27/2/09

oxyro N791


paok-oxyro - Ολοκληρώθηκε η νέα αύξηση ΜΚ στον ΠΑΟΚ
Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση των μετόχων του ΠΑΟΚ. Παρουσία 2000 μετόχων στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ με ομιλητή τον Ηλία Βιολίδη,
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεσμεύτηκε ότι κάθε εξάμηνο θα γίνεται ενημέρωση των μετόχων από ορκωτούς λογιστές της ΠΑΕ σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα.
Κατά τη διάρκειά της αποφασίστηκε δια βοής η νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 15.900.000 ευρώ τιμή ανά μετοχή 0,33,και στην οποία βεβαίως θα έχουν εκ νέου δικαίωμα, οι φίλοι του ΠΑΟΚ να συμμετέχουν.Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν βρισκόταν στο πάνελ και κάθισε μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους και δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα του λαου.
Χρέη προέδρου στην ΓΣ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλίας Βιολίδης τόνισε:
«Κυρίες και κύριοι μέτοχοι. Είμαστε σήμερα παρόντες σε μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Ποτέ άλλοτε στα 83 χρόνια ζωής ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ, δεν είχε στην πράξη - όχι μόνο στα λόγια - κοντά του σχεδόν 11.000 ανθρώπους που αντιλαμβανόμενοι την σημασία της συμμετοχής στα κοινά του συλλόγου αγκάλιασαν την προσπάθεια της διοίκησης.Κυρίες και κύριοι μέτοχοι...Από τα βάθη της καρδιάς μου, και εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου και του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη, ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΟΚ.Στην προκήρυξη της τελευταίας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, το συνολικό ποσό ανερχόταν στα 22 εκατομμύρια ευρώ.Μειώθηκε, όμως, στα 15.900.000 ευρώ καθώς:Υπήρξαν 2 εκατομμύρια ευρώ κέρδη, που εμφανίζει η εταιρία στην τελευταία περίοδο χρήσης, από 01/07/2007 έως 30/6/2008.Συγκεντρώθηκαν 2 εκατομμύρια ευρώ στην τελευταία αύξηση.Πληρώθηκαν και τακτοποιήθηκαν υποχρεώσεις της εταιρίας με σημαντικά ποσά από τα έσοδά της.Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι:Η διοίκηση Ζαγοράκη το καλοκαίρι του 2007 ανέλαβε υποχρεώσεις προς πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές που έφταναν τα 3 εκατομμύρια ευρώ και σήμερα οφείλονται 190.000 ευρώ μόνον στον κ. Άγγελο Αναστασιάδη και στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κούτση, οφειλές που έχουν ρυθμιστεί και οι δόσεις τους καταβάλλονται κανονικά.Από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα οι φετινές χορηγίες της ΠΑΕ συμπεριλαμβανομένου και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας, ανέρχονται στα 6.553.000 ευρώ και ευελπιστούμε του χρόνου με νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο το συγκεκριμένο νούμερο θα αυξηθεί κατά πολύ.Αναλυτικά η οικονομική κατάσταση της εταιρίας θα αναλυθεί από το διοικητικό συμβούλιο σε συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.Παράλληλα, παρακαλώ τον κ. Μανδρινό να παραδώσει στον προεδρεύοντα του Α.Σ. κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο την ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΤΗΣ SOL, που περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο τα έσοδα και τα έξοδα της ΠΑΕ και αποτυπώνει τις παρατηρήσεις της, μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2008.
Κυρίες και κύριοι μέτοχοι...
Ενδεικτικά να αναφέρω και να υπενθυμίσω στους κ.κ. μέτοχους τους στόχους που έθεσε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της:Το συνολικό ποσό των 2.003.384 ευρώ που συγκεντρώθηκε θα χρησιμοποιηθεί για να καλυφθούν ανάγκες και υποχρεώσεις της ομάδας, όπως:
.. Η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης, που όπως όλοι σας έχετε δει από χθες ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά.
.. Οι υποχρεώσεις της εταιρίας προς ποδοσφαιριστές και προπονητές που πέρασαν και δεν ανήκουν στο δυναμικό μας
.. Η μείωση του τραπεζικού δανεισμού
.. Η κάλυψη επιταγών
.. Η τακτοποίηση οφειλών προς προμηθευτές και πιστωτές
.. Η ρύθμιση των φορολογικών υποχρεώσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...