6/8/08

photo N606





paok-oxyro - ΑΠΟ paok fc
Οι ξενώνες των τμημάτων υποδομής
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν για πρώτη φορά στους ξενώνες των τμημάτων υποδομής, που δημιούργησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η δημιουργία τους βασίστηκε στην ανάγκη να φιλοξενηθούν σ' έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο τα περισσότερα από τα νεαρά παιδιά που εντάχθηκαν στο δυναμικό των τμημάτων υποδομής του «Δικεφάλου» και προέρχονται από άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Έτσι, αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι χώροι που υπήρχαν στο κτήριο των θυρών 1-2-3 του γηπέδου της Τούμπας και ήδη φιλοξενούνται 13 παιδιά, μέλη των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου, με δυνατότητα να φιλοξενηθούν ακόμη πέντε παιδιά.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπάρχουν:

  • Αίθουσα αναψυχής.
  • Εστιατόριο
  • Χώροι ανάπαυσης και ξεκούρασης.
  • Μπάνια – WC
  • Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ.κ. Γιώργος Μιχαηλίδης και Γιώργος Φαρλαλής μαζί με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής και προπονητή της Β' ομάδας, Θόδωρο Ελευθεριάδη, περιέγραψαν το σκεπτικό της Διοίκησης γύρω από τις Ακαδημίες του Συλλόγου, ενώ οι εκκολαπτόμενοι άσοι του «Δικεφάλου» αναφέρθηκαν στον τρόπο ζωής τους στους ξενώνες του γηπέδου της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00