώτης κλέβει, μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει τον Χαλκιά, αλλά ο διεθνής τερματοφύλακας αποκρούει.
32: Ο Βιεϊρίνια βρίσκει κενό χώρο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, κάνει την κίνηση και σουτάρει, αλλά αστοχεί απελπιστικά.
34 ΔΟΚΑΡΙ: Ο Σαϊτιώτης εκτελεί μακρινό φάουλ και ο Χαλκιάς πέφτει στην αριστερή του γωνία και βρίσκει ελάχιστα την μπάλα, ίσα-ίσα για να τη στείλει στη ρίζα του αριστερού δοκαριού.
38: Ο Βιεϊρίνια «τραβάει» δύο παίκτες πάνω του και γυρίζει στον επερχόμενο Αραμπατζή, ο οποίος σουτάρει διαγώνια αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
43 ΓΚΟΛ: Ο Λίνο με ωραία εκτέλεση φάουλ πετυχαίνει το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.
45+1 ΓΚΟΛ: Ο Αραμπατζής κάνει ωραία ατομική ενέργεια και σουτάρει με το αριστερό έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και στον Μαϊστόροβιτς που προσπαθεί να διώξει και το 2-0 είναι γεγονός.
60: Ο Κονσεϊσάο σουτάρει αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
78: Σουτ του Σορλέν έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από την εστία του Σικαλιά.
79: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού στην περιοχή, η μπάλα στρώνεται στον Κώτσιο, αυτός προσπαθεί να σουτάρει αλλά ο Τσιρίλο βάζει την κόντρα και ο Σιαλμάς με νέο σουτ στέλνει την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Χαλκιάς αποκρούει.
83: Ο Κούσας βρίσκεται σε καλή θέση στην περιοχή του ΠΑΟΚ και σουτάρει, αλλά ο Γκαρσία με τάκλιν αυτοθυσίας ανακόπτει την μπάλα με το σώμα του.
90+3: Ο Κουτσιανικούλης πλασάρει, αλλά ο Σικαλιάς μπλοκάρει.

Φερνάντο Σάντος:

"Αφιερώνουμε τη νίκη στον Μπιζέρα ο οποίος βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο. Ευτυχώς η κατάστασή του δεν είναι τόσο άσχημη, όσο θα μπορούσε να ήταν. Αφιερώνουμε επίσης τη νίκη στον Θοδωρή Ζαγοράκη ο οποίος έφτιαξε στο μυαλό του αυτό το πλάνο ομάδας και φυσικά στον καινούργιο πρόεδρο τον Ζήση Βρύζα. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα. Καταφέραμε να σκοράρουμε με την εκτέλεση φάουλ, ενώ καταφέραμε σύντομα να βάλουμε και δεύτερο τέρμα. Αυτό απελευθέρωσε τους παίκτες κι έκανε δύσκολα πράγματα για την ομάδα των Ιωαννίνων. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βάλουμε και τρίτο γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί, γι' αυτό δεν κάναμε ευκαιρίες. Εμείς θέλουμε να φτάνουμε στην περιοχή με περισσότερους παίκτες και μέσα από την καλή οργάνωση και την καλή κυκλοφορία να δημιουργούμε ευκαιρίες. Δεν θέλουμε να παίζουμε με αντεπιθέσεις".

Γιώργος Παράσχος:

"Η ομάδα που έπρεπε να προηγηθεί ήμασταν εμείς. Κάναμε κλασικές ευκαιρίες, είχαμε και δοκάρι. Είχαμε πει ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από εκείνη τη πλευρά λόγω της παρουσίας του Λίνο, αλλά δεν αποφύγαμε το γκολ. Εχω μια αμφιβολία σχετικά με το κατά πόσο ήταν αμυντικό το φάουλ, γιατί νομίζω ότι ήταν επιθετικό. Μετά είχαμε την ατυχία να δεχθούμε ένα δεύτερο γκολ. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι και προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να απειλήσουμε. Δυσκολευτήκαμε όμως απέναντι σε μια καλή οργανωμένη άμυνα και δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις κλασικές φάσεις ώστε να μπούμε στο παιχνίδι".

Λίνο:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που την πήραμε. Στην αρχή του ματς είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πιέσουμε, πετύχαμε το πρώτο γκολ με το φάουλ που εκτέλεσε, ήρθε και το δεύτερο πολύ γρήγορα από τον Αραμπατζή και εκεί ηρεμήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ψάξαμε και ένα τρίτο γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και συνεχίζουμε».

Ολιβιέ Σορλέν :

«Είχαμε κάνει καλή αρχή στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 3-0 το Λεβαδειακό. Μετά είχαμε κάποια παιχνίδια όπου δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Τώρα κερδίσαμε δύο συνεχόμενα ματς στην έδρα μας, όπως οφείλαμε να κάνουμε και έτσι παραμένουμε κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».
Αν είναι ευχαριστημένος από τη χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ:
«Προσωπικά είμαι συνολικά ευχαριστημένος από τον ΠΑΟΚ από πέρυσι αλλά και φέτος. Σίγουρα μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα και γι’αυτό όλοι πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε ματς. Εφόσον θέλουμε να μείνουμε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, όπως πέρυσι, πρέπει να κερδίζουμε όλα τα ματς. Ειδικά μέσα στη Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να χάσουμε κανένα βαθμό…».
Αν θα μπορούσε να αφιερώσει ένα γκολ στον πρώην πρόεδρο, το Θόδωρο Ζαγοράκη και ένα γκολ στο νέο πρόεδρο το Ζήση Βρύζα, καθώς ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0:
«Αφού μπορούμε να ευχαριστήσουμε και τους δύο προέδρους, γιατί όχι;»

Μπακαγιόκο:

«Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα. Είμαι χαρούμενος για το χειροκρότημα και την αποδοχή του κόσμου. Αλλά συνεχίζω την καριέρα μου αλλού... Προσπάθησα για το καλύτερο για την ομάδα που αγωνίζομαι τώρα, τα Γιάννινα. Ο Π.Α.Ο.Κ. πέτυχε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και αυτό του έδωσε καλή ψυχολογία για το δεύτερο ημίχρονο. Μετά ήταν δύσκολο για μας να ξαναμπούμε στο παιχνίδι».

Π.Α.Ο.Κ.:
Μπρούνο Τσιρίλο, Κώστας Χαλκιάς, Μασιέλ Λίνο, Νίκος Αραμπατζής, Στέλιος Μαλεζάς, Βλάνταν Ιβιτς (86' Πάμπλο Κοντρέρας), Πάμπλο Γκαρσία, Ολιβιέ Σορλέν, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Αντελίνο Βιεϊρίνια (82' Βασίλης Κουτσιανικούλης), Θανάσης Παπάζογλου (73' Γιώργος Φωτάκης)

ΠΑΣ Γιάννινα:
Γιώργος Σικαλιάς, Γιώργος Ντάσιος, Γιώργος Κούσας, Βάντερσον Σκαρντουέλι (58' Πατρίκ Ντιμπαλά), Ηλίας Κώτσιος, Γιάννης Στάθης (66' Χρήστος Τζάνης), Πέτρος Κανακούδης, Κώστας Μενδρινός, Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο (74' Δημήτρης Σιαλμάς), Γιώργος Σαϊτιώτης

Διαιτητής:Τσινιάρης Μ., Αθηνών
Βοηθός Διαιτητή:Γενναίος Χ., Αθηνών
Βοηθός Διαιτητή:Γεωργαράκος Ν., Αθηνών
Τέταρτος Διαιτητής:Χαραλαμπίδης Ν., Καβάλας
Παρατηρητής:Χατζής Η., Καρδίτσας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 25’ Κονσεϊσάο, 39’ Ιβιτς, 90’ Σορλέν - 27’ Κανακούδης, 42’ Βάντερσον, 71’ Ντάσιος

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...