17/2/09

oxyro N780


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γιώργος Καλαφατάκης
“Χαίρομαι που βλέπω τόσους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. σήμερα εδώ, ελπίζω αναλογικά να δω αύριο και τόσο κόσμο στο γήπεδο. Ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ – Αρης, ανεξαρτήτως της κατάστασης που βρίσκονται οι δύο ομάδες, είναι ένα ντέρμπι που προκαλεί το ενδιαφέρον του πανελληνίως. Είμαι πολλά χρόνια προπονητής, έχω δει πολλά τέτοια ντέρμπι και θέλω πραγματικά να ζήσω από κοντά την ατμόσφαιρα, τον ενθουσιασμό και το πάθος που συνεπάγεται ένα παιχνίδι σαν αυτό. Πρόκειται για ένα ντέρμπι πολύ ιδιαίτερο για μας και γι’ αυτό είναι μονόδρομος η απόδοση και το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό προσπαθούμε και ετοιμαζόμαστε μέσα από όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αγωνιστικά και μη. Ελπίζουμε σήμερα να έχουμε έστω και λίγο τον Johnsen στην προπόνηση μαζί μας, είναι βέβαιο πως αύριο θα συμμετέχει στην αποστολή, αλλά τουλάχιστον να προσπαθήσουμε σήμερα να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που βγάζουμε μέσα στο γήπεδο τον τελευταίο καιρό, αν κι όχι από τα αποτελέσματα. Έχουμε κάνει βήματα προόδου σαν ομάδα, αλλά διάφοροι παράγοντες και λεπτομέρειες, που αφορούν είτε σε μας, είτε σε εξωγενείς καταστάσεις, δεν μας άφησαν να χαρούμε μια νίκη. Παρόλα αυτά, η εικόνα που παρουσιάζουμε είναι υπέρ το δέον ενθαρρυντική. Εμείς καθημερινά κάνουμε προετοιμασία μετ’ εμποδίων, τα οποία είναι κατά ένα μεγάλο μέρος ψυχολογικά. Απ’ ότι διάβασα όμως σήμερα, αλλά κι απ΄ ότι βλέπω, τα παιδιά έχουν καταλάβει τι σημαίνει το παιχνίδι αυτό για όλους και θα πρέπει να βγάλουμε ό,τι έχουμε μέσα στο γήπεδο. Πριν από το παιχνίδι με το Αιγάλεω ήρθε η συντονιστική, θα έρθει και σήμερα στην προπόνηση να μιλήσουν με τα παιδιά, να τους τονώσουν και να τους δείξουν πως έχουν τη συμπαράστασή τους, κι εύχομαι να μπορέσουμε να δώσουμε στον κόσμο τη χαρά που αξίζει. Σ’ ένα τέτοιο ντέρμπι, που οι φανέλες είναι πάρα πολύ βαριές, δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία τα ρόστερ. Εμείς αύριο πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής, να ματώσουμε, να είμαστε πρώτα απ΄ όλα υγιείς για να είμαστε όλοι στο παρκέ και να χρησιμοποιήσουμε όλα τα όπλα που έχουμε στη διάθεσή μας. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι μας απασχολεί και μόνος μας στόχος να είναι το παιχνίδι αυτό. Πιστεύω τα παιδιά το έχουν συνειδητοποιήσει και με τη βοήθεια του κόσμου μας πάντα θα τα καταφέρουμε”.
Για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα:
“Δεν είναι θέμα ούτε μοναξιάς, ούτε κοροϊδίας. Τα παιδιά όντως αισθάνονται ανασφάλεια και ανησυχία και είναι δύσκολο να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουν. Όσον αφορά στον κόσμο, όντως η μικρή παρουσία τους με τον Ολυμπιακό μας κλόνισε, γιατί έχουν έρθει πολύ περισσότεροι σε υποδεέστερα παιχνίδια. Δεν έχω παράπονα όμως από τον κόσμο, του έχουν τάξει πολλά κι έχει πικραθεί, δεν έχει δει αυτά που περίμενε, και δικαιολογημένα ίσως μας γύρισε την πλάτη… Ο κόσμος όμως πάντα βρίσκεται εδώ στα δύσκολα. Τον κόσμο δεν μπορείς να τον φέρεις με το ζόρι στο γήπεδο, εσύ πρέπει να τον κάνεις να σε πιστέψει και να θέλει να έρθει να σε δει, είναι άλλο η απαίτηση κι άλλο να ζητήσεις τη βοήθειά του. Τώρα το ποιες είναι οι αντοχές του κάθε παιδιού και το πώς αισθάνεται για την περιρρέουσα κατάσταση, αυτό είναι προσωπικό θέμα για τον καθένα, δεν μπορώ να απαντήσω εγώ”.
Για τις αγωνιστικές διαφορές των δύο ομάδων:
“Εδώ και τρία παιχνίδια έχουμε αλλάξει τελείως στυλ παιχνιδιού, βασιζόμαστε περισσότερο στο ρυθμό και στην άμυνά μας κι αυτό γίνεται γιατί πλέον έχουμε άλλο ρόστερ κι άλλου είδους παίκτες. Παίζεις ανάλογα μ΄ αυτούς τους παίκτες που έχεις. Βέβαια όταν μπορούμε τρέχουμε και βγάζουμε αιφνιδιασμούς, αλλά κι αυτό ξεκινάει από την άμυνά μας. Σ’ αυτό το παιχνίδι θα κερδίσει αυτός που θα επιβάλλει το ρυθμό του, θα έχει την καλύτερη ψυχολογία και θα το θέλει πιο πολύ. Δε μιλάω για τις ελλείψεις που έχουμε, έτσι όπως είμαστε, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και να παλεύουμε. Και δε μιλάμε για τις ελλείψεις, όχι γιατί δεν τιμούμε αυτούς που δεν είναι εδώ, αλλά γιατί δεν θέλω να χρησιμοποιώ δικαιολογίες. Το σημαντικό είναι να μείνουμε όρθιοι μέσα στο γήπεδο και να είμαστε αξιοπρεπείς μ’ αυτούς που έχουμε. Αν το αποτέλεσμα μάλιστα είναι θετικό, ακόμη καλύτερα για όλους μας, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Πιστεύω πολύ όμως σ’ αυτό το παιχνίδι και πιστεύω θα τα καταφέρουμε”.
Για τους αγωνιστικούς στόχους του ΠΑΟΚ:
“Υπάρχουν και υπήρχαν… Δεν ξέρουμε ακριβώς τι μπορούμε να οριοθετήσουμε ως στόχο αυτή τη στιγμή, και βέβαια τα Play-offs παραμένουν στόχος, εγώ θα ήθελα να πάμε κι ακόμη πιο ψηλά, αλλά η ομάδα είναι πλέον αποδυναμωμένη, οπότε απλώνουμε το καλάθι μας μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας. Ξεκινήσαμε μιλώντας για Ευρωλίγκα το καλοκαίρι, δημιουργήσαμε προσδοκίες και τώρα η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Το σημαντικό για μας είναι να μείνουμε όρθιοι μέσα στο γήπεδο, να ερχόμαστε στο γήπεδο και να παραμείνουμε ενωμένοι. Ο κόσμος που δεν ξέρει ζητάει το αποτέλεσμα και καλά κάνει, δεν ξέρει όμως πως η πρόκληση είναι να φτάσουμε πρώτα μέσα στο γήπεδο… Είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου κι έχω αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου όχι τόσο τεχνικά όσο ψυχικά… Ομολογώ όμως πως η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι ότι πιο δύσκολο έχω αναλάβει ποτέ και δεν περίμενα να συναντήσω κάτι τέτοιο”.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Φ. ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣΠΟΡ
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Πέρσι τέτοια εποχή προτείνατε να βάλουμε στοίχημα ότι φέτος ο ΠΑΟΚ θα κάνει πρωταθλητισμό. Πώς ήσασταν τόσο σίγουρος;
ΣΑΝΤΟΣ: Ημουν βέβαιος για τη δουλειά που θα κάναμε. Με τη διοίκηση ξέραμε τι θέλουμε να κάνουμε και πώς θα το κάνουμε. Είχαμε ένα ξεκάθαρο πλάνο. Και τώρα σας λέω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Φοβηθήκατε πέρσι, μετά τις αποδοκιμασίες και την αμφισβήτηση, ότι τα σχέδια που κάνατε με τον Ζαγοράκη θα έμεναν στη μέση;
ΣΑΝΤΟΣ: Ποτέ! Φόβο δεν έχω, έχω δύο σκυλιά - τέρατα στο σπίτι κι έμαθα να μη φοβάμαι (γέλια). Έχω 30 χρόνια καριέρας στους πάγκους, ποτέ δεν επηρεάζομαι από τα συναισθήματα των άλλων, πλην αυτών που αποφασίζουν. Πάντα λέω ότι ο πρόεδρος αποφασίζει για το πλάνο και τους στόχους κι αποφασίζει και ποιος θα φέρει το πλάνο εις πέρας. Και στο πρόσωπο του Ζαγοράκη δεν είδα ποτέ αμφιβολία.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Και δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό σας να φύγετε μόνος σας;
ΣΑΝΤΟΣ: Ποτέ. Πάντα ένιωθα ότι με τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα αργότερα, είχαμε μία συνοχή και συνέπεια στις ιδέες μας. Γενικά, δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει στα δύσκολα. Μία φορά το έκανα και το μετάνιωσα. Όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Ήταν μεγάλη βλακεία. Τα παράτησα πολύ γρήγορα, ενώ μπορούσα να καθίσω στο συμβόλαιό μου και να το παλέψω περισσότερο. Ήταν λάθος, αλλά πήρα το μάθημά μου.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Τηρουμένων των αναλογιών, ο ΠΑΟΚ κάνει σούπερ πρωτάθλημα. Σας ενοχλεί που ακόμη και σήμερα υπάρχει κόσμος που σας αμφισβητεί;
ΣΑΝΤΟΣ: Είναι θέμα των οπαδών, εγώ δεν μπορώ να μπω σε κανενός το μυαλό και να αλλάξω τον τρόπο σκέψης του. Συμφωνώ ότι ο ΠΑΟΚ κάνει καταπληκτική σεζόν και νομίζω ότι η πλειονότητα των φίλων του ΠΑΟΚ το καταλαβαίνει και το αναγνωρίζει. Υπάρχει και κόσμος που έχει άλλη άποψη, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι δεν το καταλαβαίνει. Ίσως το κάνει λόγω νευρικότητας, γιατί θέλει να δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σε τελική ανάλυση, είναι κάτι που δεν επηρεάζει τη δουλειά μου. Όπως σας ξαναείπα, όταν ο κόσμος με αποδοκιμάζει δεν χάνω το ηθικό μου κι όταν με χειροκροτεί δεν πιστεύω ότι είμαι ο Θεός. Είμαι εδώ γιατί ανέλαβα μία αποστολή, στην οποία πιστεύω πολύ, κι όχι για να κάνω δημόσιες σχέσεις για τον εαυτό μου.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Η άποψη του κόσμου δεν σας ενδιαφέρει;
ΣΑΝΤΟΣ: Πάντα σέβομαι όλες τις απόψεις. Μερικές κριτικές είναι εποικοδομητικές, αλλά αν άλλαζα συνέχεια άποψη, ανάλογα με τις κριτικές, κάτι δεν θα πήγαινε σωστά. Δεν λέω ότι είμαι 100% σωστός και δεν κάνω λάθη. Εχω, όμως, κι εγώ τις απόψεις μου.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κάνει την καλύτερη σεζον, από τη χρονιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα, το 1985, εντούτοις «κατηγορείστε» ότι η ομάδα σας δεν παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν πετυχαίνει πολλά γκολ...
ΣΑΝΤΟΣ: Όλοι το θέλουν αυτό. Πρέπει, όμως, να θέλουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε κι όχι να επιθυμούμε πράγματα που δεν μπορούμε.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Πώς γίνεται μια ομάδα που πέρσι έχανε παντού, φέτος να είναι 2η ή 3η;
ΣΑΝΤΟΣ: Πέρσι ήταν μια ομάδα χωρίς στόχο, απλά έπαιζε μπάλα. Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει στόχο, κυνηγάει κάτι. Ο στόχος είναι «να κερδίζεις κάθε ματς ή όταν βρίσκεις δυσκολίες να μη χάνεις». Η εποχή «δεν πειράζει άμα χάσω» πέρασε.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Πότε καταλάβατε ότι ο ΠΑΟΚ αλλάζει ταυτότητα ως ομάδα;
ΣΑΝΤΟΣ: Από την προετοιμασία. Έχεις δύο μήνες καιρό να δουλέψεις πάνω στη νοοτροπία που θέλεις να περάσεις, να ενσωματωθούν οι παίκτες στην ομάδα, να καταλάβουν το μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει ο προπονητής. Εκεί έδειξε η ομάδα ότι έχει δυνατότητες να γίνει δυνατή. Μια ομάδα με πνεύμα πρωταθλητή, που σημαίνει ότι πάω παντού να κερδίσω, αλλά πρέπει να έχω στο μυαλό μου ότι δεν πρέπει να χάσω. Να βάλω το γκολ, αλλά και να μην το δεχτώ. Υπάρχουν ομάδες που απλά παίζουν για να μη δεχτούν γκολ. Η άλλες που μπαίνουν στο γήπεδο απλά για να παίξουν. Αυτές δεν μου αρέσουν καθόλου.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Μιλήσατε πολλές φορές για το τριετές πλάνο. Αυτή την εποχή είστε ακριβώς στη μέση. Σε ποιο επίπεδο είναι ο ΠΑΟΚ;
ΣΑΝΤΟΣ: Είμαστε κάπου στο 70% και γνωρίζουμε ότι στο 100% δεν φτάνει ποτέ κανείς. Έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης κι έχω την πεποίθηση ότι του χρόνου θα διεκδικήσουμε δυνατά το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε φέτος στα πλέι οφ. Η Ευρώπη είναι ο μίνιμουμ στόχος, αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Κάποια στιγμή ο κόσμος πίστεψε ότι ο ΠΑΟΚ μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ήταν λάθος;
ΣΑΝΤΟΣ: Φέτος αυτό δεν γινόταν. Υπάρχει μια ομάδα, ο Ολυμπιακός, που είναι καλύτερη απ όλες και πιο δυνατή κι αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνει χρόνια. Ο ΠΑΟΚ κάνει ένα πρωτάθλημα στα όρια που μπορεί, πολύ κοντά στο μάξιμουμ. Γι αυτό είναι κοντά στον Παναθηναϊκό και πάνω από την ΑΕΚ. Αλλά ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά απ όλους μας.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Τι δεν σας αρέσει στον φετινό ΠΑΟΚ;
ΣΑΝΤΟΣ: Ίσως δεν είμαστε όσο ρεαλιστές θα έπρεπε. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι έχεις κάνει, τι μπορείς να κάνεις. Νομίζω ότι μας λείπει λίγο αυτό. Οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν μεταπτώσεις, δεν ενθουσιάζονται όταν κερδίζουν ένα ματς, δεν τα βάφουν μαύρα σε μία γκέλα. Θα ήθελα να μην επηρεαζόμαστε από ένα ματς, να είμαστε λίγο πιο σταθεροί, να πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με περισσότερη αυτοπεποίθηση κι όχι με ευφορία. Είναι ένα βήμα που πρέπει να κάνουμε. Δεν πρέπει επειδή κερδίσαμε τον Ολυμπιακό με 1-0, να πάμε στον Παναθηναϊκό και να πιστεύουμε ότι θα τον κερδίσουμε με 4-0. Μερικές φορές επικρατεί πολύς ενθουσιασμός.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Στα έξι παιχνίδια με τους μεγάλους της Αθήνας ο ΠΑΟΚ έχει μία νίκη. Μήπως δεν μπορεί ακόμη να τους χτυπήσει στα ίσια;
ΣΑΝΤΟΣ: Στην έδρα μας δείξαμε ότι μπορούμε, είμαστε κοντά σ' αυτό, που θέλουμε. Δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά στα ντέρμπι η ισοπαλία είναι πιο πιθανή, αυτό συμβαίνει παντού στον κόσμο. Ας πάρουμε κι εμείς ισοπαλία στις έδρες τους. Το θέμα είναι να μην πάρουν οι ανταγωνιστές μας παραπάνω βαθμούς από μας στα μεταξύ μας ματς. Πρέπει να παίζουμε σαν πρωταθλητές. Κι οι πρωταθλητές, όταν ένα ματς δεν μπορούν να το πάρουν, κοιτούν να μην το χάσουν, να πάρουν το αποτέλεσμα. Στο τέλος της μέρας αυτό μετράει.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Συμφωνείτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια αργή ομάδα;
ΣΑΝΤΟΣ: Θα έλεγα πως δεν είναι πολύ γρήγορη. Έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά των παικτών, αλλά πρωτίστως με την κυκλοφορία της μπάλας. Αν η κυκλοφορία είναι καλή, η ομάδα είναι γρήγορη, ακόμη κι αν έχεις 11 αργούς παίκτες. Με 11 σπρίντερ δεν γίνεσαι πιο γρήγορος, αλλιώς θα αποκτούσαμε αθλητές στίβου. Επειδή έχουμε παίκτες που δεν είναι εκρηκτικοί, πρέπει να κυκλοφορούμε την μπάλα πιο γρήγορα, να μη μένει πολύ στα πόδια μας. Βλέπετε ότι έχουμε πράγματα να διορθώσουμε.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Με τι θα είστε ευχαριστημένος στο τέλος της σεζόν;
ΣΑΝΤΟΣ: Το καλοκαίρι είχαμε δύο στόχους. Να βγούμε στην Ευρώπη και να μειώσουμε την απόσταση από τους τρεις της Αθήνας. Το ΟΥΕΦΑ είναι ο μίνιμουμ στόχος. Αν, όμως, έρθει και είμαστε 20 βαθμούς πίσω από τους άλλους, δεν θα είμαι ευχαριστημένος, γιατί δεν θα έχουμε εξελιχθεί ως ομάδα. Στα πλέι οφ θα παλέψουμε για την καλύτερη θέση, αυτή που βγάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέμα είναι να μην το θεωρήσουμε αποτυχία ή καταστροφή αν δεν έρθει. Άλλο να κυνηγάς το καλύτερο κι άλλο αν δεν έρθει, να πεις «αποτύχαμε». Είναι ο ρεαλισμός που λέγαμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πάμε στα πλέι οφ να σπάσουμε πλάκα.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Επιμένετε ότι του χρόνου ο ΠΑΟΚ θα κάνει πρωταθλητισμό;
ΣΑΝΤΟΣ: Αν συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, με κάποιες αλλαγές, ναι. Αυτό που μας λείπει είναι να έχουμε μεγαλύτερη εξέλιξη, να δυναμώσει η νοοτροπία μας και να ισορροπήσουμε το ρόστερ μας λίγο περισσότερο.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα περίπατο, ο Παναθηναϊκός έχει να ξοδέψει πολλά εκατομμύρια. Πώς θα τους ανταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ με υποπολλαπλάσιο μπάτζετ;
ΣΑΝΤΟΣ: Βελτιώνοντας την ομάδα που έχουμε και με το να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές που θα κάνουμε. Αν είχαμε τα εκατομμύρια θα ήταν πιο εύκολο, αλλά γίνεται και χωρίς τα πολλά εκατομμύρια. Έχουμε συναίσθηση της πραγματικότητας, θα ψάξουμε στα όρια των δυνατοτήτων μας και θα είμαστε όσο πιο προσεκτικοί μπορούμε.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Φέτος, πάντως, ο ΠΑΟΚ έκανε τις πιο πετυχημένες μεταγραφές...
ΣΑΝΤΟΣ: Αυτό όντως συνέβη, αλλά δεν θα συμβαίνει πάντα, θα κάνεις και λάθη. Είχα πει πέρσι ότι ήταν σημαντικό το να μάθω τους παίκτες για να ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα. Αυτόν τον χρόνο φέραμε συγκεκριμένους παίκτες. Δεν πήραμε τους πιο καλούς που βρήκαμε, πήραμε αυτούς που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Βιεϊρίνια, Μάρκος Αντόνιο και Σορλάν είναι δανεικοί. Εχετε αποφασίσει αν τους χρειάζεστε του χρόνου;
ΣΑΝΤΟΣ: Έχω αποφασίσει, θα ενημερώσω γραπτώς τη διοίκηση και αρχές Μαρτίου θα δουλέψουμε γι αυτές τις υποθέσεις. Μη μένουμε σ' αυτούς, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Η Πόρτο μέχρι τώρα δίνει παίχτες. Εχει ζητήσει τίποτα από τον ΠΑΟΚ;
ΣΑΝΤΟΣ: Οχι. Εχω εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο και θέλησε να μας βοηθήσει. Είμαστε φίλοι και ξέρει ότι στα χέρια μου οι παίκτες της Πόρτο θα βελτιωθούν, όπως ο Ασουνσάο και ο Αλβες.paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...