21/2/09

oxyro N784









ΚΩΣΤΑ (ΣΜΑΦ) ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ....
Π.Α.Ο.Κ. Σ ΑΓΑΠΩ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ
ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ
ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ!!!





ΠΑΟΚ-ηρακλής - 1-0
ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη για άλλη μια φορά στην κατάμεστη Τούμπα επί του ηρακλή με 1-0. Το Γκολ ο Κοντρέρας στο 79ο λεπτό.
ΦΑΣΕΙΣ
13-Κίτρινη κάρτα ο Παπαστεριανός
23-Κίτρινη κάρτα ο Κοντρέρας
41-Αποχώρησε τραυματίας ο Γκαρσία
41-Πέρασε στον αγώνα ο Χούτος
47-Κίτρινη κάρτα ο Ιωαννίδης
53-Κίτρινη κάρτα ο Μάρτος
56-Αντικαταστάθηκε ο Κομβολίδης
56-Πέρασε στον αγώνα ο Ρατόν
62-Αντικαταστάθηκε ο Παπαστεριανός
62-Πέρασε στον αγώνα ο Γιαννούλης
65-Κίτρινη κάρτα ο Αγρίτης
79-Σκοράρει ο Κοντρέρας
80-Αντικαταστάθηκε ο Αγρίτης
80-Πέρασε στον αγώνα ο Βούκοβιτς
81-Κίτρινη κάρτα ο Ντιε
87-Αντικαταστάθηκε ο Μουσλίμοβιτς
87-Πέρασε στον αγώνα ο Μπαλάφας
Φερνάντο Σάντος
"Ήταν ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και έντονο ρυθμό. Ο Ηρακλής ήταν οργανωμένος και καλά στημμένος, έδειξε ότι ήθελε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Με καλή αμυντική λειτουργία και γρήγορες αντεπιθέσεις. Εμείς στο πρώτο δεν ήμασταν τόσο καλοί, ήμασταν ασταθείς, με πολλές ατομικές ενέργειες και περίεργες πάσες. Δεν πιέζαμε όταν χαναμε την μπάλα.Ο Ηρακλής έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, ενώ εμείς είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαμε στόχο το γκολ. Αυτό είπα στους παίκτες μου στην ανάπαυλα, να ψάξουμε το γκολ και νομίζω ότι στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αρκετά και δημιουργήσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες. Σε αντίθεση με τον Ηρακλή, που δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για αντεπιθέσεις. Νομίζω ότι με βάση την καλή εικόνα του δευτέρου μέρους, ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, απένατι σε έναν αντίπαλο που είχε καλή οργάνωση και καλή ποιότητα. Ήταν ένας δυνατός αντίπαλος. Μπορούμε να παίζουμε καλά παιχνίδια, αλλά πρέπει να είμαστε πιο απλοί και πιο σίγουροι. Μερικές φορές θέλουμε να δείξουμε πράγματα που δεν ανήκουν στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά στο τσίρκο. Θα πρέπει να δουλέψουμε σιγά - σιγά, έχουμε βελτιωθεί αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Δεν πρέπει να μας επηρεάζει ένα καλό αποτέλεσμα. Υπάρχουν μικρότερες μεταπτώσεις σε σχέση με πέρυσι, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο".
Ο Σάντος αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Χούτου: "Μου άρεσε ο τρόπος που αγωνίστηκε ο Χούτος, έχει χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν. Από τις προπονήσεις θα βελτιωθεί ακόμη παραπάνω, γιατί πρέπει να μάθει το παιχνίδι των υπολοίπων και την φιλοσοφία της ομάδας. Έχει δείξει διάθεση και θέληση, έμεινα ικανοποιημένος, αλλά περιμένω πολλά παραπάνω από εκείνον".
Κοντρέρας:
"Πρώτα από όλα είμαι πολύ ικανοποιημένος που κερδίσαμε και ότι σκόραρα μετά από την σέντρα του Κονσεϊσάο", τόνισε ο Κοντρέρας στις δηλώσεις του και συνέχισε: "Πράγματι αυτή είναι η δουλειά μας. Όλοι μας να βοηθούμε όλους και αυτό φάνηκε στην συγκεκριμένη φάση.
Θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κερδίσει κάτι. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με την σκληρή δουλειά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".
Λάμπρος Χούτος
"Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα κέρδισε. Χαίρομαι που παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι.Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να παίζεις μαζί με αυτόν τον κόσμο.
Θα πάμε για την νίκη. Σέβομαι τον Πανιώνιο που τον έχω στην καρδιά μου αλλά θα πάμε για την νίκη".
Λίνο: "Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά αν και θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλύτερα και πήραμε την νίκη που δικαιούμασταν όπως και ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει κι άλλο γκολ. Με την νίκη μας αυτή μπορεί να είμαστε στην 2η θέση αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμη κι άλλα παιχνίδια".
Διαιτητής: Η.Σπάθας
Βοηθοί: Ν.Φαντόπουλος, Κ.Παπαδόπουλος
Κίτρινες: Κοντρέρας / Παπαστεριανός, Ιωαννίδης, Μάρτος, Αγρίτης, Ντιέ
Π.Α.Ο.Κ.:Κώστας Χαλκιάς, Πάμπλο Κοντρέρας, Μασιέλ Λίνο, Νίκος Αραμπατζής, Στέλιος Μαλεζάς, Ρικάρντο Βερόν, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Ολιβιέ Σορλέν, Πάμπλο Γκαρσία (41' Λάμπρος Χούτος), Βλάνταν Ιβιτς, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (87' Σωτήρης Μπαλάφας)
Ηρακλής:Βόιτσιεχ Κοβαλέφσκι, Τσάβι Μάρτος, Τάσος Κατσαμπής, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Γιώργος Ιωαννίδης, Μανώλης Παπαστεριανός (62' Κώστας Γιαννούλης), Παναγιώτης Κονέ, Σερζ Ντιε, Ντένις Επσταϊν, Τάσος Αγρίτης (80' Αλεκσάνταρ Βούκοβιτς), Αγγελος Κομβολίδης (56' Κίκο Ρατόν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...