2/2/09

oxyro N768


Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον Γιώργο Παντελάκη, στην τελευταία του κατοικία. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ κηδεύτηκε υπό τη συνοδεία χειροκροτημάτων στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη . Να ειναι Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.


paok-oxyro - Καλό ταξίδι πρόεδρε....
Την τελευταία του πνοή άφησε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιώργος Παντελάκης, παρασύρθηκε από διερχόμενο μηχανάκι και διακομίστηκε διασωληνωμένος στο "Ιπποκράτειο" με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Εκεί δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του. , εξέπνευσε σε ηλικία 79 ετών.
Ο Γιώργος Παντελάκης ήταν μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ από το 1954,ηταν στην ΚΑΕ στο πρωταθλημα του 1959,και διετέλεσε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας για δέκα συναπτά έτη (1975-1984). Ακόμα ως γενικός γραμματέας του ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση των δύο Κυπέλλων Ελλάδος το 1972 και 1974 αλλά και του πρωταθλήματος το 1976.
Να ειναι Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Να 'σαι καλά για όσα προσέφερες στον ΠΑΟΚ.
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
ΠΡΟΕΔΡΕ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...