31/8/08

photo N634


ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ.... ΔΙΚΕΦΑΛΕ....
ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ ΔΡΑΜΑΣ


εδω το VIDEO



Μπροστά σε περισσότερους από 2.500 οπαδούς του, ο ΠΑΟΚ πήρε την πολυπόθητη νίκη με 0-2 κόντρα στον ΟΦΗ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα.





Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις η ομάδα του ΠΑΟΚ. Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει την ροή του αγώνα και με μεγάλο όπλο το γρήγορο γκολ, να φτάνει σε μια άνετη επικράτηση.
Τα γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχαν ο Marcos Antonio με κοντινό πλασέ στο 8', και ο Sergio Conceicao με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 41' .
8' ΓΚΟΛ ! ! ! για τον ΠΑΟΚ! Ο Garcia φέρνει την μπάλα στην περιοχή με εκτέλεση φάουλ, η άμυνα αδυνατεί να διώξει και ο Marcos Antonio πλασάρει εύστοχα τον Mallarz για να κάνει το 1:0. 16' Πολύ καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, μετά από σέντρα του Conceicao από τα δεξιά, ο Vieirinha πετάγεται μπροστά από τον αμυντικό αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ. 17' Πολύ καλό σουτ του Veron έξω από την περιοχή, ο Mallarz με υπερένταση διώχνει την μπάλα κόρνερ. 18' Γυριστό σουτ του Marcos Antonio από το ύψος της μικρής περιοχής και μετά από σύγχυση της άμυνας, η μπάλα όμως περνάει άουτ πάνω από τα δοκάρια. 26' O Conceicao βγαίνει μόνος του στην αντεπίθεση από αριστερά, προσπαθεί να πασάρει κάθετα στον επερχόμενο Muslimovic, αλλά ο Mallarz προλαβαίνει και μπλοκάρει την μπάλα. 33' Σύγχυση μπροστά από τα καρέ του ΠΑΟΚ, ο Simic σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά ο Χαλκιάς παίρνει σωστή θέση και μπλοκάρει την μπάλα. 41' ΓΚΟΛ ! ! ! για τον ΠΑΟΚ! Μετά από σέντρα, ο Muslimovic στρώνει πολύ ωραία με το στήθος στον Conceicao ο οποίος κάνει το κοντρόλ στον αέρα και στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Mallarz διπλασιάζοντας τα τέρματα του ΠΑΟΚ. 43' Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ για τον ΟΦΗ, ο Χαλκιάς για άλλη μια φορά δείχνει σταθερότητα και διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
60' Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ! Ο Conceicao έβγαλε την σέντρα, ο Mallarz δεν έδιωξε σωστά και η μπάλα κατέληξε στον Ivic που προσπάθησε ένα ανάποδο ψαλίδι αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 64' Μοναδική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Vieirinha ο οποίος πλαγιοκόπησε την άμυνα και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ivic. Ο τελευταίος πλάσαρε έξυπνα τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. 83' Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Λάκης σέντραρε από δεξιά στον Muslimovic. Αυτός πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Mallarz. 92' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Σφακιανάκης εκτέλεσε φάουλ από πλεονεκτική θέση, ο Χαλκιάς απέκρουσε και στην συνέχεια ο NDoye πλάσαρε αλλά η άμυνα του ΠΑΟΚ έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.
ΟΦΗ (Φράντισεκ Στράκα): Μάλαρτζ, Ταραλίδης (74' Rουμπάκης), Σίμιτς, Πίτσος, Πόποβιτς (61' Κοστόφσκι), Σταυρακάκης, Δημούτσος, Βενέτης, Κουνενάκης, Εντόι, Ερέρα (46' Σφακιανάκης)
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Κωσταντινίδης, Μάρκος Αντόνιο, Κοντρέρας, Γκαρσία (46' Μπαλάφας), Βερόν, Κονσεϊσάο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια (81' Λάκης), Μουσλίμοβιτς (93' Αθανασιάδης)

Φερνάντο Σάντος : "Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Κάναμε ένα γκολ νωρίς που ήταν πολύ σημαντικό για μας. Ο ΟΦΗ ήταν φυσιολογικό να προσπάθησε να μας πιέσει και να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχθηκε. Νομίζω και εμείς από την πλευρά μας όμως αντιδράσαμε έξυπνα. Ο ΟΦΗ είχε μία καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο αλλά από εκεί και πέρα δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλες επικίνδυνες φάσεις με μας να βάζουμε το δεύτερο γκολ. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο για μας και πολύ δύσκολο για τον ΟΦΗ να το γυρίσει τούμπα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο της μπάλας. Ο ΟΦΗ μας απείλησε μόνο από στημένες φάσεις ενώ και εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στη φάση με τον Μουσλίμοβιτς και να τελειώσουμε μια και καλή το παιχνίδι" Σε ερώτηση για την παράδοση των 24 ετών που έσπασε με την σημερινή εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ απάντησε: "Για μένα δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Θα γραφτεί στην ιστορία αλλά εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εμείς όμως όπως σας είπα και στην Συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ότι στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι να κερδίζουμε ή να μην χάνουμε". Σε ερώτηση για την αλλαγή του Γκαρσία σχολίασε: "Ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και για αυτό δεν θέλησα να ρισκάρω περαιτέρω συμμετοχή του". Για το κατέβασμα του ρυθμού στο δεύτερο ημίχρονο από την ομάδα του δήλωσε: "Οι δύο ομάδες δεν είναι στο 100% ακόμη, οπότε θεωρώ ότι και εμείς σωστά πράξαμε και κατεβάσαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και κάναμε κάποιες αντεπιθέσεις". Κι όσο για τον στόχο του ΠΑΟΚ στην αγωνιστική περίοδο; "Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος να βγούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χρόνου".
paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...